INFINITI je napisal/-a:metallic je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Pa to še M3 nima za burek; a ima ta auto sploh konkurenco v tej klasi; mislim da ne
Prihaja novi M3...
JA ene 3 leta za temle hahaha
Pomoje pa že nasledn let.
metallic je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:metallic je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Pa to še M3 nima za burek; a ima ta auto sploh konkurenco v tej klasi; mislim da ne
Prihaja novi M3...
JA ene 3 leta za temle hahaha
Pomoje pa že nasledn let.
Snuff je napisal/-a:Sobota 11.00 dsf motorvision sta bla m3 pa s4 test, bmw je povozu audia v vseh pogledih, v legi v pospeskih v koncnii.... povsod tko da sde vid kdo je bolsi
De_Tomaso je napisal/-a:BMW bo vedno krak spredaj. Ko bo že vse ostalo zatajilo pa bo še vedno imel bogatejšo zgodovino.
Snuff je napisal/-a:Sobota 11.00 dsf motorvision sta bla m3 pa s4 test, bmw je povozu audia v vseh pogledih, v legi v pospeskih v koncnii.... povsod tko da sde vid kdo je bolsi
Loopz je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:BMW bo vedno krak spredaj. Ko bo že vse ostalo zatajilo pa bo še vedno imel bogatejšo zgodovino.
dej mi povej, koga briga zgodovina, ko legende niso več to kar so bile??
...v avtomobilizmu šteje samo sedanjost in pika. Kaj mi pomaga znamka, ki je osvojila 6 zaporednih naslovov v rallyu, če danes ne premore spodobnega avta?...
pa prosim ne mi uletavat s tradicijo, izkušnjami in podobnim...to šteje samo, kadar se stalno nadgrajujeta in dopolnjujeta, sicer pa sta vredni manj kot 0...
kaj ti pomaga bogata zgodovina, ko imaš revno sedanjost?
De_Tomaso je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:BMW bo vedno krak spredaj. Ko bo že vse ostalo zatajilo pa bo še vedno imel bogatejšo zgodovino.
dej mi povej, koga briga zgodovina, ko legende niso več to kar so bile??
...v avtomobilizmu šteje samo sedanjost in pika. Kaj mi pomaga znamka, ki je osvojila 6 zaporednih naslovov v rallyu, če danes ne premore spodobnega avta?...
pa prosim ne mi uletavat s tradicijo, izkušnjami in podobnim...to šteje samo, kadar se stalno nadgrajujeta in dopolnjujeta, sicer pa sta vredni manj kot 0...
kaj ti pomaga bogata zgodovina, ko imaš revno sedanjost?
Vse kar si zgoraj napisal je odvisno od posameznika do posameznika. Meni, ki posedujem tudi kakšnega oldija je npr. zgodovina tudi pomembna, tebi pač ne.
V top gearu so enkrat dali lepo pripombo na to. V testu honde NSX so rekli, da tudi če bo honda naj , naj ne bo nikoli ferrari.
Pač, ko avto enkrat nosi oznako M, ki je stara 25 let in je vseskozi pomenila nekaj posebnega potem je to nekaj drugega kot če jutri nekdo izdela Kio Coupe XYZ, ki bo v vseh pogledih boljša od BMWja. M bo še vedno ostal M.
De_Tomaso je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:a na starega rs4 pa vsi pozabljate :P . imel je lepih 380KM 4.7s do 100km/h (top gear- tiff needell)
Ja pa motor ni bil dodelan pri audiju :P :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov