Joie de vivre! je napisal/-a:Lenivec, ti dam popolnoma prav. Za vse tiste, ki morajo vzdrževati družino in zidati hišo s povprečno plačo, je tale albea prav dobra ponudba. Zame je favorit vseeno logan, ker ponuja modernejšo tehneologijo za manj denarja. Albea je konec koncev prenovljena siena, ki temelji na paliu iz l. 93 ali nekaj takega, se pravi 12 let star design. Za tako star design ne bi dal toliko denarja, da ne govorim o popolnoma precenjeni ladi desetki. Če bi desetka karavan stala recimo 1,6 mio, bi bila vredna razmisleka, tako pa po mojem ni.
LP,
Joie
Fiat007 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Lenivec, ti dam popolnoma prav. Za vse tiste, ki morajo vzdrževati družino in zidati hišo s povprečno plačo, je tale albea prav dobra ponudba. Zame je favorit vseeno logan, ker ponuja modernejšo tehneologijo za manj denarja. Albea je konec koncev prenovljena siena, ki temelji na paliu iz l. 93 ali nekaj takega, se pravi 12 let star design. Za tako star design ne bi dal toliko denarja, da ne govorim o popolnoma precenjeni ladi desetki. Če bi desetka karavan stala recimo 1,6 mio, bi bila vredna razmisleka, tako pa po mojem ni.
LP,
Joie
Pa ne govori o tehnologiji, ker kar je tukaj res od Palia je armaturka, motor je pa ze vsem dobro znan iz bravota in punta. Tukaj o tehnologiji ne gre oporekat.
svadreb je napisal/-a:Ko sem videl fotke, ki jih je pripopal "Joie de vivre!" sem bil prav prijetno presenečen. Sami všečni avti, od prvega do zadnjega. Glede kvalitete sicer ne vem kakšni so, ampak design jim ne gre oporekati. Ni mi jasno, zakaj se teh avtov ne dobi pri nas, ker bi jih sigurno fajn prodajali.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov