Mick Jerry je napisal/-a:Glej recimo spredaj-zadaj: zadaj je oblikovan z lučmi v horizontali, spredaj so luči in letvice na maski bolj na vertikalo in vse skupaj mi ne deluje čisto najbolje. Zato mi OBLIKA ne deluje dovršeno in "kompletno".
Nič ne rečem, tehnika je zagotovo huda, tudi za svoj denar morda ponuja več kot švabski tekmeci, ampak ni vse v denarju, veš.![]()
Pa še podobnosti: stranske poteze na BMW 3, zadaj Hyundai Sonata, spodnji del prednjega odbijača malo BMW M5 in guba na havbi isto.
Pri motociklih: kubatura 750ccm, enoročna nihajka zadaj, izpuh pod sedežem, razred motorjev supermoto, razred motorjev naked, odmična gred v glavi, altenator za blokom motorja pa še kaj bi se našlo, če bi se potrudu.
Konc vesela v tej debati, razn če bo res kšna huda priletela.
D.J. je napisal/-a:Kake človek vse sliši v temah o JaponcihKlele govorite o neki skladnosti zunanje oblike in v primerjavo dajete BMWja 3ko, ki se mu ploskve grdo lomijo na boku, da ne bi omenjal 1ke, ki je razen spredaj totalni polom
![]()
Tale lexus je zdele sigurno med najboljšimi, si bom drznil reči - najboljši v svojem razredu
To je seveda moje mnenje
metallic je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a: Za svoj denar kar se tiče tehnike in samo tehnike ponuja ta lexus vec. Nevem zakaj si ne mores to priznat
BMW 3? Tut cenovno bosta dost primerljiva, tko da nebi dal glih roke v ogenj za tvojo izjavo...
HajdukS je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Glej recimo spredaj-zadaj: zadaj je oblikovan z lučmi v horizontali, spredaj so luči in letvice na maski bolj na vertikalo in vse skupaj mi ne deluje čisto najbolje. Zato mi OBLIKA ne deluje dovršeno in "kompletno".
Nič ne rečem, tehnika je zagotovo huda, tudi za svoj denar morda ponuja več kot švabski tekmeci, ampak ni vse v denarju, veš.![]()
Pa še podobnosti: stranske poteze na BMW 3, zadaj Hyundai Sonata, spodnji del prednjega odbijača malo BMW M5 in guba na havbi isto.
Pri motociklih: kubatura 750ccm, enoročna nihajka zadaj, izpuh pod sedežem, razred motorjev supermoto, razred motorjev naked, odmična gred v glavi, altenator za blokom motorja pa še kaj bi se našlo, če bi se potrudu.
Konc vesela v tej debati, razn če bo res kšna huda priletela.
Hmmm, konc vesela? a to so kao tvoji argumenti... Povedal si bolj malo al pa nic... horizontalno in vertikalno ni dovrseno? Oblikovalec nevem ce bi se absolutno strinjal s tabo... (audiji s klasicno nemsko simetrijo in umetno napihnjenostjo vw platforme kjer ne ves ce je sprednji konec ubistvu zadnji in obratno; to pa je dovrseno? od kdaj naj bi bli audiji oblikovno dovrseni?) stransko linijo in bulo na haubi ma zelo veliko avtomobilov zelo podobno (med drugim s80 ki ga mamo doma). Glede motorjev so nardili veliko vec drasticnih inovacij kot teh tvojih nastetih kopiranj (kako to da niso Ev podjetja zascitila patentov- japonska jih namrec uposteva)
Za svoj denar kar se tiče tehnike in samo tehnike ponuja ta lexus vec. Nevem zakaj si ne mores to priznat
INFINITI je napisal/-a: Ne vem zakaj je azijatom tak fakin problem obarvat lučke z bolj atraktivno svetlobo (izjema hyundai coupe in nissan 350z) - vsi posegajo po neki dolgočasni belini; ko da sem v kopalnici in ne v avtu
INFINITI je napisal/-a:Men audi tudi zelo sede; še posebej osvetlitev armaturke in števcev je zadetek v POLNO, tako jebeno stylish in sporty zgledaNe vem zakaj je azijatom tak fakin problem obarvat lučke z bolj atraktivno svetlobo (izjema hyundai coupe in nissan 350z) - vsi posegajo po neki dolgočasni belini; ko da sem v kopalnici in ne v avtu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov