zakaj korejci na svojih limuzinah ne naredijo karavana?? tega si nisem znal razložit nikoli, posebej zato, ker bi potem v evropi vse skupaj bolje prodajali
Danes so v luko pripeljale nove Magentiske. In na cesti sploh ni podobna ne Accordu ne Saabu (vsaj meni). Je pa zelo lepa, tako zunanjost kot notranjost.
Žal še ena povprečna limuzina, ki ima več ali manj edini adut ceno. Je pa res, da je to le facelift in čakamo na prihodnjo generacijo.
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Nekako vsako sliko k sm pogledu mi je dal mislt: ušeč mi je/ ni mi ušeč... Sprednji konc premalo agresiven, notranjost prepusta.. ampak saj je le facelift.
Gosic je napisal/-a:Nekako vsako sliko k sm pogledu mi je dal mislt: ušeč mi je/ ni mi ušeč... Sprednji konc premalo agresiven, notranjost prepusta.. ampak saj je le facelift.
Se strinjam.
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."