bi ti meni lahko rekel koliko tak od oke pričakujete ceno za to menjalno ročico? samo bunkico imam v mislih... s stikalom pa gumbom, v glavnem komplet...
ker bi mi to res blo lahko zanimivo za met v avtu...
plis daj se pozanimaj... če je do 30k, bi se znal zanimat za to, ko bo avto zunaj
Sem nekaj listal Auto Motor und Sport (žal pojma nimam kateri izvod) in zasledil to zverino SLR . Mislim da so imeli tam ceno še kar višjo 2. Nato pa preletel tehnične podatke 3 :P . Nisem nek navdušenec Mercedesov, ampak ta je pravi strup (sploh felne ), oblikovno mi je špica, skratka avto superlativov in pravi odgovor na Carrero GT.
Me pa zanima, če ga bodo tudi kaj na dirkališča postavli (to ne mislim samo kot testiranje to itak, ampak tekmovanje)
Sem nekje prebral da je že en maybach u SLO, baje ga je prou poseben tovornjak prpelu u SLO, poj so ga pa hitr razložil pa u varovano gražo u LJ fliknl... Sam nevem a je to samo trač..
prva slika novega SLK-ja. baje bo možen tudi z V8 motorjem.
Men osebno je grd. Tko dvignen zgleda kot Heuliez Intruder (off-roader s trdo streho ala CC). Hmal bo mel MB več modelov kot vse druge firme skupaj. Pa T model je spet tak k za truge vozit, preveč oglat zadaj, spredaj pa vse neki zaobljeno pa podobno. Limuzina je lepša. Očitno bo MB naredu naslednjo S klaso z velikim "kufrom" zadaj, manjša izvedba BMWjeve. Zdej pa BMW nauste več mogl zajebavat, kaj?