Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
xopy
Novinec

Kraj: Vipavska dolina

Napisal/-a xopy Po apr 18, 2005 5:36 pm

Fantje, to bo pa fajna, ampak res fajna konkurenca škodi octaviji!
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po apr 18, 2005 5:40 pm

ma mene pa tale guzica čist malo asocira na tole:

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po apr 18, 2005 10:31 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Ta avto je bil predstavljen že pred enim letom na salonu v Pekingu... Dečki, pozni ste.

LP,
Joie

Pred enim letom?

A nismo takrat še ugotavljali kakšen bo navaden Focus?

Dej mi prosim še kakšen dokaz za to informacijo. Ker poleg na tega ni opazil novice niti nobeden od svetovnih avtomobilističnih forumov... Novico so večinoma objavili prejšnji teden, medtem ko smo mi imeli novico že sredi februarja...

Nekako bi ti zelo težko verjel :roll:

Pol pa je že ideja z prvi styling na focusu limo ... pobarvat zadnjo letvico v barvo avta. Razz

To se pa strinjam ;)

LP,
don CONSIGLIO

Msilil sem na konceptni ford fikus sedan, ki je bil predstavljen junija 2004 v Pekingu. Sličice serijskega pa sem tudi zagotovo videl že veliko pred enim tednom in ti lahko dokažem, če ne verjameš. Sploh pa ni važno. Avto je lep, mogoče celo bolj skladen kot kombilimuzina, malce pa me spominja na novega vulvota S40.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To apr 19, 2005 3:43 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Ta avto je bil predstavljen že pred enim letom na salonu v Pekingu... Dečki, pozni ste.

LP,
Joie

Pred enim letom?

A nismo takrat še ugotavljali kakšen bo navaden Focus?

Dej mi prosim še kakšen dokaz za to informacijo. Ker poleg na tega ni opazil novice niti nobeden od svetovnih avtomobilističnih forumov... Novico so večinoma objavili prejšnji teden, medtem ko smo mi imeli novico že sredi februarja...

Nekako bi ti zelo težko verjel :roll:

Pol pa je že ideja z prvi styling na focusu limo ... pobarvat zadnjo letvico v barvo avta. Razz

To se pa strinjam ;)

LP,
don CONSIGLIO

Msilil sem na konceptni ford fikus sedan, ki je bil predstavljen junija 2004 v Pekingu. Sličice serijskega pa sem tudi zagotovo videl že veliko pred enim tednom in ti lahko dokažem, če ne verjameš. Sploh pa ni važno. Avto je lep, mogoče celo bolj skladen kot kombilimuzina, malce pa me spominja na novega vulvota S40.

LP,
Joie

Zdej pa nehi. Tvoj prvi post govori o TEM avtu, da je bil predstavljen v Pekingu lani! Ne se zdej vlečt ven s koncepti, ker TI NISI govoru o nobenih konceptih ;) Serijskega si videl veliko pred enim tednom. TUKAJ! In itak si lahko pogledaš datum prve slike na tej temi - 15.2.2005.

In ni res, da ni važno. Ti se tudi vpičiš in hočeš met za vsako stvar dokaz. Jaz, če ga nimam, pač rečem "sori, sem zaiebal!". Sej ni panike. Ne pa prvo "Dečki, pozni ste...", potem ko vidiš pa praviš, da ni važno.

Sej mam rad tudi hard debato, ni panike. Ma dejmo vsaj malo fair playa.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 19, 2005 4:16 pm

Jah, včasih res znam biti trmast. Včasih mi je to očitala mama, zdaj mi to naprej meče moja ženka.

In pomiri se. Če hočeš vzdrževati avtoriteto, moraš ostati diplomatski. Mi ga lahko serjemo, ti pa... ;)

LP,
Žua

EAGLE-1
Nov uporabnik

Napisal/-a EAGLE-1 Če sep 08, 2005 9:34 pm

Hehe, ta zadeva bo čez nekaj let moja 8) Že sedaj mam prvega Focusa limo ghia, dobro leto starega, poraba 5L in super lega. Zakon avto, sploh za relacijo 8)

Uporabniški avatar
_MiD_
Nov uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a _MiD_ Če sep 08, 2005 9:53 pm

borut007 je napisal/-a:MS design ga je vzel v roke ... :D

Opala ze navadn mi je vsec tale je pa bomba, edino js bi odzadi sam auspuh se preslikal na drugo, pa mavo bi ga lahk se na tla prbili :twisted:

Lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov