Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če jun 23, 2005 8:43 am

Verjetn je mislu is200

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jun 23, 2005 10:19 am

Mick Jerry je napisal/-a:Glej recimo spredaj-zadaj: zadaj je oblikovan z lučmi v horizontali, spredaj so luči in letvice na maski bolj na vertikalo in vse skupaj mi ne deluje čisto najbolje. Zato mi OBLIKA ne deluje dovršeno in "kompletno".

Nič ne rečem, tehnika je zagotovo huda, tudi za svoj denar morda ponuja več kot švabski tekmeci, ampak ni vse v denarju, veš. ;)

Pa še podobnosti: stranske poteze na BMW 3, zadaj Hyundai Sonata, spodnji del prednjega odbijača malo BMW M5 in guba na havbi isto.

Pri motociklih: kubatura 750ccm, enoročna nihajka zadaj, izpuh pod sedežem, razred motorjev supermoto, razred motorjev naked, odmična gred v glavi, altenator za blokom motorja pa še kaj bi se našlo, če bi se potrudu.

Konc vesela v tej debati, razn če bo res kšna huda priletela.

Hmmm, konc vesela? a to so kao tvoji argumenti... Povedal si bolj malo al pa nic... horizontalno in vertikalno ni dovrseno? Oblikovalec nevem ce bi se absolutno strinjal s tabo... (audiji s klasicno nemsko simetrijo in umetno napihnjenostjo vw platforme kjer ne ves ce je sprednji konec ubistvu zadnji in obratno; to pa je dovrseno? od kdaj naj bi bli audiji oblikovno dovrseni?) stransko linijo in bulo na haubi ma zelo veliko avtomobilov zelo podobno (med drugim s80 ki ga mamo doma). Glede motorjev so nardili veliko vec drasticnih inovacij kot teh tvojih nastetih kopiranj (kako to da niso Ev podjetja zascitila patentov- japonska jih namrec uposteva)
Za svoj denar kar se tiče tehnike in samo tehnike ponuja ta lexus vec. Nevem zakaj si ne mores to priznat

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če jun 23, 2005 10:33 am

men je ful hud. sam spredn konc je od 350z. al se motm? men se zdi d aje čist isti. sploh luči.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če jun 23, 2005 10:34 am

Kake človek vse sliši v temah o Japoncih :lol: Klele govorite o neki skladnosti zunanje oblike in v primerjavo dajete BMWja 3ko, ki se mu ploskve grdo lomijo na boku, da ne bi omenjal 1ke, ki je razen spredaj totalni polom :roll:

Tale lexus je zdele sigurno med najboljšimi, si bom drznil reči - najboljši v svojem razredu 8)

To je seveda moje mnenje :lol:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 23, 2005 10:41 am

D.J. je napisal/-a:Kake človek vse sliši v temah o Japoncih :lol: Klele govorite o neki skladnosti zunanje oblike in v primerjavo dajete BMWja 3ko, ki se mu ploskve grdo lomijo na boku, da ne bi omenjal 1ke, ki je razen spredaj totalni polom :roll:

Tale lexus je zdele sigurno med najboljšimi, si bom drznil reči - najboljši v svojem razredu 8)

To je seveda moje mnenje :lol:

Na kater avto pa potem tebe tale lexus spominja? Sicer je pa res da je bil predhodnik tega lexusa na slikah ful podobn seriji 3. Vsaj z bočne linije.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če jun 23, 2005 11:51 am

Zakaj bi me pa MORAL ne kakšen avto spominjat?? :roll: A zdej sam še iščemo dele avtomobilov, ki so podobni drugim avtomobilom?? Raj poglejte avto kot celoto in ga kot takega ocenjujte, ne pa "ma luči od xxx", "ja, pa bočna linija je čist od yyy", "sam spredn konc je pa grd kot pri zzz",... Tale avto mi je kot celota najboljš všeč v svojem razredu, seveda se pa vedno najdejo zadeve, ki bi jih imel drugačne..
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jun 23, 2005 12:08 pm

Bomba 8)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 23, 2005 12:13 pm

Ej al če kupiš tega leksusa nimaš kej obžalovat to je 100% resnica - dobro se ve zakaj je ta firma tako uspešna v segmentu luksuznih vozil.
Poleg tega bo tudi v sloveniji na voljo vrsta uslug za vse novopečene lastnike; od tega da avto pridejo iskat na dom, ga odpeljejo na servis in dofurajo nazaj, nadomestno vozilo bo VSAJ v isti kategoriji kot lastnikovo, 24-urna podpora kupcu in klicni center; mobilna garancija in asistenca v lastni režiji. -Meni se to zdi izvrstno; jaz delam od 8 do 16 in nimam časa za drkanje po servisih, pa da sem potem brez avta ko moram na sestanek + da fehtarim sodelavce da me zapeljejo na servis po službi... kupci te klase bodo kupovali ta Lexus, še posebej sedaj ko so prenovili kompletno paleto
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo Če jun 23, 2005 12:19 pm

Ja ja is 200sport je ta lepotec. :vrum
budalesaj in poznali te bodo

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 23, 2005 12:25 pm

2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če jun 23, 2005 12:36 pm

HajdukS je napisal/-a: Za svoj denar kar se tiče tehnike in samo tehnike ponuja ta lexus vec. Nevem zakaj si ne mores to priznat

BMW 3? Tut cenovno bosta dost primerljiva, tko da nebi dal glih roke v ogenj za tvojo izjavo... :?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 23, 2005 12:38 pm

metallic je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a: Za svoj denar kar se tiče tehnike in samo tehnike ponuja ta lexus vec. Nevem zakaj si ne mores to priznat

BMW 3? Tut cenovno bosta dost primerljiva, tko da nebi dal glih roke v ogenj za tvojo izjavo... :?

Bo kr držalo, leksus bo le ščepec cenejši, vendar bo "pod črto" kar se tiče opreme kar velika razlika v ceni. Ne pozabimo da BMW za par cm plastike, ki ji pravi podaljšek za roko zaračunava po 150 EUR :lol: :lol: :roll: pa še veliko tega je; tukaj bo par paketov, zadnji bo pač full option in to je to

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če jun 23, 2005 12:39 pm

HajdukS je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:Glej recimo spredaj-zadaj: zadaj je oblikovan z lučmi v horizontali, spredaj so luči in letvice na maski bolj na vertikalo in vse skupaj mi ne deluje čisto najbolje. Zato mi OBLIKA ne deluje dovršeno in "kompletno".

Nič ne rečem, tehnika je zagotovo huda, tudi za svoj denar morda ponuja več kot švabski tekmeci, ampak ni vse v denarju, veš. ;)

Pa še podobnosti: stranske poteze na BMW 3, zadaj Hyundai Sonata, spodnji del prednjega odbijača malo BMW M5 in guba na havbi isto.

Pri motociklih: kubatura 750ccm, enoročna nihajka zadaj, izpuh pod sedežem, razred motorjev supermoto, razred motorjev naked, odmična gred v glavi, altenator za blokom motorja pa še kaj bi se našlo, če bi se potrudu.

Konc vesela v tej debati, razn če bo res kšna huda priletela.

Hmmm, konc vesela? a to so kao tvoji argumenti... Povedal si bolj malo al pa nic... horizontalno in vertikalno ni dovrseno? Oblikovalec nevem ce bi se absolutno strinjal s tabo... (audiji s klasicno nemsko simetrijo in umetno napihnjenostjo vw platforme kjer ne ves ce je sprednji konec ubistvu zadnji in obratno; to pa je dovrseno? od kdaj naj bi bli audiji oblikovno dovrseni?) stransko linijo in bulo na haubi ma zelo veliko avtomobilov zelo podobno (med drugim s80 ki ga mamo doma). Glede motorjev so nardili veliko vec drasticnih inovacij kot teh tvojih nastetih kopiranj (kako to da niso Ev podjetja zascitila patentov- japonska jih namrec uposteva)
Za svoj denar kar se tiče tehnike in samo tehnike ponuja ta lexus vec. Nevem zakaj si ne mores to priznat

No prav. Je bolši od Nemcev(posebi pa še od A4 ki mi je najvšečnejši), ima bolšo tehniko, je manj pokvarljiv, bolj udoben, je bolj prestižen, ima bolj
:roll: dovršeno :roll: obliko in zgleda bolj frajersko 8) . Posebej na kakem Beverly Hillsu.

Happy?

Kot vedno sm izrazu svoje mnenje, ti si se pa tok zapiču v vsako malenkost. Teb so grdi Audiji(naj bo, če ti pravš da so preveč simetrični spredaj-zadaj prav, da ne veš kje je pri Tt-ju spredaj zadaj tudi prav), meni pač niso in mi Lexusi naprimer niso prou kej preveč lepi. Bo v redu zdej? Dec d vej it iz.
P.S: tut ene žaljivke nism spustu, da ne bo kdo kej preveč jezn.
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 23, 2005 1:12 pm

Kdo je bil odgovoren za obliko? Neki gospod Fukosavasan?? :cry :rofl
Ampak tile japončki pa majo priimke...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

m.a.t.e.j.
Nov uporabnik

Napisal/-a m.a.t.e.j. Če jun 23, 2005 5:13 pm

Sploh nimam besed. V oci mi je padel ze ob predstavitvi v zenevi. Avto ki je meni pisan na kozo. Pa oblika me bolj spominja na coupe kot pa na 5 vratno limozino. Ampak to je dobro. Dizel z 177 KM, 400 Nm/2000. Kaj naj recem. Hudobija. Me prav zanima cena.

Uporabniški avatar
gepard
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a gepard Pe jun 24, 2005 8:12 am

:shock: :shock: Noro lep avto. Že prejšnji je bil hud, ta je pa adijo pamet, prav potuhnjeno brutalen. :shock: :shock:

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jun 24, 2005 10:57 am

Ne mi postavljat besede v usta reku sm samo da bo ta lexus tehnicno bol dovrsen za svojo ceno kot konkurenca. To da so pa audi fahrerji cist najbol stajlisha na svetu, ko se vozijo po beverly hillsu, pa ne bom zanikal. :lol: :cry

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe jun 24, 2005 12:16 pm

Men audi tudi zelo sede; še posebej osvetlitev armaturke in števcev je zadetek v POLNO, tako jebeno stylish in sporty zgleda ;) Ne vem zakaj je azijatom tak fakin problem obarvat lučke z bolj atraktivno svetlobo (izjema hyundai coupe in nissan 350z) - vsi posegajo po neki dolgočasni belini; ko da sem v kopalnici in ne v avtu :roll:

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive Pe jun 24, 2005 12:54 pm

INFINITI je napisal/-a: Ne vem zakaj je azijatom tak fakin problem obarvat lučke z bolj atraktivno svetlobo (izjema hyundai coupe in nissan 350z) - vsi posegajo po neki dolgočasni belini; ko da sem v kopalnici in ne v avtu :roll:

Zato ker je dokazano da pomaga ta barva na daljše vožnje, sploh modro-bela.
Baje naj bi ti manj ali več razširila zenice in s tem te manj motijo nasproti vozeča vozila.
V automotorundsport sem enkrat bral prav o nekem podjetju, ki prodaja take mini modre lasreje, ki jih montiraš nad vzratnim ogledalom in ti svetijo v oči, da ti razširijo in zožajo zenice zaradi bleščanja nasproti vozečih vozil. Kul.
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jun 24, 2005 1:11 pm

INFINITI je napisal/-a:Men audi tudi zelo sede; še posebej osvetlitev armaturke in števcev je zadetek v POLNO, tako jebeno stylish in sporty zgleda ;) Ne vem zakaj je azijatom tak fakin problem obarvat lučke z bolj atraktivno svetlobo (izjema hyundai coupe in nissan 350z) - vsi posegajo po neki dolgočasni belini; ko da sem v kopalnici in ne v avtu :roll:

Lexus GS:
Slika

Infiniti M: prevelka sllika http://www.infiniti.com/m/cma/i/veh/veh ... per_10.jpg

acura rl:
Slika men bl stylish kot to ne more bit :roll:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov