Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To jun 14, 2005 4:16 pm

jest sm že dostkrat povedu da je na avtomobilizmu 50% forumašev ne mara italjanskih avtov. eni se pač ne zanjo sprijaznit da je avto tako lep kot tud kvaliteten in konkurenčen na vseh področjih!!!!!!
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To jun 14, 2005 4:17 pm

Walker_P je napisal/-a:Infiniti: Sm tut js mal bolj pogledal in našel dost drugih napak, k so me kr mal šokirale a ne! Upam da ne bodo tako površno izdeloval kot so prvo!! Drgač bo dost reklamacij!

Ja napak je še dosti dosti dosti....

JE pa res da tudi pri Peugeotu sem opazil vkatalogu za 307SW take felerje ko bi jih lahko zrihtal vsaj v fotoshopu,isto vela za Alfo, Kaj ti nuca lep avto če se razpada še preden ga prevzameš.

JA sem favš, da ne znajo japanerji naredit lepših avtov! :?
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jun 14, 2005 4:22 pm

Meni se zdi OK biti kritičen do avta - če bi bili vsi (potencialni kupci), bi se sigurno dosti bolje potrudili.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 To jun 14, 2005 4:36 pm

No jaz sem pa cist drug tip!! Men ce avto ni vsec , se zanj enostavno ne zanimam!! Po drugi strani me pa moti to da nekateri pac kritizirajo znamko oziroma model. V bistvu ga pa se od dalec niso videl, kaj sele da bi v njem sedeli (se peljali). Te so mi najboljse k kksen prbije (ja od mojga soseda prjatlovi zeni je pa to pa to crknil)....
Pa ta model pol najvec ve o vsem.... :g: :ne :ne

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To jun 14, 2005 4:38 pm

Mičkeno se je bom očitno še moral navadit, ker zame v tem razredu še vedno ostaja najlepša Alfa 156... Tale 159 mi je sicer od zadaj bolj všeč, od spredaj pa je 156ka lepša... ali pa bo to le zaradi svetle barve vozila na photo sessionu...
Bomo videli, ko pride kaka divja črna ven... Auuu! :shock: :D

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To jun 14, 2005 5:10 pm

Morm rečt, da je avto lep, sam mi je zmeri mn tko izstopajoč

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To jun 14, 2005 5:23 pm

Auuuuu kakoooooo lepoooo.

Spredi ma taaako poširjene blatnike, ki jih še nismo videl na nobenem avtu, ki ni dodatno predelan.Take ma sam še RS4(B5).

Kako jezno gleda spredi. Spominja na prvo GTA iz leta '71. Res lepo.
Čakam na GTA z 400 konji.

P.S: De tomaso, a več slik pa nisi mogu prlimat? :? :lol: 56k bojo znorel.
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jun 14, 2005 5:41 pm

lepotica brez primere, pa men osebno ni mar za manjse povrsnosti, se v voznjo odkupi 8) , sam japonci tud niso tak slabi ( nova accord npr), ampak nemci ( se zlasti bmw) pa se nimajo kaj primerjat po oblikovanju.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To jun 14, 2005 5:49 pm

jaz bom reku samo lepa, LEpa, LEPA!!!

spredaj mi je lepša kot 156, zadaj tudi, bok ima pa veliko lepši kot 156!
že 156 mi je lepa, le bočna linija mi je nekako malce prazna (če ni dodatnih pragov), pri 159 pa je tudi bok zelo lep!
notranjost pa tudi!!

tiste malenkosti, ko jih je infiniti našel, pa sploh nisem opazil, dokler ni označil!sem pa siguren da imajo take malenkosti skoraj vsi avti -znamke!!!
razem pač RR in podobni, ki so pač ročno delani in sestavljeni...

je pa ena stvar , ki me moti pri vseh ALFAH! Namreč vse so ali limuzina, ali karavan, ali pa kratke verzije (ala 145) ni pa nobene alfe z "hečbek" obliko :?
se pravi da bi imela 5 vrat in ne 4!

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo To jun 14, 2005 5:54 pm

kam pa pol 147 spada?
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz To jun 14, 2005 6:04 pm

lep avto ja.
upam da jo bomo čim prej sprobal, a ASenna?
a bo fotr kej zrihtu?
za en brzinc bo dobra, za kropa-dražgoše:7 min.rekord
FORD POWER !!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jun 14, 2005 6:05 pm

Gricko je napisal/-a:tiste malenkosti, ko jih je infiniti našel, pa sploh nisem opazil, dokler ni označil!sem pa siguren da imajo take malenkosti skoraj vsi avti -znamke!!!
razem pač RR in podobni, ki so pač ročno delani in sestavljeni...
!

Takšne šlamparije, pri sicer zelo lepem in zelo lepo voznem avtu(sklepajoč iz prejšnjih modelov) so zelo hitro opazne ko se vsedeš notr(sem delal na alfa servisu in imam splošno pozitivno mnenje o njih) ampak v tako dragem avtu je takšna šlamparija res odveč no...

Ko si ravno omenil druge znamke...Pri mojem avtu nič ne striže, štrli in ne šklepeta, razen enega zadnjega izvenserijskega zvočnika, ker se je odlepila plastika in sedaj tolče ob ohišje zvočnika...drugače je pa avto notr sestavljen bistveno bolje kot recimo 156...žal...
Aja..še pomemben podatek...avto je star 20 let in ja, je nemškega porekla...toliko o natančnosti...Isto velja za fotrov avto...Petka je šklepetala po vseh šivih, od punce eno leto star Clio pa tudi premore kar nekaj čričkov...jaz imam glede izdelave notranjosti resnično same dobre izkušnje le z nemci...

Ampak...v vsakem primeru je avto krasen tako znotraj kot zunaj in se ga niti malo ne bi branil...upam da bodo še nazaj na RWD prešaltali, takrat bom morda tudi jaz na Alfe :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko To jun 14, 2005 6:06 pm

febo je napisal/-a:kam pa pol 147 spada?

či si name mislil, pol za mene to spada med kratke avte (kot je 145..)
recimo 146 je pa spet limuzina (pa ima malo riti)

moti me recimo da ni kake večje stvari (ala 155,156 in zdej 159) pa da bi imela prtljažnik, ker se dvigne vrata z šipo vred in ne samo pokrov prtljažnika (recimo tako kot pri laguni..)
za mene bi bil to sanjski avto.. :lol:

drgač pa še enkrat, LEPA je! :tomidelej:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To jun 14, 2005 6:08 pm

Meni je všeč, za vozit bo tudi sigurno bomba, vseeno pa čakam na Brero.

Pa ne se bat, že 300 po vrsti izdelana bo dosti boljša, ker novi šef med reformami uvaja ravno strožjo kontrolo kvalitete.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To jun 14, 2005 6:08 pm

Gricko je napisal/-a:

moti me recimo da ni kake večje stvari (ala 155,156 in zdej 159) pa da bi imela prtljažnik, ker se dvigne vrata z šipo vred in ne samo pokrov prtljažnika (recimo tako kot pri laguni..)

Ti si najbrž mislil, tako kot ima Vectra GTS, kjer se skupi z zadnjo havbo dvigne tudi šipa. Nisem ziher, samo se mi zdi, da se temu pravilno reče kombikupe.
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko To jun 14, 2005 6:11 pm

Mick Jerry je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:

Ti si najbrž mislil, tako kot ima Vectra GTS, kjer se skupi z zadnjo havbo dvigne tudi šipa. Nisem ziher, samo se mi zdi, da se temu pravilno reče kombikupe.

po pravici ne vem kakšna je ta vektra (je nimam pred očmi).
lep primer , kaj sem hotu povedat, je recimo reno laguna .
kako se reče nevem, pri Kii se je reklo "hečbek" (hatchback) :lol:
Zadnjič spremenil Gricko, dne To jun 14, 2005 6:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To jun 14, 2005 6:12 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Auuuuu kakoooooo lepoooo.

Spredi ma taaako poširjene blatnike, ki jih še nismo videl na nobenem avtu, ki ni dodatno predelan.Take ma sam še RS4(B5).

Kako jezno gleda spredi. Spominja na prvo GTA iz leta '71. Res lepo.
Čakam na GTA z 400 konji.

P.S: De tomaso, a več slik pa nisi mogu prlimat? :? :lol: 56k bojo znorel.

Dobronamerno: prva GTA je bila narejena 1965 :lol:
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz To jun 14, 2005 6:13 pm

sam drgač je zame še zmeri legendarna alfa 156 2.5 V6,to je res stroj!
FORD POWER !!!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To jun 14, 2005 6:16 pm

Glede Alfe lahko recem le to,jaz si je nebi nikoli vec v zivljenju omislil.Jaz osebno imam zelo slabe izkusnje,upam da mi nebo treba razlagati.Drugace mi Alfa kot avto sploh ni tako slab,lepo se je peljati,avto ima dobro lego,lepa notranjost(na kvaliteto materialov bom tokrat pozabil),udobni sedezi,sportni videz in obcutek sportnosti v sami notranjosti.To je pa tudi vse kar lahko lepega recem za ta avto.Motorja in vzdrzljivosti nebom komentiral.Mogoce bi se pa se obrnil za kaksno Alfo ampak popolnoma novo da bi vsaj vedel kaj imam in kako je pri stvari,drugace te zna posteno presenetiti.Mene je! :!:

Lep dan zelim se naprej.Ja pa to sem pozabil je tudi cisto odvisno na kaj se nastavis in kaj kupis.Toliko za enkrat...veselo kreganje se naprej.BMW je pa bols kot Alfa,spet enemu Honda-su nemores nic dopovedati... :/:o:/

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz To jun 14, 2005 6:21 pm

BMw je super avto, kr si pa na konc povedu, neki glede enga Honda fana je pa tko, vsak po svoje.čeprov honda še ni nkol naredla avto za dirkat, za po ravnem je super po ovinkih je pa konc.če bi bla dobra bjo že zdavnej kdo vozu v rallyju.drgač je pa dost zanesljiv avto, pa traja
FORD POWER !!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov