don CONSIGLIO je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:še vedno bo ceneje kot M3 ali kak S4 recimo...
No ja, sedaj je koštala okrog 10m mar ne? Če bojo res vgradili maseratijev motor bistveno nižje cene od konkurence ni za pričakovati. Tudi 159 3.2q stane čisto tu-tu z Audijem A4 ali BMW serije 3 s primerljivim motorjem...
Tako pač je, alfa ne bo več poceni in tako je prav, saj ji je fiat požru ves ugled...samo še zadnji pogon naj uštimajo(nikoliveč.press) pa malo šepanja pri končni izdelavi, pa bo resnično super avto in povsem enakovredna izbira raznim premium znamkam...
Do takrat ko se pa stvari urejajo...moj "cuore sportivo" bije za BMW...
Ja, Slide, po mojem prav razmišljaš.
Samo če primerjamo sedanjo Alfo GT 1.9 JTDm, ki stane ob isti opremi več kot BMW 320 Cd (enako 150 KM) in gre objektivno za slabše vozilo. Čeprav je Alfa GT zelo lep avtomobil, ima sprednji pogon, predvsem pa izhaja iz vozila nižje klase (147) - še armaturno ima isto...
Strinjam se, da bo po vsej verjetnosti GTA vsaj ekvivalentna M3 in S4, če ne boljša, menim, da nikakor ne bo cenejša. In to je dejstvo. Vrednost rabljenega vozila pa bo definitivno nižja od obeh. Tako pač je.
Bi pa bil zelo vesel kakšnih presenečenj![]()
LP,
don CONSIGLIO
dunker je napisal/-a:Plus to, da je Bemwa oskubljena do ročne klime, pomojem...
Glede 159 GTA... krasen avto, ampak podatki me nekoliko čudijo... Maseratijev tuned-up motor pa 5.5 s do 100? Saj toliko težja pa ni od Maseratija Coupe CC, ki s tem motorjem doseže 4.8 s do 100?
Norden je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Plus to, da je Bemwa oskubljena do ročne klime, pomojem...
Glede 159 GTA... krasen avto, ampak podatki me nekoliko čudijo... Maseratijev tuned-up motor pa 5.5 s do 100? Saj toliko težja pa ni od Maseratija Coupe CC, ki s tem motorjem doseže 4.8 s do 100?
159 3.2 Q4 ima kar 1740 kilogramov. Koliko jih bo imela GTA ne vem, ampak najbrž več.
Slide je napisal/-a:Norden je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Plus to, da je Bemwa oskubljena do ročne klime, pomojem...
159 3.2 Q4 ima kar 1740 kilogramov. Koliko jih bo imela GTA ne vem, ampak najbrž več.
Je tudi PRIBLIŽNO 200kg težja od 330i in 100kg od Audija 3.2q...teža jo vsekakor tepe...ima pa najlepši dizajn za moj okus...bella machina
Dejch je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Norden je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Plus to, da je Bemwa oskubljena do ročne klime, pomojem...
Je tudi PRIBLIŽNO 200kg težja od 330i in 100kg od Audija 3.2q...teža jo vsekakor tepe...ima pa najlepši dizajn za moj okus...bella machina
S to opremo, ki jo ima Alfa 159 ze serijsko bi tudi Audi in BMW bla tezja, kakor vem so vedno teze serijske in ne vsa oprema. Tako da ne vem kje bi bila teza problem, plus od tega ljudje znajo govorit napake se predn sploh pride uradno ven.
Slide je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Norden je napisal/-a:dunker je napisal/-a:Plus to, da je Bemwa oskubljena do ročne klime, pomojem...
S to opremo, ki jo ima Alfa 159 ze serijsko bi tudi Audi in BMW bla tezja, kakor vem so vedno teze serijske in ne vsa oprema. Tako da ne vem kje bi bila teza problem, plus od tega ljudje znajo govorit napake se predn sploh pride uradno ven.
Napake sem pa povzel samo od tam da sem prebral primerjalni test z full optional alfo 159 3.2q4 , bmw 330i in audijem 3.2q![]()
In tud zarad teže zmogljivosti trpijo...tako pač je, tako kot je lepša od bmw-ja ima na žalost slabše vozne lastnosti od njega(po suhem) in performanse od obeh nemških konkurentov...tako pač je!
Dejch je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Napake sem pa povzel samo od tam da sem prebral primerjalni test z full optional alfo 159 3.2q4 , bmw 330i in audijem 3.2q![]()
In tud zarad teže zmogljivosti trpijo...tako pač je, tako kot je lepša od bmw-ja ima na žalost slabše vozne lastnosti od njega(po suhem) in performanse od obeh nemških konkurentov...tako pač je!
Mene bolj zanima kako bo na stezi (glede na to da Alfa tepe ze par let BMW v ETCC s sprednjim pogonom se upam trdit, da bo z Q4 se hujs) in ni mi jasno kako je ze tebi vse jasno, kdo je hitrejsi, glede na to, da 159 se ni uradno uzuni. Ni pa vse v 0-100, ce se ne ves. In ja posreduj link teh tež, glede na opremo, da vidim tudi jaz, ker vse kar sem videl, so podatki osnovnih modelov in kakor vemo so tako BMW kakor Audi v osnovi skoraj brez kakrne koli opreme (nemci pac).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov