Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
ar35s
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a ar35s Če okt 28, 2004 9:09 am

haha, armaturno pa so kar iz Mercedesa w124 ven pobrali :D :D
SlikaSlika
Nonsense in BASIC.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če okt 28, 2004 9:15 am

ar35s je napisal/-a:haha, armaturno pa so kar iz Mercedesa w124 ven pobrali :D :D

You've got to be joking. Glih tolk kot pa od VW pa Vectre pa... :roll:

Mogoče so naredil zamenjavo, Mercova v trojko, od BMWja sedmice pa v novga Merca S klasa. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
ar35s
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a ar35s Če okt 28, 2004 9:23 am

Nixxon je napisal/-a:
ar35s je napisal/-a:haha, armaturno pa so kar iz Mercedesa w124 ven pobrali :D :D

You've got to be joking. Glih tolk kot pa od VW pa Vectre pa... :roll:

Mogoče so naredil zamenjavo, Mercova v trojko, od BMWja sedmice pa v novga Merca S klasa. :lol:

ma ja , to je prvo kar mi je padlo v oči... :shock: linije se mi zdijo kar podobne... (recimo zgornji del sredinske konzole) kar pa niti ni slabo... btw... eden redkih bmw-jev, ki mi je kolikor toliko všeč znotraj :D
SlikaSlika
Nonsense in BASIC.

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To nov 02, 2004 1:08 pm

Bmw je Bmw (sam zadnje luči pa res - Made in Korea)

Drugače pa :wiihuu

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To nov 02, 2004 6:52 pm

Cist ql je.

Samo kaj bodo porekli z ceno. Najprej so obljubljali zelo majhne podrazitve samo zdaj ko pa vidm ceno 1-ke pa dvomim da bi se res v povprecju samo za 3% padrazal. Pol bi bla razlika med 1-ko in 3-ko zelo majhna.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr nov 03, 2004 11:36 am

Zelo lep avtek!!! ;)
Samo cene pa bojo pomojem žespet šokirale!! :evil:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr nov 03, 2004 11:49 am

Mate na voljo že ozadja za namizje... :twisted:

www.speedycars.net/wallpaper/bmw_3.html
www.autogaleria.pl

LP, Drseči
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Sr nov 03, 2004 12:25 pm

Zadka se bomo navadl, drgac je pa avto samo RESPECT!

ivan320d
Novinec

Kraj: CE

Napisal/-a ivan320d Sr nov 03, 2004 12:40 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:Zadka se bomo navadl, drgac je pa avto samo RESPECT!

točno tko. spet mamo nov motiv za šparanje!!!! =I
Slika
Slika

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Če nov 11, 2004 10:13 am

gape je napisal/-a:kere butaste izjave so mi to!!!
avto bo spet super!
sej se boste navadl!
men je pa všeč!
sej za vas je itak zgleda važn sam to kako avto zgleda (pač so se odločili za nov izgled) vse drugo je pa lah od trabanta a kva???
;)

In kaj je butastega pri tem, če nekomu nek avto ni všeč?
In zakaj bi se morali navajati? Pač ne bomo kupili takega avtomobila. Zadnji del ej res grd ko sto vragov, še posebej ceneno izgledajoče luči.
Ni samo videz pomemben, to je res, ampak žal grd videz odvrača potencialne kupce avtov.

Aja, osnovna armaturka pa zgleda porazno in 10 let za časom. No. o tem je tekla debata že na nekem drugem forumu.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To nov 16, 2004 2:44 pm

Ja ne vem no...zaenkrat meni ostaja še vedno med najlepšimi avtomobili...med limuzinami....zadnje luči bojo že kej face-liftal, če ne prej čez par let :lol: ker niso na nivoju avtomobila, grde pa vsaj meni, vseeno niso...nikakor...
;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po nov 22, 2004 9:29 am

Danes sem kupil AUTO ZEITUNG. Je not primerjava audija pa trojke. Cena nove trojke 320i naj bi bla v nemčiji 26.500 eur kar pomeni 6.360.000sit. Enka je v nemčiji cenejša za približno pol molijona in pomoje bo nekaj podobnega tut pri trojki se pravi bo pri nas 320i verjetno pod 7 miljijonov. Če bo to res pol bo cena kr spremenljiva in se res nebo občutno spremenila.

Audi je recimo v nemčiji samo 700 evrov cenejši kot bo trojka tanova.(320i 150KM vs A4 2.0 130KM) Tako da je cena konkurenčna, avto pa sploh 8) 8) 8) 8)

Pa za informacijo. že zdajšna trojka je drugi najbol prodajan avto v nemčiji.(takoj za golfom) Kakšen pok bo šele k maja nova vn pride.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

FUUUUUUUUUJJJ

Napisal/-a Avalon Ne nov 28, 2004 1:14 am

jest bi te bavarce pretepu.. pa še zdej niso zamenla števcov!!!! kdaj jih bojo avto za nevem kok milijonov pol pa tiste fuj števce notr, pa zadek avta je totalno zgrešen linija se čist podre najbrž so bli mal pijani al so pa kako čudno aerodinamiko pogruntal.. v glavnem fuj in fej

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Re: FUUUUUUUUUJJJ

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne nov 28, 2004 5:34 pm

Avalon je napisal/-a:jest bi te bavarce pretepu.. pa še zdej niso zamenla števcov!!!! kdaj jih bojo avto za nevem kok milijonov pol pa tiste fuj števce notr, pa zadek avta je totalno zgrešen linija se čist podre najbrž so bli mal pijani al so pa kako čudno aerodinamiko pogruntal.. v glavnem fuj in fej

Očitno so med nami strokovnjaki... :roll:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
honda man
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a honda man Ne nov 28, 2004 6:03 pm

a zdj bodo delal use bmw-je na osnovi serije 5?

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Ne nov 28, 2004 6:19 pm

Hm s števci nevem kaj bi blo narobe. So čist dobri in z mano se pomoje strinja večina. Hm če pa tebi niso ti pač niso. Ne boš verjel samo ljudje imajo različe okuse.

Isto jalhko rečem za zadnje luči. Res tut meni niso ble nevem kaj. Sej niso grde samo res niso za na BMW-ja. ampak tut na njih sem se po nekaj pogledah na sliki navadil tako da bodo ko be onkrat avto ven že čist ql.

Drugač pa glede cene. Pr nas bo kr navita glede na vse kar se da prebrat.

320i .... cca 7.3 miljona...........V NEMČIJI 6.3 miljona(26500eur)
320d....cca 8 miljonvo ............Za nemčijo pa nevem

Ampak se ga sigurno splača kupiti v nemčiji in prpelat dol.

Nevem . Recimo razlike med audijem in BMW-jem so pri nas kr velike, v nemčiji jih pa skoraj ni. Pomoje je to tut ena od stvari zakaj se BMW pri nas tako slabo prodaja. Pa še zarad tega ker gre tako "slabo" v sneg pa "velik" pije. Ker to zna pa vsaka babica povedat.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne nov 28, 2004 6:50 pm

Avalon je napisal/-a:jest bi te bavarce pretepu.. pa še zdej niso zamenla števcov!!!! kdaj jih bojo avto za nevem kok milijonov pol pa tiste fuj števce notr, pa zadek avta je totalno zgrešen linija se čist podre najbrž so bli mal pijani al so pa kako čudno aerodinamiko pogruntal.. v glavnem fuj in fej

Lep pozdrav!!!
Meni osebno je novi BMW trojka,res lep!!!Ima lepo linijo,sicer pa ima vsak svoj okus ne! Glede zadnjih luci-jih pa zamenjas,natomestis z leksuskami,nataknes 18 colska platisca,ga spustis,zatemnis okna!!! Bi te potem vprasal,kaksen ti je!!!Mora pa biti 330d!
:P :P :P
Jaz sem vozil BMW 530d,to je uzizek peljati!!! Vsekakor ima avto podobne poteze kot nova petka,petke pa si nemore vsak privosciti in si bo mogoce zato kupil novo trojko!!!STO LJUDI STO CUDI!!!

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne nov 28, 2004 7:00 pm

Jaz tudi ne razumem tistega okol števcev. Če lahko prosim za obrazložitev. Hvala.
SlikaSlikaSlika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne nov 28, 2004 7:15 pm

zuneking je napisal/-a:Jaz tudi ne razumem tistega okol števcev. Če lahko prosim za obrazložitev. Hvala.

Ljudje smo si pac razlicni!!! Meni osebno so stevci vsec,BMW ima enake stevce se iz leta nevem mogoce 80-90 tko da je to ze lahjo receno STANDARD!!! Lepo urejene stevilke-sploh pa novi stevci so okraseni z aluminijastimi okvirji...

Tukaj si jih lahko celo pogledas!!! Naj kdo rece da stvar ni lepa!!!

http://images.google.com/images?q=bmw&hl=sl

LEP VECER PA SRECNO POT!!!

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon Po nov 29, 2004 8:48 pm

OK glede tega, da bom koga tepu vzamem nazaj, jih je tukaj preveč ljubiteljov BMWja kot vidim. Tudi jaz sem vozil BMW 530d. Nisem ga kritiziral ker so vozne sposobnosti avtomobila hvale vredne. Nazaj k števcem katere tako kritiziram.

[qoute="don CONSIGLIO"]Očitno so med nami strokovnjaki...[/quote]

zuneking je napisal/-a:Jaz tudi ne razumem tistega okol števcev. Če lahko prosim za obrazložitev. Hvala.

Izvolite...

Slika
Slika
Slika
Slika

so si izredno podobni ane, vsaj meni so, to je razpon skoraj 20ih let medtem ko se je zunanja oblika avtomobila razvijala in s tem tudi tehnologija je BMW nekako pozabil na števce. Za primerjavo evolucija števcev MB razreda C:

Slika
Slika

Se opravičujem za velikost slik toda na speedycars.net imajo samo tekih dimenzij.

Kot so pa ostali rekli je Zadnji del avtomobila bolj natančno luči "prekopiran" od enega korejca in roko na srce res ceneno izgleda, priznam mirne duše, da mi je sedanja 3ka zelo lepa. Toda nova je mešanica, linij iz serije 5, prednjih luči iz serije 1, zadek ima svoj aja in pa notranjost je izredno podobna seriji 5. Pač mi ne avto ne potegne, mogoče čez čas, kdo ve??
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov