Novi Passat je res prepričljiv. Navdušuje me predvsem notranjost, ki je res na nivoju.
BTW. Exclusive: Pozdravljen na forumu in hvala za čestitke meni in Safraneu, ki ga ni več na tem forumu. Če boš delal tako dobro naprej boš kmalu ti najbolj priden. Kar tako naprej!
volan mi deluje ceneno . luči so polo style....jak . ma morali bi ga malo bolj približati "velikemu bratu" (mislim na zadnji del) kot je bilo planirano pa bi mi bil veliko lepši.
tako privzdignjen zadnji del ma samo mercedes cls ki pa je (meni osebno) veliko lepši (privzdigjen zadek seveda)
samo meni se zdi da vw preveč sili z podobnostjo enih in istih serij, malo bi mogli nekako osvežit ker še vedno ima nekatere stične oblikovne točke z l96.
Novi passat bo čisto drug avto od prejšnjega, prejšnji pa je bil tudi čisto drug avto kot predprejšnji.
Novi passat ne bo več narejen na audijevi platformi, ampak na podaljšani golfovi, zato bo imel prečno postavljen motor. Se pravi adijo quattru in dober dan pravemu 4motionu (in ne več samo po imenu kot prej).
Men osebno je novi passat kot celota eden izmed tistih avtomobilov za katere bi bil pripravljen šparati denar dlje kot za druge to pa zaradi večih razlogov, oblikovno mi je res zelo všeč (edino zadek bi res lahko bil malo manj podoben golf plusu, lahko bi za passata naredili ene čisto svoje tipe zadnjič luči), kvaliteta je na visokem nivoju, materiali so vrhunski in nekdo je omenil da mu volan izgleda ceneno. Izgled materiala volana in sam občutek ob dotiku takega volana je nekaj povsem drugega in VW je znan po tem da v svojih avtomobilih uporablja same NEcenene torej kvalitetne materiale (res pa da v Lupotu ali Polotu ne moreš pričakovati enako kvalitetnih materialov kot npr. v passatu ali bog ne daj v phaetonu).
feto je napisal/-a:A ste vedeli da je za obliko Passata odgovoren Slovenec Robert Lešnik? Zanimivo!?
Če se ne motim je Lešnik odgovoren za celostno trenutno podobo volkswagnovih avtomobilov. Njegova je nova maska (ki jo bo imela jetta), golf V, concept C (ki naj bi 2006 prišel v proizvodnjo), passat, ...
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi