Nixxon je napisal/-a:ar35s je napisal/-a:haha, armaturno pa so kar iz Mercedesa w124 ven pobrali![]()
You've got to be joking. Glih tolk kot pa od VW pa Vectre pa...![]()
Mogoče so naredil zamenjavo, Mercova v trojko, od BMWja sedmice pa v novga Merca S klasa.
gape je napisal/-a:kere butaste izjave so mi to!!!
avto bo spet super!
sej se boste navadl!
men je pa všeč!
sej za vas je itak zgleda važn sam to kako avto zgleda (pač so se odločili za nov izgled) vse drugo je pa lah od trabanta a kva???
Avalon je napisal/-a:jest bi te bavarce pretepu.. pa še zdej niso zamenla števcov!!!! kdaj jih bojo avto za nevem kok milijonov pol pa tiste fuj števce notr, pa zadek avta je totalno zgrešen linija se čist podre najbrž so bli mal pijani al so pa kako čudno aerodinamiko pogruntal.. v glavnem fuj in fej
Avalon je napisal/-a:jest bi te bavarce pretepu.. pa še zdej niso zamenla števcov!!!! kdaj jih bojo avto za nevem kok milijonov pol pa tiste fuj števce notr, pa zadek avta je totalno zgrešen linija se čist podre najbrž so bli mal pijani al so pa kako čudno aerodinamiko pogruntal.. v glavnem fuj in fej
zuneking je napisal/-a:Jaz tudi ne razumem tistega okol števcev. Če lahko prosim za obrazložitev. Hvala.
zuneking je napisal/-a:Jaz tudi ne razumem tistega okol števcev. Če lahko prosim za obrazložitev. Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov