Walker_P je napisal/-a:Infiniti: Sm tut js mal bolj pogledal in našel dost drugih napak, k so me kr mal šokirale a ne! Upam da ne bodo tako površno izdeloval kot so prvo!! Drgač bo dost reklamacij!
Gricko je napisal/-a:tiste malenkosti, ko jih je infiniti našel, pa sploh nisem opazil, dokler ni označil!sem pa siguren da imajo take malenkosti skoraj vsi avti -znamke!!!
razem pač RR in podobni, ki so pač ročno delani in sestavljeni...
!
febo je napisal/-a:kam pa pol 147 spada?
Gricko je napisal/-a:febo je napisal/-a:kam pa pol 147 spada?
či si name mislil, pol za mene to spada med kratke avte (kot je 145..)
recimo 146 je pa spet limuzina (pa ima malo riti)
moti me recimo da ni kake večje stvari (ala 155,156 in zdej 159) pa da bi imela prtljažnik, ker se dvigne vrata z šipo vred in ne samo pokrov prtljažnika (recimo tako kot pri laguni..)
za mene bi bil to sanjski avto..![]()
drgač pa še enkrat, LEPA je!
Mick Jerry je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:febo je napisal/-a:kam pa pol 147 spada?
či si name mislil, pol za mene to spada med kratke avte (kot je 145..)
recimo 146 je pa spet limuzina (pa ima malo riti)
moti me recimo da ni kake večje stvari (ala 155,156 in zdej 159) pa da bi imela prtljažnik, ker se dvigne vrata z šipo vred in ne samo pokrov prtljažnika (recimo tako kot pri laguni..)
za mene bi bil to sanjski avto..![]()
drgač pa še enkrat, LEPA je!
Ti si najbrž mislil, tako kot ima Vectra GTS, kjer se skupi z zadnjo havbo dvigne tudi šipa. Nisem ziher, samo se mi zdi, da se temu pravilno reče kombikupe.
Mick Jerry je napisal/-a:Auuuuu kakoooooo lepoooo.
Spredi ma taaako poširjene blatnike, ki jih še nismo videl na nobenem avtu, ki ni dodatno predelan.Take ma sam še RS4(B5).
Kako jezno gleda spredi. Spominja na prvo GTA iz leta '71. Res lepo.
Čakam na GTA z 400 konji.
P.S: De tomaso, a več slik pa nisi mogu prlimat?![]()
56k bojo znorel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov