Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne feb 13, 2005 2:16 pm

s_mande je napisal/-a:Meni pa je vsec!Sto ljudi sto cudi,sto zena dvesta sisa!!!Vsak ima svoj okus!Meni je pa res vsec pa naj rece kdor kar hoce,jaz bi ga imel!To bi bilo veselje do voznje :vrum manjka pa mi se samo sedmica na LOTO!!!Bog daj sreco! :pray:

Ti bi si kupil bmw serije 2 če bi na lotu zadel sedmico??????
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne feb 13, 2005 2:35 pm

naj kaki majster tle gor en lep spojler prlima, da vidm če se mi dopade.

Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne feb 13, 2005 4:30 pm

Veliko raje ga imam kot audi a3. Men je lep
Slika Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne feb 13, 2005 5:08 pm

to bo enka z zadkom
upam sam da naqu tko k prva slika
k je tko k thalija falena

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne feb 13, 2005 9:11 pm

Men je ful lep...sploh tiste bocne vdrtine dobr zgledajo.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne feb 13, 2005 11:08 pm

Demo je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:Meni pa je vsec!Sto ljudi sto cudi,sto zena dvesta sisa!!!Vsak ima svoj okus!Meni je pa res vsec pa naj rece kdor kar hoce,jaz bi ga imel!To bi bilo veselje do voznje :vrum manjka pa mi se samo sedmica na LOTO!!!Bog daj sreco! :pray:

Clovek jaz sem se samo posalil!Ce bi zadel sedmico bi najprej pomislil na enomesecno potovanje po svetu ali pa bi sel kam na pocitnice potem pa dobro premislil kaj bi z denarjem!Sigurno si nebi kupil BMW 2-serije prej 760Li!!!To so pa samo sanje,ker ze BMW dvojka bo tako drag,sodec po 1..seriji da ni za moj pa se cigav zep!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne feb 13, 2005 11:14 pm

s_mande je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:

Clovek jaz sem se samo posalil!Ce bi zadel sedmico bi najprej pomislil na enomesecno potovanje po svetu ali pa bi sel kam na pocitnice potem pa dobro premislil kaj bi z denarjem!Sigurno si nebi kupil BMW 2-serije prej 760Li!!!To so pa samo sanje,ker ze BMW dvojka bo tako drag,sodec po 1..seriji da ni za moj pa se cigav zep!

760Li je pa že boljša izbira :P :-P :-P :P :pivo :D

Ja tale dvojka bo draga....sicer pa sej so tud vsi ostali bmw-ji....je pa vsaj odličen avto :-P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 13, 2005 11:25 pm

POmoje dvojke ne bo, ker so opustili tudi 4ico...bo 3ka coupe...najverjetneje bo enako z enko...
Tole so pa vse samo jebeni fotošopi, tako da se ne prehitro bat ali veselit :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po feb 14, 2005 8:17 am

Slide je napisal/-a:POmoje dvojke ne bo, ker so opustili tudi 4ico...bo 3ka coupe...najverjetneje bo enako z enko...
Tole so pa vse samo jebeni fotošopi, tako da se ne prehitro bat ali veselit :roll:

ja pomoje bo res tako. Ker so že spy slike 3ke kupe pa nisem še nikjer slišal da bi jo kdo omenu pod imenom serija 4. In če ne bo serije 4 ne bo tudi serije 2. Seveda pa bo serija 1 coupe. 8) 8) In te slike ki se kažejo pod serijo 2 so čist možno lahko potenciali za serijo 1 coupe.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Ne feb 27, 2005 12:54 pm

ja men je kr dobr!
Slika

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Ne feb 27, 2005 1:12 pm

Eden njlepših avtov. Jest se čist :shock:

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne feb 27, 2005 1:57 pm

Men se pa dopade sam zato k je tro vraten. :D Kolikor se zdi smešno si ne predstavljam 5-vratne izvedbe, drugače pa zadek v mojih očeh niti ni toliko zgrešen, ne bi se ga branil, takoj bi ga dal punci. :P
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 27, 2005 3:58 pm

to je v petek stalo polek mene na semaforju, tako da sem si ga ogledal lahko iz enega metra po celi dolžini

pa še neka bjonđa ga je furala

po moje je sramota kaj si je bmw privoščil v teh zadnjih letih, sploh pa da da tak grd avto na trg? mislim, nova linija že, samo to... meni niso všeč, sploh pa ne ta, ki je neko skropocalo iz risarske mize... že luči zgledajo tako, kot da se je risar spotikal, ko jih je risal - osnovna linija avta je pa zelo lepa! stranska linija, linija havbe, vrata, streha, ampak sami detajli pa niso za nikamor (luči, reže itd.)

oprostite bmw fani, ki vam je to všeč, to je samo moje mnenje
Slika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Ne feb 27, 2005 4:06 pm

noro :shock:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne feb 27, 2005 4:23 pm

RegY je napisal/-a:to je v petek stalo polek mene na semaforju, tako da sem si ga ogledal lahko iz enega metra po celi dolžini

po moje je sramota kaj si je bmw privoščil v teh zadnjih letih, sploh pa da da tak grd avto na trg? mislim, nova linija že, samo to... meni niso všeč, sploh pa ne ta, ki je neko skropocalo iz risarske mize... že luči zgledajo tako, kot da se je risar spotikal, ko jih je risal - osnovna linija avta je pa zelo lepa! stranska linija, linija havbe, vrata, streha, ampak sami detajli pa niso za nikamor (luči, reže itd.)

a to je že zuni al kva

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 27, 2005 4:24 pm

kljukec je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:to je v petek stalo polek mene na semaforju, tako da sem si ga ogledal lahko iz enega metra po celi dolžini

a to je že zuni al kva

Pomoje je vidu enko...to so samo šopi...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne feb 27, 2005 9:40 pm

Mogoče pa vendarle bo serija 2. hotl so narest serijo 4 kot kupe ki paše "skupaj" z serijo 3.Pa se je pojavil zaplet "od strani". Rover ima pravico do imen z številko 4 na začetku. tko da mogoče bojo vseen uporabl ta princip sodih in lihih številk na seriji 1 (oz. seriji 2).
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne feb 27, 2005 10:15 pm

RegY je napisal/-a:to je v petek stalo polek mene na semaforju, tako da sem si ga ogledal lahko iz enega metra po celi dolžini...

Tole definitivno ni stalo poleg tebe :) BMW serija 2 nikakor....pravjo da more najprej ven pridt :P ČE BO
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Ne feb 27, 2005 10:31 pm

Meni je svetovn!!!

BmW pa itak vedno več avtov proda ,tak ,da ta nova linija ni tolk zgrešena kot eni menite!!! ;)

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Ne feb 27, 2005 10:53 pm

:? ojej
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov