zuneking je napisal/-a:Za finančno stanje ni ne vem kaj tale ix. To ful pije, ampak dobro to se da preživet. Problem je da ne paše na ta avto nič od drugih E30. Skratka odpadejo rabljeni deli. Pa tudi aftermarket zadeve je težko oz. nemogoče dobit. Je pa stroj. Pa ponavadi so bli kar opremljeni. Lp!

tistile "ful pije" je malce zgresen... namrec, avto je dokaj lahak (cca 1200kg) in premore obilico moci, tako, da ga ni noben problem spravit pri relaciji pod 9l/100. Seveda, ce ga pa gonis po govcah je pa pesem drugacna

Jaz sem imel povprecno porabo cca 10l/100km, s tem, da je marsikdaj (predvsem pozimi) bil delezen prepihavanja :P Se vseeno pa poraba nikoli ni bila cez 14l/100km Kar se rezervnih delov tice, je pa resnica, da ama ne pase cisto nic od navadnega E30... se klinceve zavore ne, in seveda je cena temu primerna (1 komad zadnjega diska je ponaredek 20ksit, za navadnega je pa 1/3 tega... potem manseta prednjega pogona je po komadu 9ksit+DDV => rabis seveda 4 komade...

)
Jah, vem malce me je zaneslo, ampak 325ix je avto, kot jih danes ne dobis vec... jaz sem si ga lastil 5 let in prevozil 110kkm na (po stevcu) 220kkm podlage, pa me niti enkrat ni pustil na cesti...*sigh*
Vem pa nekaj, ce bi se ga dalo uvozit, sem jaz prvi v vrsti
325 iX
LP