W|zz je napisal/-a:Kaj je pa s temi R36? Se že kej ve kakšn bo? K na guglu je kr dost različnih varjat. Od normalnih do bednihMa kdo slikco iz ksnga bl zanesljivga vira?
Spyker je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Kaj je pa s temi R36? Se že kej ve kakšn bo? K na guglu je kr dost različnih varjat. Od normalnih do bednihMa kdo slikco iz ksnga bl zanesljivga vira?
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hlight=r36
TomyBoy2 je napisal/-a:Lepo, samo spodnje reže na sprednji maski se mi pa ne zdijo najbolj posrečene.![]()
Kar se tiče motornega agregata, sem pričakoval vsaj 280 PS. To je pa malo majhna razlika proti modelu GTI, ki je še po vrhu tega 150 kg lažji. Cena bo tudi lepa 7.700.000 SIT
pehtren je napisal/-a:zato bojo po mojem naredili se eno razlicico r36
TomyBoy2 je napisal/-a:pehtren je napisal/-a:zato bojo po mojem naredili se eno razlicico r36
Saj tega se bojim. Po mojem mnenju bedarija in tržna napaka VW, če bojo to storili.Imeti tri avtomobile in vsak po 50 konjev več.![]()
Za mene je to nesmisel. Pa cena R36 bi moral biti potem že 8.5M, ker je pa že too much, bomo videli.
splash je napisal/-a:najboljša poteza bi bla ta da v tega r32 dajo raj 3.6 motor noter (ukinejo 3.2 motor), pa samo auspuhe razmaknejo na stran, da lahko kluko za prikolco pol tud prpneš gor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov