Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če maj 12, 2005 2:12 pm

čevlje sodi naj kopitar :D
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če maj 12, 2005 2:14 pm

meni pa avto sploh ne zgleda tok slabo, razen tega da je visok ko terenec!

notranjost tudi dokaj lična, kaj vse dobiš od opreme, cena pa tudi mikavna, sploh napram ladi, ki se na novo prodaja v sloveniji.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če maj 12, 2005 2:20 pm

Men se zdi pa ta Albea čisto OK. Saj tudi oblika ni tako slaba. Moti me le armaturna plošča, ki je nekam čudne drekaste barve, pa mal čuden razpored ima. Sam ga sicer ne bi kupil, ker nisem fan Fiata, ne zdi pa se mi grd.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če maj 12, 2005 2:27 pm

Sej če dobr pogledaš tole Albeo, ma kr potencial za kako dobro predelavo... :twisted:

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če maj 12, 2005 3:49 pm

Lenivec, ti dam popolnoma prav. Za vse tiste, ki morajo vzdrževati družino in zidati hišo s povprečno plačo, je tale albea prav dobra ponudba. Zame je favorit vseeno logan, ker ponuja modernejšo tehneologijo za manj denarja. Albea je konec koncev prenovljena siena, ki temelji na paliu iz l. 93 ali nekaj takega, se pravi 12 let star design. Za tako star design ne bi dal toliko denarja, da ne govorim o popolnoma precenjeni ladi desetki. Če bi desetka karavan stala recimo 1,6 mio, bi bila vredna razmisleka, tako pa po mojem ni.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če maj 12, 2005 3:52 pm

men je velik lepša kot dacia.

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Če maj 12, 2005 3:56 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Lenivec, ti dam popolnoma prav. Za vse tiste, ki morajo vzdrževati družino in zidati hišo s povprečno plačo, je tale albea prav dobra ponudba. Zame je favorit vseeno logan, ker ponuja modernejšo tehneologijo za manj denarja. Albea je konec koncev prenovljena siena, ki temelji na paliu iz l. 93 ali nekaj takega, se pravi 12 let star design. Za tako star design ne bi dal toliko denarja, da ne govorim o popolnoma precenjeni ladi desetki. Če bi desetka karavan stala recimo 1,6 mio, bi bila vredna razmisleka, tako pa po mojem ni.

LP,
Joie

Pa ne govori o tehnologiji, ker kar je tukaj res od Palia je armaturka, motor je pa ze vsem dobro znan iz bravota in punta. Tukaj o tehnologiji ne gre oporekat.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če maj 12, 2005 4:00 pm

Kot rečeno, avto temelji na fiatovem projektu svetovnega avtomobila po imenu palio. Največ pripadnikov paliove družine prodajo prav v Braziliji.

Tam se albea imenuje siena in ponuja za moje pojme lepši izgled znotraj in zunaj:
Slika

armaturka je dosti bolj lična:
Slika

tudi brazilski zadek se meni bolj dopade od turškega:
Slika

tudi palio (sicer že 3x prenovljen) sploh ne izgleda slabo:
Slika
Slika

tale izgleda prav atraktivno - palio adventure:
Slika
Slika

Tudi tale ne izgleda slabo - fiat strada adventure:
Slika
Slika

Ob taki raznovrstnosti ni čudno, da je od vseh regij za Fiat dobičkonosna samo južnoameriška.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če maj 12, 2005 4:02 pm

Fiat007 je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Lenivec, ti dam popolnoma prav. Za vse tiste, ki morajo vzdrževati družino in zidati hišo s povprečno plačo, je tale albea prav dobra ponudba. Zame je favorit vseeno logan, ker ponuja modernejšo tehneologijo za manj denarja. Albea je konec koncev prenovljena siena, ki temelji na paliu iz l. 93 ali nekaj takega, se pravi 12 let star design. Za tako star design ne bi dal toliko denarja, da ne govorim o popolnoma precenjeni ladi desetki. Če bi desetka karavan stala recimo 1,6 mio, bi bila vredna razmisleka, tako pa po mojem ni.

LP,
Joie

Pa ne govori o tehnologiji, ker kar je tukaj res od Palia je armaturka, motor je pa ze vsem dobro znan iz bravota in punta. Tukaj o tehnologiji ne gre oporekat.

Pozabil si na karoserijo. Tudi ta je večinoma od paliota, mar ne?

LP,
Joie

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Če maj 12, 2005 4:10 pm

Tudi karoserija ja, ampak tebi sem ugovarjal na tehnologijo, se pravi motor nam ni poznan iz palia!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Napisal/-a Bel-Tirid Če maj 12, 2005 6:34 pm

ja samo za tak denar dobis ze renault kangu z kar neki opreme, pa je lep druzinski avto. pocen malo pokuri, veliko zbases notr :D
Slika Slika

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Če maj 12, 2005 6:45 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:ja samo za tak denar dobis ze renault kangu z kar neki opreme, pa je lep druzinski avto. pocen malo pokuri, veliko zbases notr :D

Aja, me zanima ker Kango ma tolk opreme pa za tolk denarja?!
Nov sigurno ne :roll:

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe maj 13, 2005 6:59 am

Ko sem videl fotke, ki jih je pripopal "Joie de vivre!" sem bil prav prijetno presenečen. Sami všečni avti, od prvega do zadnjega. Glede kvalitete sicer ne vem kakšni so, ampak design jim ne gre oporekati. Ni mi jasno, zakaj se teh avtov ne dobi pri nas, ker bi jih sigurno fajn prodajali.

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Pe maj 13, 2005 7:42 am

svadreb je napisal/-a:Ko sem videl fotke, ki jih je pripopal "Joie de vivre!" sem bil prav prijetno presenečen. Sami všečni avti, od prvega do zadnjega. Glede kvalitete sicer ne vem kakšni so, ampak design jim ne gre oporekati. Ni mi jasno, zakaj se teh avtov ne dobi pri nas, ker bi jih sigurno fajn prodajali.

Glej, to so vsi avti, ki so delani v Braziliji. Vkljucno z nasim ex paliom, ki se je prodajal v Sloveniji. Le-tega so umaknili iz prodaje ravno zaradi tega, ker prevozni stroški iz Brazilije enostavno stanejo prevec, + se vse zadeve glede uvoza, prilagoditve za evropski treg....
Enostavno se ne splača!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Pe maj 13, 2005 12:38 pm

Saj so v Evropi doslej prodajali samo palio weekend, ne? V Rožni ima en italijanski študent navadnega petvratnega paliota, očitno so jih uvažali v Italijo.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov