don CONSIGLIO je napisal/-a:Kot sedaj kaže sploh ne bo šlo za privzdignjenega Golfa Plus, ampak bo to prava konkurenca RAV 4 in podobnim. Prejšnje slike so bili samo mulei in so zavedli praktično vse specializirane strani...
To naj bi bil prvi kolikor toliko vtis:
V naslovu sem prav tako spremenil naslov, ki anj bi predstavljav uradno ime, torej BEDUIN (variacija na temo TOUAREGA - prav tako puščavsko ljudstvo)!
LP,
don CONSIGLIO
Fluid je napisal/-a:Gdaj to kej pride k nam, pa kolk bodo kej cene, če se ve seveda?
super98 je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Kot sedaj kaže sploh ne bo šlo za privzdignjenega Golfa Plus, ampak bo to prava konkurenca RAV 4 in podobnim. Prejšnje slike so bili samo mulei in so zavedli praktično vse specializirane strani...
To naj bi bil prvi kolikor toliko vtis:
V naslovu sem prav tako spremenil naslov, ki anj bi predstavljav uradno ime, torej BEDUIN (variacija na temo TOUAREGA - prav tako puščavsko ljudstvo)!
LP,
don CONSIGLIO
Zanimivo...lep za pogledat
splash je napisal/-a:tole bo ziher spet tako drago, da se jim potem sploh ne splača tuarega delat.
še v tega vržejo noter 5.0 v10 tdi ali pa 6.0 w12, pa bo tko hudo da ga bo hotelo na pol raztgat. cene bojo pa pomoje tam okol dobrih 40k €
pilgrim je napisal/-a:by the way, pa malo off:
s temi nabildanimi SUVi, touaregi, X5 in podobnimi, z gumami 245, felnami 18, 19, težami čez dve toni, širinami proti dvem metrom, katerih prodaja konstantno raste (pri nas letos 6, 6 % in je v porastu)
smo vozniki - zdravilci kompleksov (saj roko na srce je navečji teren teh čudes večinoma robnik pred leklerkom) - velik trn v peti županov in uprav velikih evropskih mest, saj jim take velike krave še dodatno dušijo s prometom zadušena velemesta. Baje so se celo združili v kampanji proti tem "nepotrebnim" velikanom.
sori za offtop - ta golf pa mi je vseeeno simpatičen
splash je napisal/-a: glede terenca ti pa povem tole, porsche cayenne je dober avto, znamka ima imiđ, sam polovica jih je pa skus na servisih zarad generaln. tolk o dobrih znamkah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov