don CONSIGLIO je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Ta avto je bil predstavljen že pred enim letom na salonu v Pekingu... Dečki, pozni ste.
LP,
Joie
Pred enim letom?
A nismo takrat še ugotavljali kakšen bo navaden Focus?
Dej mi prosim še kakšen dokaz za to informacijo. Ker poleg na tega ni opazil novice niti nobeden od svetovnih avtomobilističnih forumov... Novico so večinoma objavili prejšnji teden, medtem ko smo mi imeli novico že sredi februarja...
Nekako bi ti zelo težko verjel
Pol pa je že ideja z prvi styling na focusu limo ... pobarvat zadnjo letvico v barvo avta. Razz
To se pa strinjam![]()
LP,
don CONSIGLIO
Joie de vivre! je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Ta avto je bil predstavljen že pred enim letom na salonu v Pekingu... Dečki, pozni ste.
LP,
Joie
Pred enim letom?
A nismo takrat še ugotavljali kakšen bo navaden Focus?
Dej mi prosim še kakšen dokaz za to informacijo. Ker poleg na tega ni opazil novice niti nobeden od svetovnih avtomobilističnih forumov... Novico so večinoma objavili prejšnji teden, medtem ko smo mi imeli novico že sredi februarja...
Nekako bi ti zelo težko verjel
Pol pa je že ideja z prvi styling na focusu limo ... pobarvat zadnjo letvico v barvo avta. Razz
To se pa strinjam![]()
LP,
don CONSIGLIO
Msilil sem na konceptni ford fikus sedan, ki je bil predstavljen junija 2004 v Pekingu. Sličice serijskega pa sem tudi zagotovo videl že veliko pred enim tednom in ti lahko dokažem, če ne verjameš. Sploh pa ni važno. Avto je lep, mogoče celo bolj skladen kot kombilimuzina, malce pa me spominja na novega vulvota S40.
LP,
Joie
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov