LP
DJ E.M. je napisal/-a:čebelca nimaš pojma...........
če dobr pogledaš boš vidla da ma luči od puntota novga pa zadnje luči od ibize s strani je pa kot Stilo.Tko da je ta avto en orto j**c za moj okus...
ni čudn zakaj propadajo
hehe lepo povedano, pa pozdrav za gospodičnodon CONSIGLIO je napisal/-a:DJ E.M. je napisal/-a:čebelca nimaš pojma...........
če dobr pogledaš boš vidla da ma luči od puntota novga pa zadnje luči od ibize s strani je pa kot Stilo.Tko da je ta avto en orto j**c za moj okus...
ni čudn zakaj propadajo
Svoje mnenje je podkrepila z argumenti...
Tako, da ne bo nihče diskvalificiral mnenja nekoga drugega. Lahko podaš svoje mnenje, svetujem pa malo bontona. V tej okoliščini še toliko bolj, ker gre za gospodično in imamo posledično nova dobrodošla mnenja na forumu. Sej veš,... BONTON VELJA!
LP,
don CONSIGLIO
daewoo_rugby je napisal/-a:hehe lepo povedano, pa pozdrav za gospodičnodon CONSIGLIO je napisal/-a:DJ E.M. je napisal/-a:čebelca nimaš pojma...........
ni čudn zakaj propadajo
Svoje mnenje je podkrepila z argumenti...
Tako, da ne bo nihče diskvalificiral mnenja nekoga drugega. Lahko podaš svoje mnenje, svetujem pa malo bontona. V tej okoliščini še toliko bolj, ker gre za gospodično in imamo posledično nova dobrodošla mnenja na forumu. Sej veš,... BONTON VELJA!
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov