Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 16, 2005 12:23 pm

Hm 9" enkran (serijsko ali dodatna oprema)??
Samo 5 prestav???
Subaru nekako ne more prekriti svoje športne krvi, (števci, linije, maska) nekako ne paše na avto (osebno mnenje).
Prostornost posebej sredinska konzola mi deluje "čudno" mogu bi sedet v avtu, da bi res videl zakaj se gre, nekako se mi zdi tako daleč od dosega rok vzonika. Najbrž vizualna vprevara slike.
Bomo videli če se bo prodajal uspešno.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk Ne jan 16, 2005 12:43 pm

grd da se ga bog usmil :D .Ne spredi mi je grd , oduzadi je tak k mazda 2 , notranjost je pa lepa ...
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr jan 19, 2005 8:41 pm

grd, kot - mi gre kot lastniku subaruja težko z jezika - večina subarujev, pozdravljam in podpisujem pa spodnje
M3 je napisal/-a: drugače če pa bo subarujeva podkožna tehnologija pol pa
no doubt about it!
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Sr maj 11, 2005 3:15 am

Sm ga v zivo vidu in zgleda dost bol prepricljiv k pa na slikah. Sm bil izredno presenecen, ker se mi je po slikah zdel zelo grd....

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr maj 11, 2005 4:58 am

Caterham je napisal/-a:Sm ga v zivo vidu in zgleda dost bol prepricljiv k pa na slikah. Sm bil izredno presenecen, ker se mi je po slikah zdel zelo grd....

LP

kje?
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Napisal/-a Caterham Sr maj 11, 2005 5:47 am

pilgrim je napisal/-a:
Caterham je napisal/-a:Sm ga v zivo vidu in zgleda dost bol prepricljiv k pa na slikah. Sm bil izredno presenecen, ker se mi je po slikah zdel zelo grd....

LP

kje?

LA

LP

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning Sr maj 11, 2005 6:28 am

Men je ful hud :twisted: kr tako naprej SUBARU :twisted: :twisted:
Cim hitreje skozi ovinke !!!

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley Sr maj 11, 2005 9:35 am

Vse poteze, ki so jih kopirali so lepe - sprednji del pa izgleda da niso, zato izstopa z grdobo.
Za tak avto bi pričakoval xenonske luči.
Še par slik:
http://galleries.wheels24.co.za/cars/Subaru/B9Tribeca/

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr maj 11, 2005 11:17 am

Caterham je napisal/-a:
pilgrim je napisal/-a:
LP
kje?
LA
LP

City of Angels?
Blagor teb :mrgreen:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Napisal/-a Caterham Sr maj 11, 2005 5:31 pm

Slide je napisal/-a:
Caterham je napisal/-a:
pilgrim je napisal/-a:
LP
kje?
LA
LP

City of Angels?
Blagor teb :mrgreen:

Jp, california. Pa med voznjo po rodeo drive-u sm zagledal tale avtocek.....
Slika

Ta nov MB S. Zadi zgleda pa k da bi maybacha gledu. Sam je pa se vecji k pa zdejsni S.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To apr 03, 2007 5:38 pm

Ker je stara Subarujeva sprednja maska naletela na številne kritike, bo Subaru ob povsem novi Imprezi predstavil tudi osveženo Tribeco.

Sprednji del je precej bolj konzervativno oblikovan, malce me spominja na Chrysler Pacifico.

Slika
Slika
Slika
Slika

Vse tovarne, ki so se v določenem obdobju odločile za konzervativni slog oblikovanja (Nissan, Mazda, Citroen,..) so doživele slab sprejem pri kupcih in bile prisiljene spet pripravljati bolj drzne avtomobile. Mislim, da enaka usoda čaka tudi Subaru.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To apr 03, 2007 6:11 pm

Precej foresterjevska je tale prednja maska....Meni vseeno boljše izgleda kot tista vulva maska, katera očitno ni obrodila plodnih tal. Tole zgleda še kar spodoben SUV, res pa je, da se izgubi med ostali, nekako neopazen, mene precej spominja na Hyundayevo Santo Fe...

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To apr 03, 2007 6:58 pm

Mislim da sem enkrat videl tibeco na cesti in to je to.... sem prepričan da bo tale faceliftana bolj všeč kupcem, pa tudi če ni nek WOW

PS kaj če bi se tema premaknila v Vozila Prihodnosti
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To apr 03, 2007 9:47 pm

Očitno je šlo nekaj mimo nas, ali pa vsaj mimo mene. Kakorkoli, ...tole objavljam kot zanimivost.

wikipedia je napisal/-a:The Saab 9-6X was to be a Saab-branded automobile based on the Subaru B9 Tribeca. Lighter and more sporty than many other SUVs, it was to compete with the Volvo XC90. However, when General Motors sold their share of Subaru's parent, Fuji Heavy Industries in October of 2005, development of the 9-6X was officially cancelled.

Sources have said that the Saab 9-6X might have used GM's new Lambda platform to make A CUV, had the project been pursued. This is the same platform that will be used to build the Saturn Outlook, GMC Acadia, Buick Enclave and Chevrolet Lambda.

Slika
Slika

________________________________________________________________________________________

Ta facelift se mi nikakor ne dopade. Ta pristen tribecin obraz meni na sami tribeci ne izgleda grdo, problem je nastal, ko so ga subarujevci nerodno stlačili na ostarelo Imprezo.

lp, mm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 03, 2007 9:56 pm

Iz ene skrajnosti v drugo.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To apr 03, 2007 10:00 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Iz ene skrajnosti v drugo.

Ja...

Včasih se zdi kot da se pri obliki povsem nič ne znajdejo... Tako nerodno postopajo pri teh stvareh, da človeka včasih oči bolijo ko spremlja njihovo delo...

lp, mm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 03, 2007 11:54 pm

Lignage je napisal/-a:Očitno je šlo nekaj mimo nas, ali pa vsaj mimo mene. Kakorkoli, ...tole objavljam kot zanimivost.

wikipedia je napisal/-a:The Saab 9-6X was to be a Saab-branded automobile based on the Subaru B9 Tribeca. Lighter and more sporty than many other SUVs, it was to compete with the Volvo XC90. However, when General Motors sold their share of Subaru's parent, Fuji Heavy Industries in October of 2005, development of the 9-6X was officially cancelled.

Sources have said that the Saab 9-6X might have used GM's new Lambda platform to make A CUV, had the project been pursued. This is the same platform that will be used to build the Saturn Outlook, GMC Acadia, Buick Enclave and Chevrolet Lambda.

Slika
Slika

________________________________________________________________________________________

Ta facelift se mi nikakor ne dopade. Ta pristen tribecin obraz meni na sami tribeci ne izgleda grdo, problem je nastal, ko so ga subarujevci nerodno stlačili na ostarelo Imprezo.

lp, mm

Tole se mi zdi tako senzacionalno, da sem informacijo že poslal na Jalopnik.com in Autoblog.com, jutri bo najbrž že razširjeno po spletu, ker kolikor je meni znano o tem še ni bilo govora.
Seveda pod tvojim imenom, Mitja, upam da ne zameriš.

LP,
Martin

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr apr 04, 2007 12:42 am

Meni je sicer tale Saab precej všečen, vsaj spredaj... GM ima očitno neke svoje vizije o modelih te znamke, ki meni sicer niso čisto jasne. Upam, da ne zavozijo, prodaja namreč upada. -> http://www.trollhattansaab.net/archives ... a_m_1.html

Kar se tiče faceilfta, gledal sem sliko in nisem registriral da gre za Tribeco, sem jo najprej odslovil z mislijo na kakega Forda. Malo sem že zaspan pa spodaj so modri Scoobyevi logoti...

Dobro, boljša je sicer kot prejšna, ampak pomoje bi lahko malce drugače rešili zadevo. Zgleda, da se gre Subaru prenavljanje maske Impreza&Tribeca stil. Malo se bojim za Legacya...
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr apr 04, 2007 12:44 am

In očitno so subarujevci kot osnovo za svojo prenovo vzeli kar Saaba 9-6x...

Slika

Zdaj sem si natančno ogledal zadnji del aktualne tribece in je presneto lep. Mnogo lepši od tega prenovljenega. Po glavi bi jih :/:o:/ , povsem brez občutka za obliko so :?

Slika

lp, mm

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr apr 04, 2007 12:49 am

Lignage je napisal/-a:In očitno so subarujevci za svojo prenovo vzeli kar Saaba 9-6x...

Pomoje, da so tole skupaj skuhali Subaru & GM, glede na to da so skupaj razvijali. Ker je 9-6x (za zdaj) opuščen in vezi med podjetjima bolj ko ne pretrgane, bi ga težko kar skopirali.
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov