Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 06, 2005 12:42 pm

andrej777 je napisal/-a:Jp tele tamočne enke bojo še taprave petarde. !25i z 218 KM R6, napavedan je pa že tut M1 z 300 KM. Motor bo verejtno podoben kot pri zdajšnji M3 ker dvomim da bodo šli iz običenga 3.0 R6 vlečt vn tolk konjev. Ali pač. Bomo vidl.

Nikjer nisem še zasledil, da bi bil M1 s 300konji uradna številka...torej so to le ugibanja...licenco za oznako 125i so pa že bojda zakupili, tako da to je pa ziher...

G4-S...se posipam s pepelom...malo sem zašuštral :oops: ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če jan 06, 2005 1:43 pm

G-4S je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:No nebi o tem!!! (Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil.) Samo poglej koliko dobicka so si ustvarili v zadnjih treh letih! ta avto je dober in se bo sigurno tudi dobro prodajal...moje mnenje pač;

Nasednjic pa prosim mal pomisli kaj pises!

Nikjer nisem pisal o dejstvih ampak svojem mnenju. Si sposoben to ločit? Raje ti dvakrat premisli preden pišeš!

Nimam jaz kaj za premisljevati,dejstvo je da si taknega misljenja zato ker je pac nemec(BMW)in tudi zato nekateri pljuvate po avtih...pa ima sploh kdo od nas tukaj denar za avto in vse potrebne stroske okrog njega!Meni osebno je avto res dober,sploh pa je BMW-kakovost,trpeznost,varnost,cenjenost kar nekateri ocitno pozabljate!Jaz bi ga takoj imel,pa verjemote ce bi ga kje parkiral bi bil sigurno atraktivnega izgleda...picke palijo na taksne avte! :!: :EE

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jan 06, 2005 2:05 pm

kar se tiče kvalitete nimam pripomb
oblikovno pa mi bmwji zadnjih nekaj let (zadnji modeli) niso po godu, tudi za enko velja da mi zunanjost ni všeč, čeprav je z spojlerji močno polepšana
to je samo moje mnenje tko da se ni treba kregat
lp

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če jan 06, 2005 2:20 pm

:? no ja, rajnč ne rečem, men ni nč posebnga, tko kt usak BMW

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Če jan 06, 2005 3:05 pm

mojster je napisal/-a::? no ja, rajnč ne rečem, men ni nč posebnga, tko kt usak BMW

Dobro zastopim da ti mogoce ni vsec,pa ti kljubtemu ne pljuvas po avtu!Kot nekateri tu!Vsak clovek ima pac svoj okus!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 06, 2005 3:41 pm

s_mande je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:No nebi o tem!!! (Mislim, da bo to še en neuspešen poizkus BMWja v segmentu kompaktnih vozil.) Samo poglej koliko dobicka so si ustvarili v zadnjih treh letih! ta avto je dober in se bo sigurno tudi dobro prodajal...moje mnenje pač;

Nikjer nisem pisal o dejstvih ampak svojem mnenju. Si sposoben to ločit? Raje ti dvakrat premisli preden pišeš!

Nimam jaz kaj za premisljevati,dejstvo je da si taknega misljenja zato ker je pac nemec(BMW)in tudi zato nekateri pljuvate po avtih..

malo se pomiri fant, si prvi začel. je pač G-4s podal svoje mnenje, njegova stvar. Sem pa prepričan, da ti ne moreš bolj vedet od njega kaj je on takrat mislil, ko je pisal svoje mnenje (pa če je to dejstvo ali ne).

na tem belem me motijo tiste črne kljuke, pa sprednja črna letvica, obup. drugače pa sam avtoček niti ni napačen. moram še mal več recenzij prebrat pa mal večkrat videt voz, se usest, da vidim kako in kaj...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Če jan 06, 2005 3:50 pm

Men se dopade 2. verzija... samo vizualna ocena, da ne bo pomote.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Če jan 06, 2005 4:00 pm

menjekul je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:

Nimam jaz kaj za premisljevati,dejstvo je da si taknega misljenja zato ker je pac nemec(BMW)in tudi zato nekateri pljuvate po avtih..

malo se pomiri fant, si prvi začel. je pač G-4s podal svoje mnenje, njegova stvar. Sem pa prepričan, da ti ne moreš bolj vedet od njega kaj je on takrat mislil, ko je pisal svoje mnenje (pa če je to dejstvo ali ne).

na tem belem me motijo tiste črne kljuke, pa sprednja črna letvica, obup. drugače pa sam avtoček niti ni napačen. moram še mal več recenzij prebrat pa mal večkrat videt voz, se usest, da vidim kako in kaj...

Verjemi da mi ti nebos govoril da naj se umirim,ker niti ves ne kako je ko se razjezim!Pa sploh nisem prvi zacel,tako da te lepo prosim,da ne govori stvari na pamet ce neves o cem je govor in nisi 100%...Vse je lepo in prav in s enebom kregal me pa razjezi ko nekateri tako pljuvajo po avtih...ti jih pa se podrzuj!SVAKA CAST!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 06, 2005 4:50 pm

Pa povej nam no...kako je ko se razjeziš...ne vem kaj se sploh kregate...zasmetili ste temo totalno...a lahko kdo od modov zbriše odvečne poste...PROSIM!!!!
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če jan 06, 2005 5:01 pm

Dejmo Bavarci, dejte že šestaka v ta avto. To bo poezija.
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Če jan 06, 2005 5:03 pm

Nocem se ne jeziti ne kregati z nikomer!Se opravicujem za grde besede sam ko nekateri res prevec vedo in so tu samo da pikajo druge ljudi!Tako zankrat pa naredite lahko kaj zelite!Lahko me date tidi na BAN LISTO!!!Mi je cisto vsen...sam ne se potem sprasevati zakaj je kregarija tu!!!Nekateri so tu samo da provociraji druge!Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če jan 06, 2005 5:12 pm

Fredy umir se. Sej bo... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Če jan 06, 2005 5:37 pm

Frankie86 je napisal/-a:ta avto pa res ni nč posebnga, pa tut če je BMW

JA.... :roll:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Če jan 06, 2005 5:40 pm

Brezvezne in žaljive debate. Na žalost se to pogosto dogaja, ko so na tapeti Alfe ali BMWji.

Žal, zapiram duri v to debato.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jan 06, 2005 10:19 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl So jan 08, 2005 2:41 pm

QL, da ste tole odprl :)

Slide, a si slišu, da konec leta pride 130i???? JUPI!!! :woohoo :woohoo =I =I :yum :clapclap
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl So jan 08, 2005 2:41 pm

speptembra!!!! 8)
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 08, 2005 2:47 pm

Tnx, pugi...prosim uporabnike za malo strpnosti zdej...

@Krofl...kako, kje, kdaj???? Nič ne vem...vem da so zakupl licenco za ime 125i torej to ziher pride 2.5 218KM...a da 130i tud? Kje si to zvedu...hit povej :!: :woohoo

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So jan 08, 2005 3:25 pm

Ja če bo tut 130i je to ena lepa novica. To pove da bo imel M1 še večji in močnejši motor. :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande So jan 08, 2005 3:35 pm

Tudi men je vsec da je tema odkljenjena,no se nebomo vec prepiral,vsaj jaz se nebom!Vsak pac ima svoja okus in mnenja!Ce pa komu ni kaj prav pa naj kontaktira na PM!!!
A da pride 130i ali 130d to pa bo stroj!Mogoce kdo ve kaj vec o tem...inforamcije dobrodosle!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov