Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če avg 18, 2005 7:30 pm

Lep je lep. Ampak mislim pa da okoljevarstveniki ne bodo najbolj zadovoljni z njim. :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če avg 18, 2005 8:01 pm

Okej sej nad obliko se ne morm prtožvat. Na prvi slikci zgleda br00talno. Tut konjev je za ene dva konkretna hleva notr. Samo SUV je SUV. Res da se še nism pelu v kakem bolj konkretnem SUV-u, ampak naj raje tak motor porabjo za kakega no-compromise športnika, ne pa kravo, težko 2 toni. Vrjamem, da se more tut tale lepo premaknt z mesta in navora tok da se greš lohk špediterstvo težkih tovorov z njim, samo ni to to. To ni športn voz. Mislm da ponuja premal športnosti za tak denar(bi ga cenil na nekih 30 miljonov? a sm preveč kiksnu?). Je pa res, da niso imel v mislih kakega hudega dirkanja s tem avtom.

Pa brez zamer, MB fani...
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če avg 18, 2005 10:42 pm

Sh3bO je napisal/-a:Lep je lep. Ampak mislim pa da okoljevarstveniki ne bodo najbolj zadovoljni z njim. :P

Sej ni dizel :D

Mick Jerry je napisal/-a:...Pa brez zamer, MB fani...

Pazi zdej kok jih boš od swiftheada slišal :P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Pe avg 19, 2005 12:15 pm

Sej več ali manj sem zaradi njega to napisu. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe avg 19, 2005 1:59 pm

fakkk. kva je lep. eden najlepših suv-ov :o ,,,

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So avg 20, 2005 3:28 pm

Res, zelo dober. Me zanima edino kako bo z zanesljivostjo...

Zdaj pa mi nekaj povejte.

MB-Novosti se furajo že ogromno časa. Jaz se ne strinjam s takim načinom objavljanja, ampak ko sem dal anketo, če naj obdržimo to temo je bila večina za to. Po tej logiki spada ta tema pod zgoraj omenjeno.

Jaz bom torej v to temo zaprl duri, če pa želi kdo še enkrat to temo, mi to prosim sporočite na PM.

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Clancy, mevden in 8 gostov