xc70 2.5t je napisal/-a:to zgleda samo na slikah tako, vendar so notranjosti toyot( v milslih imam LC in RAV) na koncu ene najbolših v razredu: Poglejte samo novo LC 200 (V8) ki na slikah zgleda bogo, plastično ko se pa v njo usedeš pa opaziš da ima same najbolše materijale( usnje plastika končna obdelava, spoji,les...),boljše kot pri konkurenci,
enako je blio tudi z LC 120 v katalogu zgleda vse podpovprečno ko se pa vsedš v njo so materijali in počutje eno najbolših.
Mogli bi se naučit pri MB kako se dela katalog. Na slikah notranjost ML zgleda vrhunsko ko se pa vsedeš v njega pa notranja konzola razočara sama boga plastika(povrhu pa še spoji med radijem in kozolo zgleda kod bi bili vzeti iz drugega avtomobila), samo sedeži so izjema ki so vrhunski kot se za zvezdo spodobi
Žal sem si vse ogledal na licu mesta (Frankfurt) ter istočasno primerjal s konkurenco.

Katalogi so pač nemerodejni pri oceni avtomobila. Ocena je sicer subjektivna, vendar me je neposredna konkurenca bolj prepričala (LC Discovery 4, pogojno prenovljeni RR Sport, GC v Overland verziji,...). Čeprav ni neposredna konkurenca, vendar je občutek v BMW X5 ali v MB ML neprimerno drugačnejši, z občutkom za detajle (koliko je to vredno pri preplačilu v končni ceni, pa itak vedo samo kupci sami).
Da ne bo pomote, z materiali me je razočaral tudi novi Lexus RX, druga zgodba pa je novi LC V8 (čeprav prihajata iz istega hleva ter s končno podobno MPC).
Novi RAV 4 je v ožjem družinskem krogu, ob predstavitvi pred 3 leti je veljal za spodobno opremljenega, danes pa ga žal že načenja konkurenca.
Toyota ima druge kvalitete, sami materiali v notranjosti ter finese končne izdelave žal nimajo primata med konkurenco! Kot že omenjeno pa ima LC dovolj dober image iz preteklosti, da se tovarni ni poptrebno bati za nadaljno prodajo modela.