Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Timex To jul 26, 2005 4:51 pm

rok46 je napisal/-a:
Timex je napisal/-a:no money no honey :D

k je tvoj tuk več vredn ane? ;)

Lp

1. ni blo tko mišlen - zgolj sam popravek
2. nism reku da je kej več vredn - čeprov mi je osebno velik več vredn, še posebi ker če boh da nikol ne presedlam na evropejca - raj vozm azijca kot porivam evropejca :twisted:
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To jul 26, 2005 4:55 pm

Zihr jo je po pot kje zgubu. Romanian quality RQ :P

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To jul 26, 2005 6:18 pm

Timex je napisal/-a:a meglenko na voznikovi strani so hotl pršparat pa so jo prej vzel vn? :lol:

Ne, to je Cold Air Intake za športni filter, tko so pridobil 3,76 Konja in avto je tok stegnu, da ga je kr na streho odnesl. :P

Roko na srce, men se Logan zdi preklemnsko visok in se mi je kr zdel, da to ne more met stabilnosti. Ko sem ga prvič videl na cesti v LJ, sem mislil, da je to kakšen nov 4x4, ki so mu za foro namontiral ene 14 col gume. Resno. Prov visok je, tko da nisem spljoh nič presenečen. :roll:

Roll baby roll. :___o
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 26, 2005 7:01 pm

bvogri je napisal/-a:
YOC je napisal/-a:Ja, pol so še une: Vozim Pežova :P oziroma vozim Pižota :roll: :cry

8)

oziroma vozim se v jajcih :) :D :P

Mal heca, pa brez zamere :!:

Si mogu, aneda, da si mogu :roll: ? Drgač pa je to že offtopic :lol: .

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To jul 26, 2005 7:05 pm

takele teme full prov pridejo nekaterim osebkom na temu forumu, da spluvajo renoja!! mal je pa le razlike ce MB za par miljonov prekucnejo, al pa Dacio za 1,5 miljona?!?! sam mercedesa pa itaq ne bo noben pluvov :evil:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic To jul 26, 2005 7:10 pm

Po unih cestah, kjer se bo logan vozu (večinoma) sploh ne morš pelat tolk, kot na testu, tko da ni blema. :P
Enim pa še vedno ni jasn, da se za 1.5M ne da narest supercara. Respect peeps. :bow

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jul 26, 2005 7:19 pm

vesolc je napisal/-a:takele teme full prov pridejo nekaterim osebkom na temu forumu, da spluvajo renoja!! mal je pa le razlike ce MB za par miljonov prekucnejo, al pa Dacio za 1,5 miljona?!?! sam mercedesa pa itaq ne bo noben pluvov :evil:

To niti ni res, saj so tiste dni leta 1997 vsi pluvali čez MB. Vendar je potem MB ogromno vlagal in dosegel, da so v A-klaso ponovno ljudje zaupali. Se pa verjetno spomniš, da so se takrat vsi naravnost zgražali, saj so delali prispevke celo na televizijskih dnevnikih.

Vsi tisti, ki govorite, da naj bi nevemkaj delali s tem avtom, vas moram spomniti, da je losov test točno določena preizkušnja varnosti, ki predvideva dvakratno spremembo smeri pri (mislim da) 65 km/h. In to je dejstvo bom pa zdej poskušal dobiti uradno novico o tem in bomo potem nazaj komentirali.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To jul 26, 2005 7:19 pm

Kar je res je res.Avto je res visok vrh strehe se mi zdi je 160cm od tal zadnji odbijač pa je 30cm od tal visok je tudi zadek in sam avto nasplošno sm ga od blizu vidu pr sosedu in tudi zmeru višino.Oblika je 10 let nazaj in se mi zdi kot da bi gledu enga kangoja ko ga pogledam odzad.Ima ful šrok zadnji stebriček in slabo preglednost nazaj.Tak štorast mi zgleda narjen pa je itak bolj za vzhodnjaške ceste in žepe. :roll: Notranjost pa je tudi bolj špartanska.Sej za tak dnar res ni kaj dosti za pričakovat čeprav bi za isti denar lahko dobil kaj veliko boljšega.Pa brez zamere renault fani,tudi jaz sem lastnik renaulta sam mi ni všeč.Sm postal lastnik po sili razmer.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl To jul 26, 2005 7:40 pm

No sej avto je v osnovi 5000 evrov kar se meni osebno zdi malo za Renaultovo solidno mašinco,novi avto in 2 leti garancije. Čudežev pač ne gre pričakovati ane. Konec koncev je en pajzl od Peugota 1007 pa 3,5 miljona-nej pa še to kdo razloži...
Mislm da tist k Logana kup že ve zakaj ga kup...Na tem forumu pa je takih zelo malo sej smo večinoma gor mladi k mamo raj takšne in drugačne raketke pa mal bl na znamko gledamo al pa na to kaj dobimo za ta in ta dnar starga in ne novega...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To jul 26, 2005 7:45 pm

Tako je, kupcev Loganov je bolj malo na forumu in tudi losov test jih ne zanima. Meni je avto še vedno všečno prevozno sredstvo za poštene ljudi.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To jul 26, 2005 8:25 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a: Vsi tisti, ki govorite, da naj bi nevemkaj delali s tem avtom, vas moram spomniti, da je losov test točno določena preizkušnja varnosti, ki predvideva dvakratno spremembo smeri pri (mislim da) 65 km/h. In to je dejstvo bom pa zdej poskušal dobiti uradno novico o tem in bomo potem nazaj komentirali.

e, to bi blo super! priznam, malo na pamet sem reku tisto "kaj so mu delali" ampak... nisem neki voznik s kakšnimi hudimi mejnimi iskušnjami. recimo s kakim obračanjem ali parkiranjem z ročno, kontroliranem ali nekontroliranem driftanju, vožnjo po dveh kolesih in kar je še teh čudes... se mi je nabralo kilometrine in let, pa me je minilo. še bremzam najraje z mašino :P .... bi pa reku dve stvari:

prvo... a mislite, da fabrike od neprijetnosti Mercedesa naprej, med testiranjem ne naredijo ene par losovih testov? pred tem jih verjetno niso delali kej preveč, je bla to bolj posebnost testov skandinavskih cajtengov. po Mercedesovem kozolcu pa je to ratal vsesplošni šport! in kako tako, drastično pomankljivost bi pa že opazli...
drugo... kljub zgoraj opisanem penzionizmu vožnje, sem nekak prepričan, da tak lahko prekopicneš marsikeri avto! kakega 1,2m visokega in 1.9m širokega športnika najbrž ne, povprečno konfekcijo pa že! vprašanje je le, kak dobro znaš lovit povratni nihaj na koncu testa. ali, če čete teorijo zarote... kak dobro ga želiš vlovit... :twisted: :P
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To jul 26, 2005 9:25 pm

Točno tako! Meni se je najbolj neumno zdelo, ko je AutoBild delal losov test na čistih terenskih vozilih, a la Discovery. Seveda se je večina teh vozil v ovinku vozila po dveh kolesih. Naj pošljejo porsche carerro v brezpotje, če si drznejo tako vozne lastnosti.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To jul 26, 2005 9:38 pm

Dejta no. Sej vaju oba zelo spoštujem, ampak take argumente kot ju navajata v zadnjih dveh postih....
Teorija zarote, Carrera po brezpotjih,...

Losov test je varnostni test, ki ima točno določena pravila. Če Carrera ne pride do brezpotij ne bo zaradi tega trpela pomajšane varnosti. Bolj verjetno pa je seveda, da se bo moral discovery izogibati srni ;) Takrat pa ne vem, če bo varnost še vedno na zavidljivi ravni. In enako je svojčas veljalo za A-klaso, enako velja danes za Logana, pa nedvomno še za koga!

Menim, da ta avto ni najbolj varen. Moti pa me tudi, da želijo mnogokrat slabe zavore, ali obupno podvozje prikriti z napisi "serijsko ABS in 37 airbagov"... Pasivna varnost je danes itak že kul, menim pa, da se v nižjih razredih zanemarja aktivno varnost. Varnost pa ne sme biti optional.

LP,
don CONSIGLIO
Zadnjič spremenil don CONSIGLIO, dne To jul 26, 2005 9:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To jul 26, 2005 9:40 pm

Ne vem ce bi se js ravn s terencem sou izogibat srni. Bi raj gas pohodu pa zgazu pa kaksn dobr golaz nardil. Se porav da bo treba stopit v lovsko drustvo, sam sraje k bom brez pravega orozja.
Mal heca more bit.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To jul 26, 2005 10:42 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
Losov test je varnostni test, ki ima točno določena pravila. Če Carrera ne pride do brezpotij ne bo zaradi tega trpela pomajšane varnosti. Bolj verjetno pa je seveda, da se bo moral discovery izogibati srni ;) Takrat pa ne vem, če bo varnost še vedno na zavidljivi ravni. In enako je svojčas veljalo za A-klaso, enako velja danes za Logana, pa nedvomno še za koga!

Menim, da ta avto ni najbolj varen. Moti pa me tudi, da želijo mnogokrat slabe zavore, ali obupno podvozje prikriti z napisi "serijsko ABS in 37 airbagov"... Pasivna varnost je danes itak že kul, menim pa, da se v nižjih razredih zanemarja aktivno varnost. Varnost pa ne sme biti optional.

LP,
don CONSIGLIO

Losov test je kot prvo zelo brezvezen test, ki jima veze z realnostjo. Zakaj? A poznas koga, ki ob izogiobanju oviri ne zavira? Pri losu pa s eproga odpelje brez zaviranja.
Varnost ne sme biti optional? Po tej logiki lahko avte pod 10 mio SIT ukinemo, ker nimajo vsaj 9 airbagov, vse mozne stabilizacijske elektronike itd?
O varnosti in crash testih je itak brezveze razpravljat. BAS je v EU (stare clanice) mnus sele od lani, pa dokazano resuje zivljenja. ESP se dolgo ne bo obvezen, pa se bolj resuje zivljenja. Se stranski AB niso obvezni, pa tudi resujejo zivljenja. Varnost je in se dolgo bo optional - kolkor denarja, toliko varnosti.
Ni prav, je pa tako in bo se dolgo ... Le kaj bi rekli tistio, iki slahko za avto pljunejo le kaka 2 miljona ce bi bila vsa nasteta varnostna oprema obvezna? Jeb.iga, naj hodijo pes?
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 26, 2005 10:49 pm

S tem losovim testom ni bilo odkritega nič revolucionarnega. :roll: Kdor le malo premisli, vidi, da je "manjša varnost" všteta v ceno. To ni avto za unfall ampak za vozit po zje*****ih cestah, da zdrži zahtevne terene.... udobje glih ni nevem kaka prioriteta... Kaj so pa dokazal s tem losovim testom? Če.... pomoje hočjo zjebat kak auto.. ga bojo. Tut Audi TT se je sred ovinka za 180° okol obrnu, pa ni nben delal drame glede tega. Ker pa je pač ta avto Logan in še romunski.... ga je tolko večji užitek v rek porint. Ja.... kao gokart bi mogu bit avto za 5k EUR in nevemkajše....

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 26, 2005 10:58 pm

A zdej bojo mel pa vsi avti ESP da se ne bojo prevračal ? Sej nsio reaktivni lovci.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jul 27, 2005 6:17 am

mah, losov test je v casu a-klase delal samo en svedski cajtng, pa se tisti novinar, ki se je z njim prvi prevrnil, je medtem zarad svoje "pameti" ze pogorel (je med drugim bil edini, ki je bil toliko pameten, da je zahteval prekinitev prodaje c-maxa, ker naj bi mel nevarno nastavljeno podvozje - guess what, od takrat dalje ga nihce vec ne jemlje resno).
ampak to, da nisem pristas tega testa, se ne pomeni, da zagovarjam logana. dalec od tega.
mirko, a res mislis, da z enega traku pride vec razlicno ojacanih karoserijskih delov? med razlicnimi trgi so razlicne samo opcionalne varnostne opreme (airbagi, abs...). kljub temu, da so cene jekla vsak dan visje (pa se kitajci jih s svojo porabo dvigujejo), verjemi, da se jim ne splaca proizvajat dvojih ali trojnih razlicnih vrat. logistika, tudi na vzhodu evrope, stane se vedno vec, kot material...

sicer pa, vsakemu svoje. enim je logan pac vsec, zato ker si druga ne morejo ali nocejo privoscit, meni pac nikdar ne bo
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jul 27, 2005 6:39 am

Tale losov test je pomoje fotošop - če se je prevrnu bi mogu met ogledalo vsaj skrivljeno če ne že počeno. Pa tut na avtu se nič ne pozna da je bil prevrnjen pri xxkm/h. Tisti k me poznate, veste, da je bil moj avto prevrnjen na bok potem na streho in še na drug bok na vseh teh delih se vsaj pozna, da je bil prevrnjen - vsaj udrt pleh in mal opraskan je - tukaj pa ni nič videt, s tem, da sem se jaz zvrnil na travniku, logan pa na asfaltu, kjer bi se moralo še mnogo bolj poznati, ker sem imel jaz čist mehko podlago - blaten travnik, tukaj je pa trd asfalt.

Losov test je bedarija. Večina nas bremza skoraj do ovire in šele potem zavije, pa med tem tudi bremza. Noben pa ne zapelje na polno mimo ovire, kaj pa če za to oviro še nekaj stoji? Za ceno po kateri se prodaja, je logan čist dober, če ne že odličen avto. Trd pleh in robustno podvozje - ravno za dolenjske ceste - tukaj pri nas imamo namreč tok uničene ceste(sploh če se kdo vozi iz Muljave proti Ivančni gorici) da še traktorji trpijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Sr jul 27, 2005 11:21 am

lej to
Priponke
52217421_5.jpg
52217421_5.jpg (10.35 KiB) Videno 1835 krat
52217421_3.jpg
48476840_1.jpg
48476840_1.jpg (10.8 KiB) Videno 1836 krat