UAZ Simbir
_2004_Ru.jpg)
LP,
Joie
Joie de vivre! je napisal/-a:Avto res ni majhen, a je zato popolnoma neskladen. Poglejte si samo visoko linijo stranskih oken napram kolesom. Deluje mi kot kak novejši ruski UAZ. Poleg tega visoki avtomobili niso več in, kar dokazuje, da se ta avto že dve leti prodaja v Braziliji. Ponavadi je bilo obratno, nemški modeli so v J. Ameriko prihajali mnogo pozneje, v tem primeru je slučaj obraten.
UAZ Simbir
LP,
Joie
Fullback je napisal/-a:Demo je napisal/-a:Tole ga je pa VW posral![]()
Na sliki kjer je slikan skupaj s polotom je lupo dost višji in večji avto. A nebi "moral" biti Lupo manjši od Polota?![]()
Men ni všeč, pa cena me še nekako ne moti (čeprav je res kar je napisal Joie de vivre!, čeprav je tud kvaliteta na drugem nivoju ampak vseeno) ampak dejstvo da grejo po nekaj dobrih modelih (npr. golf, passat,..) zasrat s temle. No sej mogoče se ga bomo pa še navadli.
če je nižji, še ne pomeni da je manjši...in obratno!
Joie de vivre! je napisal/-a:Oprostite vsi ljubitelji nemških konjičev, vendar ob pogledu na ta članek mi gre rahlo na smeh... Nemci iščejo neke (za moj okus) smešne niše in na ta način rešujejo svoj ošvogéli Folcvagn, namesto da bi ponudili inteligentne ter racionalne avtomobile za inteligentne ter racionalne ljudi. Se mi zdi, no.
LP,
Joie
Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 15 gostov