Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Če feb 24, 2005 7:14 pm

Men je grd k da bi ga kdo potlaču, pa ful mi cenen zgleda. Sam zato k je pocen se bo prodajal.

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Če feb 24, 2005 7:46 pm

Media3 je napisal/-a:Men je grd k da bi ga kdo potlaču, pa ful mi cenen zgleda. Sam zato k je pocen se bo prodajal.

in kaj ti pričakuješ od avta ki je nov 1.5 mio :roll: vala bo zgledal cenen.les v notranjosti se začne tm od 7mio+.se mi zdi čist na ravni fiata če ne kako stopnico višje

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Če feb 24, 2005 7:54 pm

Dacia se mi ne zdi cenena pa pa je isto cena.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če feb 24, 2005 8:35 pm

Folcvagn očitno ni sposoben narediti avta za 1,5 mio, pa čeprav bi to mogla biti glede na ime znamke njegova prvenstvena naloga. Še povsod so se ušteli, ko so leteli visoko ter hoteli zvišati nivo svojih izdelkov: Boro/Jetto so naperjali proti BMW serije 3, pa je ostala tam kjer je bila od vekomaj, to je kot konkurent Civicu in Corolli v Ameriki. Da ne govorimo o Fujtonu, ki je zguba prve vrste.

LP
Joie de Vivre!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če feb 24, 2005 9:11 pm

mah, matiček ...
Nikol mi ni biu kej preveč ušeč. Tko grozno mejhn zgleda, postavljen na kolesa od rolerjev, ozek, da bi ga v hišo skoz vhodna vrata spravu ... po drugi strani pa že vseskozi z mladostnim videzom in navihanimi (l)učkami ...

Tale facelift mi je po eni stani všeč (sploh bočna linija se mi zdi zanimiva), po drugi strani pa mi ne potegne najbolj (zadnje luči, malo boljše so sprednje luči).

Kot drugi avto, ki bo služil zgolj z mestno vožnjo primeren, za karkoli več nikakor.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
SPEED PRODUCTION
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SPEED PRODUCTION Če feb 24, 2005 9:22 pm

grd je ko smrt!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če feb 24, 2005 9:22 pm

SPEED PRODUCTION je napisal/-a:grd je ko smrt!!!!!!!!!

;) ;) se podpišem!

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Če feb 24, 2005 9:31 pm

Media3 je napisal/-a:Dacia se mi ne zdi cenena pa pa je isto cena.

sigurno pri dacii dobiš več za denar.samo počakajmo vsaaj leto ali dve da bomo videli kako se dacia res obnese na cesti.si upam stavit da dacio vsi korejci namahajo tako po zanesljivosti kot voznih lastnostih.zanimivo je to da mi dacia delujo kot lada :? matiz mi ni všeč samo presenčen sem nad notranjostjo in pa tudi kot je nekdo že napisal še vedno deluje nekam svežo in pokaže vsaj malo smisla za oblikovanje dočim dacia ga ne.to je zgolj moje mnenje.sicer pa vsake oči imajo svojega malarja

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar Če feb 24, 2005 9:34 pm

Hja, kaj preveč mi ni všeč... sicer pa itak nisem nad nobenim malim avtom navdušen ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če feb 24, 2005 9:43 pm

furious je napisal/-a:[samo počakajmo vsaaj leto ali dve da bomo videli kako se dacia res obnese na cesti.si upam stavit da dacio vsi korejci namahajo tako po zanesljivosti kot voznih lastnostih.

Tisto o malarju in očeh drži. Ti pa povem, da se Dacia pelje čisto spodobno in bolje od marsikaterega dosti dražjega korejca. Je pa ves koncept tega Logana narejen tako, da niso šparali toliko na materijalih, ampak na samem razvoju, designu, inovacijah itd.
Slika

Uporabniški avatar
SPEED PRODUCTION
Nov uporabnik

Napisal/-a SPEED PRODUCTION Če feb 24, 2005 9:45 pm

Ubistvu če sm čis odkrit,ta avto je kot kaka ličinka

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če maj 31, 2007 9:02 pm

Chevrolet Matiz 2008:

Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če maj 31, 2007 9:09 pm

Ta avto so pri nas uničili s tem, da so mu nadeli ime spark. Če bi ostal matiz, bi jih bilo veliko več na cesti. Enako velja za nubiro in kalosa.

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST Če maj 31, 2007 11:02 pm

Ko ste ravno načeli debato o dacii. Logane delajo iz odpadnih materialov cliotov. Če vam pa dacia zgleda bolš kot matiz sem pa očitno jaz čuden.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če maj 31, 2007 11:14 pm

GregaST je napisal/-a:Ko ste ravno načeli debato o dacii. Logane delajo iz odpadnih materialov cliotov. Če vam pa dacia zgleda bolš kot matiz sem pa očitno jaz čuden.

Še en, ki je pravkar dokazal svojo profesionalnost. Ni kaj, na stvari se več kot odlično spoznaš. :roll: :jao:

To je tako, kot bi sedaj jaz napisal, da Škode delajo iz odpadnih materialov (odpadnih materialov :? :?: ) Volkswagnov. Sej sploh ne vem, kaj si hotel s tem povedat. V glavnem je butasto, da bolj ne more bit.

Se opravičujem za moje vznemirjenje! :oops:

Se pa Matiz oz. Spark že kar nekaj časa s tako masko in z Daewoo-jevim logotipom prodaja v domači Koreji, kar dokazuje tale oglas:

http://www.youtube.com/watch?v=1ZjUXA4mr1U

lp, mm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jun 01, 2007 5:57 am

Lignage je napisal/-a:
GregaST je napisal/-a:Ko ste ravno načeli debato o dacii. Logane delajo iz odpadnih materialov cliotov. Če vam pa dacia zgleda bolš kot matiz sem pa očitno jaz čuden.

Še en, ki je pravkar dokazal svojo profesionalnost. Ni kaj, na stvari se več kot odlično spoznaš. :roll: :jao:

To je tako, kot bi sedaj jaz napisal, da Škode delajo iz odpadnih materialov (odpadnih materialov :? :?: ) Volkswagnov. Sej sploh ne vem, kaj si hotel s tem povedat. V glavnem je butasto, da bolj ne more bit.

Se opravičujem za moje vznemirjenje! :oops:

Se pa Matiz oz. Spark že kar nekaj časa s tako masko in z Daewoo-jevim logotipom prodaja v domači Koreji, kar dokazuje tale oglas:

http://www.youtube.com/watch?v=1ZjUXA4mr1U

lp, mm

Tudi če ima prav, je uporaba recikliranih materialov prej vrlina kot slabost.

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe jun 01, 2007 7:59 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Korejci po kvaliteti hitro dohajajo Japonce, Japonci pa so boljši od Nemcev.
Debate o poceni materijalih v notranjosti me ne ganejo. Konec koncev avtomobilov ne kupujemo zato, da jih šlatamo po armaturki. Moj oče vozi nemški 'premium' produkt, pa mu je vseeno počila površina njegove super kvalitetne in mehke armaturke. Moj aiks premore zgolj poceni in trdo plastiko, a ni sledu ne o škripanju ne o razpokah.

Sicer je tole malo off topci ampak vseeno :
Bravo Joie! Prvi komentar na tej strani, pod katerega se podpišem. Pri nas v Sloveniji velja neko splošno mnenje Janezov da je ljudski voz Golf dober avto.... :ue nič hudega če crkuje, samo da ima notri plastiko prijetno na otip.... Sam imam korejca, pa sem čedalje bolj navdušen nad njim... Še to, ravno zadnjič sem gledal 207 CC v BTC-ju.... GROZA! Kar se armature tiče sama velika črna gmota!!! In to v evropskem avtu vrednem okoli 3.5 bivših.... Moj korejček ima kzilijonkrat lepšo armaturko, bom dal sliko gor...

Glede Matiza - za mestni avto povsem spodoben. Tudi za prevoz na delo bi ga imel.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Pe jun 01, 2007 8:54 am

matiz? ajooooooooooooj...
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Pe jun 01, 2007 9:10 am