don CONSIGLIO je napisal/-a: Vsi tisti, ki govorite, da naj bi nevemkaj delali s tem avtom, vas moram spomniti, da je losov test točno določena preizkušnja varnosti, ki predvideva dvakratno spremembo smeri pri (mislim da) 65 km/h. In to je dejstvo bom pa zdej poskušal dobiti uradno novico o tem in bomo potem nazaj komentirali.
e, to bi blo super! priznam, malo na pamet sem reku tisto "kaj so mu delali" ampak... nisem neki voznik s kakšnimi hudimi mejnimi iskušnjami. recimo s kakim obračanjem ali parkiranjem z ročno, kontroliranem ali nekontroliranem driftanju, vožnjo po dveh kolesih in kar je še teh čudes... se mi je nabralo kilometrine in let, pa me je minilo. še bremzam najraje z mašino :P .... bi pa reku dve stvari:
prvo... a mislite, da fabrike od neprijetnosti Mercedesa naprej, med testiranjem ne naredijo ene par losovih testov? pred tem jih verjetno niso delali kej preveč, je bla to bolj posebnost testov skandinavskih cajtengov. po Mercedesovem kozolcu pa je to ratal vsesplošni šport! in kako tako, drastično pomankljivost bi pa že opazli...
drugo... kljub zgoraj opisanem penzionizmu vožnje, sem nekak prepričan, da tak lahko prekopicneš marsikeri avto! kakega 1,2m visokega in 1.9m širokega športnika najbrž ne, povprečno konfekcijo pa že! vprašanje je le, kak dobro znaš lovit povratni nihaj na koncu testa. ali, če čete teorijo zarote... kak dobro ga želiš vlovit...

:P