Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli Ne jul 17, 2005 11:30 pm

HajdukS je napisal/-a:Jst fantje, sm pa mal razocaran nad tem avtom... kot1. zakaj za vraga ma sprednji pogon??? Pa zakaj je tok svinjsko tezek??? Od mitsuja ki ga jst ljubim bi pricakoval 4x4 al pa RWD nimble racerja ne pa FWD kravo....

verjetno je cena razlog, cilj je bil da ostane isti cenovni razred kot 3. generacija, kar jim je tudi uspelo, saj je četrta celo cenejša od tretje za $300 (osnovni model seveda).

drgač je pa meni vseeno za tole, preveč lep je da bi mu kaj očital :) no, vsakemu svoje :P

LP! ;)

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični Ne jul 17, 2005 11:43 pm

Kak je lepppp. Js bi ga takoj mel. seveda, ce bi blo dnarja... Huh lep je, odzuni, znotraj, povsod... mmmmm.. Pa zaka nism sedmice dubo.. :roll: ;)

Hud je ja. LP

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po jul 18, 2005 12:19 am

Čist je hud. Koncept je bil fajn, ampak men je dejansko zdej lepši. :P

Sta bla pa že dva vpoklica odkar se prodaja v Ameriki. Nazadnje zaradi bremz. Ga bo treba še mal dodelat očitno. Če na kej spomne, pol spredi mal na Ameriško konkurenco by Toyota - na Scion TC. Na 350Z mene niti mal. :roll:

Pustimo se presenetit, mogoče pa še pride v Evropo. ;)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 18, 2005 4:33 am

HajdukS je napisal/-a:Jst fantje, sm pa mal razocaran nad tem avtom... kot1. zakaj za vraga ma sprednji pogon??? Pa zakaj je tok svinjsko tezek??? Od mitsuja ki ga jst ljubim bi pricakoval 4x4 al pa RWD nimble racerja ne pa FWD kravo....

Točno tako...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Po jul 18, 2005 9:37 am

Samotar je napisal/-a:Volan ima pa nekam velik.

optična varka, drgač je normaln, vsaj meni se zdi, evo:

Slika

še nekaj slikic :P

Slika

Slika

Slika

Slika

za konec pa še video uradne predstavitve v kanadi (za popoln užitek priporočam fullscreen način):

>>>KLIK<<<

slin, slin :DDD na videu zgleda še lepše kot na slikah, kaj šele v real :)

LP! ;)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po jul 18, 2005 2:47 pm

smajli je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Volan ima pa nekam velik.

optična varka, drgač je normaln, vsaj meni se zdi.

Na tej sliki res normalno zgleda.

Drgač bi pa na zadnjem delu vse napise razem značke dol dal.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Gnusmas7
Novinec

Napisal/-a Gnusmas7 Po jul 18, 2005 4:10 pm

avto je carski
turbine in awd ni, ker je v prejsnjih generacijah samo 5% ljudi uzelo turbine in awd
in za tistih 5% se mitsubishiju ne splaca

zgrajen je na galantovi platformi (Project Amerika) in zato malo težji, ampak ta generacija eclipsa (2006+) ni bla mišljena kot športni avto, ampak kot sexy highway cruiser in to tudi je, to je avto za uživat
:D

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jul 18, 2005 4:16 pm

Ampak nekam malo se mi zdi da so iz 3.8 V6 mašine dobili 'le' 260 hrčkov.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX Po jul 18, 2005 11:29 pm

:shock: strup :shock:

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Po jul 18, 2005 11:56 pm

Mal me na jennifer lopez spomija, drugač je pa kr dobr strojček tole :D
Slika

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z To jul 19, 2005 2:32 am

oj...

ravno sem na potovanju po USA in na zahodu(ARIZONA,CALIFORNIA)...jih je ze nekaj na cesti...

men je na sliki zgledal nekak goofy - ampak v zivo je pa kr hud...

skoda da cene niso primerljive z evropo...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To jul 19, 2005 9:37 am

se pridružujem... pa ne glih nad sprednjim pogonom, 4x4 verjetno niso dali, ker se ciljni publiki (amerikancem) očitno j*be za vozne lastnosti... tisto kar mene moti je teža, 3.8 litrov in 263 konjev. a nam ni priljubljni Opel v Astrico glihkar zagazu 2.0 motor s 240 konji? bi od take legende, kot je Eclipse z praktično štiri litrskim motorjem, pričakoval malo več!

pa tudi lep mi ni kej preveč... nigdar nisem padal na japonski dizajn. radi bi nardili hud avto, pol pa ispade preveč spacy in čez leto dve vse skupej zgleda... no, passe... če ostanem prijazen :D . ampak to je popolnoma osebno mnenje, nimam nič poti, če vam je všeč :P .... teh 19.300 dolarjev pa ni za jemat preveč resno. v ameriki je vse približno polovico ceneje (pač ne živijo kompletnega državnega aparata na vsakih 150 km). če to pride k nam bo stalo najmanj 30k evrov!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To jul 19, 2005 9:46 am

Mislim, da je teh 260KM maximum za FWD. Se pa strinjam, da bi lahko nardil RWD in spravl not več glodalcev :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly To jul 19, 2005 9:48 am

če po pravici povem, mi je prejšnja generacija bolj všeč, četudi je njen rok že pretekel...
branu se pa ne bi nobenga 8)
pa veliko vidim da se bunite čez 3.8 v6 pa '260' konji....mene pa zanima kje so ti konji dostopni, saj se mi zdi da je bolje imeti manj konjev, pa bolj uporabnih, kot pa veliko konjev do katerih se pride z naganjanjem....je pa to bolj kompromis udobje- malce športnosti, neglede na motor :roll:
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli To jul 19, 2005 10:05 am

ne vem zakaj ste se vsi zapičli v moč, pogon, težo itd.. mitsubishi že ma zverino za dirkanje in to je EVO. kaj jim bosta dva težkokategornika? itak se pol nebi prodajal v takšni količini sploh. to je avto za užitek ne pa za gonjenje po cestah :roll:
vedno težje je zadovoljit folk danes..

še vedno pa mi ni noben odgovoril na vprašanje zaradi katerega sem sploh odprl temo. torej, ma kdo kakšno informacijo če se bo novi eclipse prodajal v evropi in posledično (upam) tudi v sloveniji?

LP! ;)

Uporabniški avatar
Gnusmas7
Novinec

Napisal/-a Gnusmas7 To jul 19, 2005 10:58 am

kokr sm bral, žal se v evropi ne bo prodajal
seveda ce imas denar, ga lahko narocis preko uradnega zastopnika v sloveniji

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli To jul 19, 2005 11:14 am

Gnusmas7 je napisal/-a:kokr sm bral, žal se v evropi ne bo prodajal
seveda ce imas denar, ga lahko narocis preko uradnega zastopnika v sloveniji

kje si pa to bral? navedeš vir prosim pa kakšen link? če je res pol škoda :(
če bi ga pa naročil prek našega zastopnika bi pa cena znesla za novega nissana 350z po mojem, tak da nein, danke :)

LP! ;)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To jul 19, 2005 4:07 pm

viš, jaz sem pa bral, da ga pa mogoče bodo... evo ti:

Autoweek je napisal/-a:De Mitsubishi Eclipse is eerder dan gepland dit voorjaar op de Amerikaanse markt verschenen en de kans is aanwezig dat hij ook naar Europa komt. AutoWeek ging als eerste Europeaan op stap met de nieuwe sportcoupé, waarvan vooral de tweede generatie destijds populair was.

približen prevod (babelfish, ne me grdo gledat :P ):

The Mitsubishi Eclipse are rather than planned this spring on the American market appeared and the chance is present that he comes also to Europe. car week went as a first European on step with the new sportcoupé, of which especially the second generation was then popular.

lep mi pa še zmerej ni, ne glede nato kolko kojnov je, al pa ni pod haubo... :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To jul 19, 2005 5:15 pm

a ja... pa še to... glihkar sem prečital, da dotični model Eclipsa že drugič v istem mescu kličejo nazaj na servise. tokrat zaradi tovarniške napake na zavorah, ki lahko drastično poveča dolžino zavorne poti.... šit, japanac ki se kvari... what will we have next?? :P :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli To jul 19, 2005 5:54 pm

drugmirko je napisal/-a:a ja... pa še to... glihkar sem prečital, da dotični model Eclipsa že drugič v istem mescu kličejo nazaj na servise. tokrat zaradi tovarniške napake na zavorah, ki lahko drastično poveča dolžino zavorne poti.... šit, japanac ki se kvari... what will we have next?? :P :mrgreen:

hvala za novico, torej je še upanje :woohoo

glede okvar pa ne bom komentiral, ker to se več ali manj vsem znamkam dogaja, izpostavil bi samo bmw x5 in samovžig in posledično eksplozija motorja. tej napaki pa so sledili še novi vpoklici... za malo manj kot 20 mio vreden avto je to še bolj sramotno če smo že pri tem :roll:
drugače pa to zame ne predstavlja kakšnega razočaranja. nihče ni popoln :oops:

LP! ;)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov