Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr mar 02, 2005 9:33 am

xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Skor isti k zdejšen model. Drgač ma pa vel satis najbolj udobne sedeže, bolš k vsak mercedes al pa BMW.

To se pa nebi strinjal.....sem sedel v njem in se kar dosti prepeljal....saj so udobni ampak z Mercedesovimi se enostavno ne morejo primerjati kjer je udobje res na vrhuncu. Je pa res da vsak sedež ni za vsako rit :D

Mislim, da tvoj avatar marsikaj pove... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mislim, da se marsikateri mercedes ne more primerjati niti s sedeži od Safrana...

Pa a ti sploh vidš kaj ti pišeš človek? No, glej vsak butl zna dat fotelj notr u avto in si potem misl da ima najbolj udobne zice pa da je to luxuz...
Ampak žal ni vse v fotelju, npr. Mercedes & BMW v svojih luxuznih verzijah ponujata poleg udobja še eno bolj pomembno stvar: Komfort! S tem mislim, da so sedeži enostavno razkošni in udobni, hkrati pa ravno prav trdi in čvrsti kar je dobr za daljša potovanja...

Če si pa tok želiš ta sedež iz Vel Satisa pa si dej pod rit eno velko blazino, pa boš meu prbližn enak občutek, s tem da boš za razliko od nemških profesionalnih sedežev čez 500 km hude bolečine v hrbtu, zadnici, itd.... ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 02, 2005 9:38 am

xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Skor isti k zdejšen model. Drgač ma pa vel satis najbolj udobne sedeže, bolš k vsak mercedes al pa BMW.

To se pa nebi strinjal.....sem sedel v njem in se kar dosti prepeljal....saj so udobni ampak z Mercedesovimi se enostavno ne morejo primerjati kjer je udobje res na vrhuncu. Je pa res da vsak sedež ni za vsako rit :D

Mislim, da tvoj avatar marsikaj pove... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mislim, da se marsikateri mercedes ne more primerjati niti s sedeži od Safrana...

Najprej da nekaj razjasnim....moj avatar ni povezan s tem kaj povem ampak glede sedežev v Velsatisu sem povedal na podlagi izkušenj ker sem že sam sedel v njem in se dosti prepeljal z njim. Nisem rekel da so sedeži slabi, nasportno, sokvalitetni in res udobni ampak edino pri čemer se nebi strinjal je to, da se Mercedesovi ne morejo primerjati s temi....Sem v marsikaterem MB-ju sedel in ti lahko povem da ima Mercedes, v rangu kot Velsatis, mnogo boljše sedeže oziroma zame osebno so mi mnogo bolj udobni (sem sedel v S430, E270, C240,...) in povsod sem bil nad udobnostjo navdušen.

Če mojega mnenja ne sprejmeš je to tvoj problem, jaz samo povem kakšne imam izkušnje...v katerih avtomobilih si pa ti vse sedel pa jaz nevem.

Aja pa ponavljam: ni vsak sedež dober za vsako rit! Lahko bo en res kvaliteten in udoben sedež ustrezal nekomu in mu bil zelo všeč, spet drugemu pa ne bo všeč.
Če je ravno, ni zabavno.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr mar 02, 2005 9:40 am

Pri BMW za te tvoje kao ''luksuzne zice'' plačaš za 2 vel satisa'' pri renaultu mi na 2000 eur zraven naredijo take zice, da sem ko v toplicah... Jaz dobro vem kaj pišem ker sem že dosti avtomobilov vozil, ki ih ti gledaš samo na slikicah na internetu... Da ne govorim naprej... Malo olike tudi ne škodi... Dojčland uber ales... :roll: :roll: Drugi delajo pa sam drek...

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Sr mar 02, 2005 9:43 am

Demo je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:

Najprej da nekaj razjasnim....moj avatar ni povezan s tem kaj povem ampak glede sedežev v Velsatisu sem povedal na podlagi izkušenj ker sem že sam sedel v njem in se dosti prepeljal z njim. Nisem rekel da so sedeži slabi, nasportno, sokvalitetni in res udobni ampak edino pri čemer se nebi strinjal je to, da se Mercedesovi ne morejo primerjati s temi....Sem v marsikaterem MB-ju sedel in ti lahko povem da ima Mercedes, v rangu kot Velsatis, mnogo boljše sedeže oziroma zame osebno so mi mnogo bolj udobni (sem sedel v S430, E270, C240,...) in povsod sem bil nad udobnostjo navdušen.

Če mojega mnenja ne sprejmeš je to tvoj problem, jaz samo povem kakšne imam izkušnje...v katerih avtomobilih si pa ti vse sedel pa jaz nevem.

Aja pa ponavljam: ni vsak sedež dober za vsako rit! Lahko bo en res kvaliteten in udoben sedež ustrezal nekomu in mu bil zelo všeč, spet drugemu pa ne bo všeč.

Sedeti v avtu ali pa se z njim vozit po par tisoč kilometrov... Sedeži v Alfi 166 ki pride 10 000 MIO top model boš rekel, da so slabši kot v MB E klase za 20 mio???

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Sr mar 02, 2005 9:48 am

.....................
Zadnjič spremenil xandrej, dne Sr mar 02, 2005 9:55 am, skupaj popravljeno 1 krat.

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Sr mar 02, 2005 9:49 am

xandrej je napisal/-a:Pri BMW za te tvoje kao ''luksuzne zice'' plačaš za 2 vel satisa'' pri renaultu mi na 2000 eur zraven naredijo take zice, da sem ko v toplicah... Jaz dobro vem kaj pišem ker sem že dosti avtomobilov vozil, ki ih ti gledaš samo na slikicah na internetu... Da ne govorim naprej... Malo olike tudi ne škodi... Dojčland uber ales... :roll: :roll: Drugi delajo pa sam drek...

Ja ta dva zadna stavka ti dam pa čist prav... 8)

Pa kakšne S-ke al pa 7-ke najbrž še nisi vozu, ja no ti povem, da če se kdo ne more s kom primerjat je to Renault s temi avti..
Sploh pa, še enkrat povem, tudi če bi ta Renault imel najboljše zice, notranjost etc., ga nebi kupu tut če bi bil 10x cenejši od nemcev...

...ker je enostavno grd. ;)

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Sr mar 02, 2005 9:52 am

... za 166-ko pa ne govorim, ampak vem da ima slabe zice, jo ma kolega in se večkrat pelem v njej...

Če neb blo tok mrzlo bi šu raj peš, sam kaj čem.. ;)

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive Sr mar 02, 2005 11:38 am

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Sr mar 02, 2005 3:06 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Pa a ti sploh vidš kaj ti pišeš človek? No, glej vsak butl zna dat fotelj notr u avto in si potem misl da ima najbolj udobne zice pa da je to luxuz...
Ampak žal ni vse v fotelju, npr. Mercedes & BMW v svojih luxuznih verzijah ponujata poleg udobja še eno bolj pomembno stvar: Komfort! S tem mislim, da so sedeži enostavno razkošni in udobni, hkrati pa ravno prav trdi in čvrsti kar je dobr za daljša potovanja...

Če si pa tok želiš ta sedež iz Vel Satisa pa si dej pod rit eno velko blazino, pa boš meu prbližn enak občutek, s tem da boš za razliko od nemških profesionalnih sedežev čez 500 km hude bolečine v hrbtu, zadnici, itd.... ;)

udobje je enako komfort pomoje :P
sam si pa tipičen pristaš bavarcev :roll: samo to vidiš vse drugo je pa tema
Slika

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 02, 2005 3:08 pm

Pele se znjim in ga pel kr uredu, dokler ne prideš do ovinkov pol je pa surla mal težka.

O lepoti pa ne bi......zato mam pa Volkswagne, tistmu k je pa všeč pa k bi bil rad deležen pogledov mu ga pa toplo priporočam.

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr mar 02, 2005 3:09 pm

Grdo. Eden najgrših avtomobilov takoj po Fordu Ka. :bonk

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr mar 02, 2005 4:48 pm

xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:

Sedeti v avtu ali pa se z njim vozit po par tisoč kilometrov... Sedeži v Alfi 166 ki pride 10 000 MIO top model boš rekel, da so slabši kot v MB E klase za 20 mio???

kolk stane alfa pa kolk MB-E
da vzamemo bencinarja cca 220 km je alfa cca 12 mio, MB pa 14
obadva predraga, sam ne mi prodajat buč
jst vozm mb A pa morm rečt da ma udobne zice (nov model). str je bil za moje pojme mal pretrd
avto za katerga plačaš 10mio+ se mora vozt tko da te tud po 500km + nč ne boli
za espaca (star model 99l), ti lahko povem da nima najbolših zicov

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr mar 02, 2005 5:09 pm

zakaj kadarkol se omenja oz. govori o Renaultu, se zacne kraganje??!! :? :? men osebno zunanjost ni ravno najlepsa, notranjost mi je pa dobra pa tut udobna!!

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Sr mar 02, 2005 5:40 pm

kljukec je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:

kolk stane alfa pa kolk MB-E
da vzamemo bencinarja cca 220 km je alfa cca 12 mio, MB pa 14
obadva predraga, sam ne mi prodajat buč
jst vozm mb A pa morm rečt da ma udobne zice (nov model). str je bil za moje pojme mal pretrd
avto za katerga plačaš 10mio+ se mora vozt tko da te tud po 500km + nč ne boli
za espaca (star model 99l), ti lahko povem da nima najbolših zicov

Alfa 166 3.2 pride 10 mio dobro opremljena, vel satis 3.5 tudi... Pri 13 pa se ZAČNE E320... Za 3 mio pa dobiš še en dober avto se ti ne zdi, ne pa boljše sedeže...... Buče pa lahko sam prodajaš na kaki tržnici...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr mar 02, 2005 9:49 pm

in kje je zdej 10 mio razlike me zanima
si spustu mb iz 20 na 13 mio
sam to sm hotu povedat

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Če mar 03, 2005 7:58 am

Jao eni pa res... Se posipam s pepelom... (tak se reče) in tudi še pravim, za 3 mio pa res so lahko boljši sedeži noter...

Pri renaultu na fabriki:

ŽAK:Ej stari kake zice bomo dali not v vel satisa?

ViLI: Pa ene, da bo vsakega vse bolelo ko se bo pelal 500 kilometrov...

---------------------------------------------------------------------------------

Mislim eni ste pa res pravi kalibri...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če mar 03, 2005 8:34 am

po pravic povedan sploh ne vem kako bi te komentiral, ker se še nikol nism pogovarjal na tako primitivni ravni
a je kdo reku da se v vel satisu slabo sedi?
sej tud 10 mio ni mal dnarja- zame je ful velik
MB je 30% dražji, plačaš znamko, malo bolj kvalitetne materiale....
ja tud znamko plačaš, valda kje je pa ne- za najbol priznane znamke se vedno plača
aja
nism jst nek fan nemških avtov, smo mel do zdej pr bajt skor same francoze - same renoje, 1 peugeot, vedno zadovolni, sam če realno primerjaš- 30% ni sam znamka in to se je treba zavedat- dobiš tud kej kvalitete zraven
lp

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če mar 03, 2005 8:41 am

pa ne vem kaj ste se zapicil v sedeze, ker sploh niso slabi!! pa smirite se mal, ker ko je renault samo kritizirat znate (nekateri)!! sej druge znamke avtomobilov majo velik slabse sedeze in bolj mucno sedenje v njih!! mal se smirite, pa ne pretiravejte s kritiziranjem!! :evil:

_boštek_
Nov uporabnik

Napisal/-a _boštek_ Če mar 03, 2005 9:01 am

ja men že taprvi model ni biu všeč ta pa tk al tk ni dost drgačn. notranjost pa kr lpo zgleda. :D sm usen čez BMW-ja ga pa ni :D :D :D :-P :-P :-P

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če mar 03, 2005 9:03 am

_boštek_ je napisal/-a: sm usen čez BMW-ja ga pa ni

ne...Honda je boljs =I :/:o:/
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov