anel18 je napisal/-a:Hevidi: kaj bi mi povedal kako se kliče program (točno ime) če lahko? A ti spyker kaj se delaš pametnega???
Shatzy je napisal/-a:Pa človek ne morš pogojevat velikosti s tehnološko odličnostjo! Po tvoji logiki so vsi mejhni telefoni za en falus al kaj? Folk nima dnarja da bi se vozu okol z A8L al pa S600 al pa 760 L... Na avtomobilskem trgu je največje povpraševanje po srednjem in nižjem razredu, ne pa po ladjah. Audijo so od nekdaj vrhunski avtomobili (ne mi dlakocepit o zračnikih v TTju) in tut A2 to nedvomno je! Lahko rečeš da ti ni všeč...sicer pa, glede na to da ga primerjaš z atosom lahko sklepam da velik veš o avtomobilizmu.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Shatzy je napisal/-a:Pa človek ne morš pogojevat velikosti s tehnološko odličnostjo! Po tvoji logiki so vsi mejhni telefoni za en falus al kaj? Folk nima dnarja da bi se vozu okol z A8L al pa S600 al pa 760 L... Na avtomobilskem trgu je največje povpraševanje po srednjem in nižjem razredu, ne pa po ladjah. Audijo so od nekdaj vrhunski avtomobili (ne mi dlakocepit o zračnikih v TTju) in tut A2 to nedvomno je! Lahko rečeš da ti ni všeč...sicer pa, glede na to da ga primerjaš z atosom lahko sklepam da velik veš o avtomobilizmu.
Bi se kar podpisal pod izjavo![]()
Poleg tega je bil na večih preverjanjih obveljal za najbolj zanesljivega v svojem razredu, pa ne samo v tem. Njegov tržni neuspeh gre iskati predvsem v dražji proizvodnji (aluminij) in posledično višji ceni (v primerjavi s praktično edinim konkurentom Klaso A) ter precej manjšim prtljažnim prostorom kot Mecka. Poleg tega sta bila veliko časa na voljo samo dva šibka motorja (1.4 tdi in bencin), šele zelo kasneje je namreč prišel tudi 1.6. Mislim pa, da ni bilo veliko strank, ki bi se nad tem avtom pritoževalo... Oblika je pa itak osebno mnenje (meni je recimo zelo všeč - vsaj precej lepši od klase Amoje mnenje pač).
LP,
don CONSIGLIO
kroskris je napisal/-a:saj ni slab, edinole audi ne sodi med male avte, ni to to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov