Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a anel18 To maj 24, 2005 8:46 pm

Če je majhne avtoje majhen, lahko ima dobro kvaliteto.........
anlee

Uporabniški avatar
Hevidi
Nov uporabnik

Napisal/-a Hevidi To maj 24, 2005 11:54 pm

photoshop, ne vem ... kkšne 200Mb...

zooommm: ja no, sj men je tut 80tka lepša :-P ... mi je pa tale A2 lepši k BMW 1nka...
D
Audi 80, 2.0
Slika

Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr maj 25, 2005 2:04 pm

Hevidi pa anel18 sta slišala za mIRC al pa Messenger? :roll:

Kar se A2 tiče...nekateri si pod besedo Audi pač ne znajo oz. ne morejo predstavljati majhnega avtomobila, kot je A2 :) Men je čist ql če majo tud ta razred čez, sam kaj ko je cena tok visoka da se potencialni kupci odločijo raje za kak drug avto :?
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Napisal/-a anel18 Sr maj 25, 2005 8:37 pm

Hevidi: kaj bi mi povedal kako se kliče program (točno ime) če lahko? A ti spyker kaj se delaš pametnega???
anlee

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr maj 25, 2005 8:40 pm

men je bil že od nekdaj a2 kr nekj, tko da tale ne bo nč boljši. se mi zdi da je preveč šajtrgast. :?

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Sr maj 25, 2005 8:44 pm

Velik bolj všečne oblike kot dosedanji... problem je, ker bo cena spet taka, da boš za isti denar dobil astro karavan z 150 konjskim dizlom in velik več prostora.

Drgač pa anel in ircarji, smetite temo če še niste opazl..za take stvari uporavljamo Zasebna sporočila.

Uporabniški avatar
Hevidi
Nov uporabnik

Napisal/-a Hevidi Če maj 26, 2005 8:44 pm

anel mal poglej po forumu tle, ne vem direkt imena, oz. ne vem če ti lahko svetujem kako si ga pridobi :-P

D
Audi 80, 2.0
Slika

Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe maj 27, 2005 3:59 pm

anel18 je napisal/-a:Hevidi: kaj bi mi povedal kako se kliče program (točno ime) če lahko? A ti spyker kaj se delaš pametnega???

Taka izjava je precej neprimerna. Razen tega, da piše tako v pravilih splošnega foruma, kot v pravilih Vozil prihodnosti, da je ircanje nezaželjeno, če že ne prepovedano, pa potem še taka neprimerna vprašanja pišeš tvojemu kolegu na forumu, ki je poleg vsega bolj izkušen in predvsem pozna pravila.

Opozorilo dobiš predvsem zaradi nevljudnosti, pa tudi zaradi nepotrebnega ircanja kljub opozorilu.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
anel18
Novinec

Napisal/-a anel18 Pe maj 27, 2005 4:11 pm

in kaj si s tem htel povedat?
anlee

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Pe maj 27, 2005 4:21 pm

itd. itd.

uglavnm sm ga probau tega tanovga a2..pač test sm ga meu 1 tedn..krnekj :roll: joke :D men je zgleda ko en čudak :?

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Pe maj 27, 2005 4:53 pm

Opam da ne....k s tem avtom si pa že 5 let sramoto delajo.....

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe maj 27, 2005 5:19 pm

Janez Blond je napisal/-a:Opam da ne....k s tem avtom si pa že 5 let sramoto delajo.....

U čem? Se zelo kvari? Je nevarn? :roll:

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Pe maj 27, 2005 5:55 pm

ne sm tale audi a2 je pa totaln polom :roll: :bonk :jao: men ni všeč pa že tastar mi ni bil všeč :roll: preveč je potlačen ni to podobn audiju sploh :?
Slika

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Pe maj 27, 2005 6:32 pm

W|zz je napisal/-a:
Janez Blond je napisal/-a:Opam da ne....k s tem avtom si pa že 5 let sramoto delajo.....

U čem? Se zelo kvari? Je nevarn? :roll:

Kvar se ne, sam ni tko k slogan prau prednost je v tehniki...razen 3L motorja je prov gajbca ala Atos in podobni...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Pe maj 27, 2005 6:52 pm

Pa človek ne morš pogojevat velikosti s tehnološko odličnostjo! Po tvoji logiki so vsi mejhni telefoni za en falus al kaj? Folk nima dnarja da bi se vozu okol z A8L al pa S600 al pa 760 L... Na avtomobilskem trgu je največje povpraševanje po srednjem in nižjem razredu, ne pa po ladjah. Audijo so od nekdaj vrhunski avtomobili (ne mi dlakocepit o zračnikih v TTju) in tut A2 to nedvomno je! Lahko rečeš da ti ni všeč...sicer pa, glede na to da ga primerjaš z atosom lahko sklepam da velik veš o avtomobilizmu. :roll:

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe maj 27, 2005 7:11 pm

Shatzy je napisal/-a:Pa človek ne morš pogojevat velikosti s tehnološko odličnostjo! Po tvoji logiki so vsi mejhni telefoni za en falus al kaj? Folk nima dnarja da bi se vozu okol z A8L al pa S600 al pa 760 L... Na avtomobilskem trgu je največje povpraševanje po srednjem in nižjem razredu, ne pa po ladjah. Audijo so od nekdaj vrhunski avtomobili (ne mi dlakocepit o zračnikih v TTju) in tut A2 to nedvomno je! Lahko rečeš da ti ni všeč...sicer pa, glede na to da ga primerjaš z atosom lahko sklepam da velik veš o avtomobilizmu. :roll:

Bi se kar podpisal pod izjavo ;)

Poleg tega je bil na večih preverjanjih obveljal za najbolj zanesljivega v svojem razredu, pa ne samo v tem. Njegov tržni neuspeh gre iskati predvsem v dražji proizvodnji (aluminij) in posledično višji ceni (v primerjavi s praktično edinim konkurentom Klaso A) ter precej manjšim prtljažnim prostorom kot Mecka. Poleg tega sta bila veliko časa na voljo samo dva šibka motorja (1.4 tdi in bencin), šele zelo kasneje je namreč prišel tudi 1.6. Mislim pa, da ni bilo veliko strank, ki bi se nad tem avtom pritoževalo... Oblika je pa itak osebno mnenje (meni je recimo zelo všeč - vsaj precej lepši od klase A ;) moje mnenje pač).

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Hevidi
Nov uporabnik

Napisal/-a Hevidi Pe jun 03, 2005 9:12 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
Shatzy je napisal/-a:Pa človek ne morš pogojevat velikosti s tehnološko odličnostjo! Po tvoji logiki so vsi mejhni telefoni za en falus al kaj? Folk nima dnarja da bi se vozu okol z A8L al pa S600 al pa 760 L... Na avtomobilskem trgu je največje povpraševanje po srednjem in nižjem razredu, ne pa po ladjah. Audijo so od nekdaj vrhunski avtomobili (ne mi dlakocepit o zračnikih v TTju) in tut A2 to nedvomno je! Lahko rečeš da ti ni všeč...sicer pa, glede na to da ga primerjaš z atosom lahko sklepam da velik veš o avtomobilizmu. :roll:

Bi se kar podpisal pod izjavo ;)

Poleg tega je bil na večih preverjanjih obveljal za najbolj zanesljivega v svojem razredu, pa ne samo v tem. Njegov tržni neuspeh gre iskati predvsem v dražji proizvodnji (aluminij) in posledično višji ceni (v primerjavi s praktično edinim konkurentom Klaso A) ter precej manjšim prtljažnim prostorom kot Mecka. Poleg tega sta bila veliko časa na voljo samo dva šibka motorja (1.4 tdi in bencin), šele zelo kasneje je namreč prišel tudi 1.6. Mislim pa, da ni bilo veliko strank, ki bi se nad tem avtom pritoževalo... Oblika je pa itak osebno mnenje (meni je recimo zelo všeč - vsaj precej lepši od klase A ;) moje mnenje pač).

LP,
don CONSIGLIO

Se podpišem pod oboje ! Men je bolj lušten kot prejšnji, sicer je pa to itaq avto za v center mesta, pa za ženo da gre na kavico. Doma pa itaq da je prj še ena A4ka na vrsti ;) Me prov zanima, če bojo vrgl notr tut kkšnga mini FSIja :lol:

D
Audi 80, 2.0
Slika

Slika

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive So jun 04, 2005 2:25 am

Kakor jaz vem je bilo rečeno iz vodstva Audi AG, da do proizvodnje novega A2 NE BO prišlo.
Slika

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris So jun 04, 2005 2:52 am

saj ni slab, edinole audi ne sodi med male avte, ni to to :(
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So jun 04, 2005 10:32 am

kroskris je napisal/-a:saj ni slab, edinole audi ne sodi med male avte, ni to to :(

BMW serije 1 je tud majhen avto (res da ne sodi v rang A2 ampak majhen je vseeno) pa se marsikomu (tud meni) zdi odličen avto, kako da potem BMW-ju pašejo majhni avtomobili, Audi-ju pa ne? Sam tok za razmislek... mislm da je to itak vse stvar posameznika, nekdo si pod besedo Audi ne bo znal predstavljati majhnosti, spet drugemu pa ne bo nič čudno ko bo videl A2-jke letati po cesti :)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov