alienbreed je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hm... jaz pa mislim, da bi lahko modus zamenjal twingota... glede na to, da je twingo zastarel že rahlo (no, "leta so ga povozla v razvoju"), bi res lahko bil modus naslednik, glede na to, da je petko tudi zamenjal clio, čeprav so oboje delali še nekaj let, da sta si "kradla" številke
ne vem, no, po moje bo modus nadomestil twingota, ker približno isti razred je... kaj pa vem
modus je zamenjal twingota...uradno by renault
killah bee je napisal/-a:alienbreed je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hm... jaz pa mislim, da bi lahko modus zamenjal twingota... glede na to, da je twingo zastarel že rahlo (no, "leta so ga povozla v razvoju"), bi res lahko bil modus naslednik, glede na to, da je petko tudi zamenjal clio, čeprav so oboje delali še nekaj let, da sta si "kradla" številke
ne vem, no, po moje bo modus nadomestil twingota, ker približno isti razred je... kaj pa vem
modus je zamenjal twingota...uradno by renault
mislim da se motiš,
Dark se še spomniš k smo bli u NM,k so rekl za še skrivnosten projekt, zdej ne vem al bojo delal nove Twingote dol al pa kej drugega,
Novi Twingo bo,ker modus je nekaj umes med Cliotom in Meganom![]()
LP Killah bee
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov