Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To okt 25, 2005 5:31 pm

HajdukS je napisal/-a:Glede tehnologije tomcatter, me zanima od kje ti prepricanje v to? :D

Hehe, mamo 15 let staro Vectro, dela se vedno kot nova. --No edin po 10 letih je blo treba zamenat blatnike, kr smo jo po soli tok cajta fural :P :roll:
Frendi pa majo zdej ze 3. toyoto pa jo ful hvaljo kok so doug zdrazle. :lol:

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 To okt 25, 2005 5:39 pm

Tomcatter je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:Glede tehnologije tomcatter, me zanima od kje ti prepricanje v to? :D

Hehe, mamo 15 let staro Vectro, dela se vedno kot nova. --No edin po 10 letih je blo treba zamenat blatnike, kr smo jo po soli tok cajta fural :P :roll:

aja vi mate auto duma dokler vam ne crkne jel :D
8)

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To okt 25, 2005 6:56 pm

Drey #24 je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:

aja vi mate auto duma dokler vam ne crkne jel :D
8)

Ja 8)
:P

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To okt 25, 2005 8:04 pm

Templar je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Treba pa je priznat da je iz strani avto res popolnoma podoben BMWju serije 5:

Slika
Slika

Sem primerjal z M5 ki sem jo ravno prvo dobil.

Imam raje leksusa kot BMWja. Po moje je Lexus bolj tekočih in elegantnih oblik. Medtem pa je Beangl čisto zmaličil 5ko.

Treba prvo obadva avta vidt v živo in boš potem govoru. Ker Lexus (ki je za nekatere nadavto) ni tako kvalitetno narejen kot BMW. Ne govorim za tale model, samo kar sem videl Lexusov se mi je povsod obrnilo, k sm vidu razmak med plehom in razne detajle ki jih vidis v živo.

ma vi kr sklepejte po slikah in filmčkih, sej je itak tko napisanih 99% postov na podlagi slikc in podatka 0-100km/h
Slika Slika

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare To okt 25, 2005 8:50 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:
Templar je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Treba pa je priznat da je iz strani avto res popolnoma podoben BMWju serije 5:

Slika
Slika

Sem primerjal z M5 ki sem jo ravno prvo dobil.

Imam raje leksusa kot BMWja. Po moje je Lexus bolj tekočih in elegantnih oblik. Medtem pa je Beangl čisto zmaličil 5ko.

Treba prvo obadva avta vidt v živo in boš potem govoru. Ker Lexus (ki je za nekatere nadavto) ni tako kvalitetno narejen kot BMW. Ne govorim za tale model, samo kar sem videl Lexusov se mi je povsod obrnilo, k sm vidu razmak med plehom in razne detajle ki jih vidis v živo.

ma vi kr sklepejte po slikah in filmčkih, sej je itak tko napisanih 99% postov na podlagi slikc in podatka 0-100km/h

Seveda lexusi so toatalen podn, kar se tiče kvalitete :rofl :rofl , zato pa so vseh testih na prvem mestu :D :D :D :P

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To okt 25, 2005 8:54 pm

Jst sm si vse lexuse dobro ogledu razn tega najvecjiga, in men se res ne zdijo kej dobrega. In kaj americanom (kr v ameriki najbl tece prodaja) pomen Lexus :?: --Isto kot nam Mercedes, ime ma impact, ampak je razlika med Mercom in Lexusom velika.
Jst se vedno stojim z Mercedesom vi se pa sami odlocte

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr okt 26, 2005 10:10 am

Jst mam tut 11 let starga japonca k je su ene 7krat okol sveta brez ksne nepredvidljive napake... pa kaj? a zarad tega lahko sklepam da je japonska tehnologija bolsa od nemske?

Bel-Tirid: Hmmm si ti preprican da si gledal lexusa? meni osebno se ze na prvi pogled zdi skrbno izdelan pa tut na testih kakovosti je daaaalec pred bmwjem; zdj nevem komu bi verjel strokovnjakom in sebi al enemu nadobudnemu bmw fahrerju (to da je slabs narjen je pac buca ker majo na japonci velik bolj strogo kontrolo kakovosti kot nemci.)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr okt 26, 2005 10:55 am

Nemci premorejo neverjeten inženiring, Japonci pa neverjetno zanesljivost. Jaz bi vseeno izbral MB, ker ima v primerjavi z Lexusom dušo. Amerikanci ga kupujejo, ker pri njih tradicija nima nobene veljave, tako v družbi, kakor v avtomobilizmu.

LP,
Joie

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr okt 26, 2005 11:33 am

raje tega lexusa kot pa katerega koli nemca...nasploh mam raje japonca kot nemca...pa ne zdaj pluvat po tem komentarju...moje mnenje bazirano na izkušnje...

malo oftopic:ampak še raje kot tega lexusa bi pa mel novega legenda.

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Sr okt 26, 2005 12:04 pm

sanny je napisal/-a:raje tega lexusa kot pa katerega koli nemca...nasploh mam raje japonca kot nemca...pa ne zdaj pluvat po tem komentarju...moje mnenje bazirano na izkušnje...

:clapclap

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr okt 26, 2005 12:34 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Nemci premorejo neverjeten inženiring, Japonci pa neverjetno zanesljivost. Jaz bi vseeno izbral MB, ker ima v primerjavi z Lexusom dušo. Amerikanci ga kupujejo, ker pri njih tradicija nima nobene veljave, tako v družbi, kakor v avtomobilizmu.

LP,
Joie

Japonci pa ne premorejo "neverjetnega inžiniringa"? razlozi ce lahko...

Ljudje si različno predstavljamo t.i. dušo v avtu. to je pomojem cist subjektivna ocena.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr okt 26, 2005 12:40 pm

Vsekakor, tudi hyundai ima lahko dušo, čeprav REEEES subjektivno, drugače si tega ne bi znal razlagati.

MB ima dušo, ker je to najstarejša avtomobilska znamka na svetu, Lexus je star klinčevih 15 let, svojo slavo pa so izborili s kopiranjem. In to zelo dobrim. Sem za Francoze, a še vedno imam raje Nemce kot pa Azijate. Ker so židje.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr okt 26, 2005 12:51 pm

Jst gledam na lexus kot na toyoto, ki pa ni lih tak 15letni pizdin dim...

Uh, ne bos verjel, men osebno majo tut doloceni hyundai-i dušo...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr okt 26, 2005 3:48 pm

sanny je napisal/-a:raje tega lexusa kot pa katerega koli nemca...nasploh mam raje japonca kot nemca...pa ne zdaj pluvat po tem komentarju...moje mnenje bazirano na izkušnje...

O "novi" Hondi Legend si preberi moj post pod temo "tokyo motor show".Ja? Boš?

Okej lahko da imaš raje japanarje kot švabske voze, ampak hm zakaj hudimana imaš v avatarju nemški avto?Če prov vidm je to Ford Fiesta? :jao:

Hyundai?Duša? :nae
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr okt 26, 2005 4:06 pm

Štos je v tem da vecina ljudi ki kopuje take avtomobile ve toliko o njih kot jaz pred 5 leti:
Mercedes je car
BMW je sportnik
Audi je pa se edn
Pa se neki drugih znamk je
......in to je vse, zato se toliko MB S proda, ceprau so drazji od konkurence!

Zdej ko se mal bolj spoznam, mi je Audi najboljsi (OSEBNO MNENJE!), lansko leto ko sm pa za Lexuse zvedu so se mi zdel Lexusi ful hudi (redki, ime--->LEXUS...), ko sm jih pa mal spoznou so bli razocaranje. Audiji so se mi zdel pa slabi, un gril mi je biu na zacetku ogaben, zdej sm se pa navadu pa mi je najlepsi, pa se toliko je povezano z njimi da zdej vse z njimi vzporejam, kr se mi zdijo najboljsi.

Tale Lexus LS je ful super in lepa zadeva, pa men se tut ful dopade pa vse....... sam ce grem avto tega razreda kupovat mi tale ne pride v postev. Sam če pa logično gledaš so vsi teli avti izredno super zadeve, in kergakol kups se ne bos zajebu, razn ce naletis glih na tistega z napako.

LP pa upam da nism koga razjezu al ozalu

Evo se mal fotk da ne zgleda tko boring :P
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr okt 26, 2005 4:28 pm

Maserati QP, 612, Bentley... Toliko bolsih, prefinjenih, soul avtov, ampak ne, bodo ovcke raj padale na eno in isto pakovanje od Nemcev, zdaj se bo pa še Lexus neki štulu.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr okt 26, 2005 4:29 pm

Tomcatter je napisal/-a:

Predvidevam da je vaša vektra v 15 letih prevozila manj kot ena od tistih toyot sama.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr okt 26, 2005 4:45 pm

Dejch je napisal/-a:Maserati QP, 612, Bentley... Toliko bolsih, prefinjenih, soul avtov, ampak ne, bodo ovcke raj padale na eno in isto pakovanje od Nemcev, zdaj se bo pa še Lexus neki štulu.

Če bi "ovčke rajš padale na italijanarje" bi tud pol spisal tak post?

Men se zdi pa uredu da se znamko trudjo pridt v več razredov, in s tem tvojim t.i. "štuljenjem" ni nič narobe, naj probajo pa če uspejo, svaka jim čast. In na ameriškem trgu sem prepričan da jim bo uspelo, v Evropi se bo pa stanje tud dost izboljšalo glede na to da se Lexus znamka zdaj postavlja že na vedno več trgih.

Nekdo nima keša za Bentley, si kupi sebi primernega Lexusa.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr okt 26, 2005 4:50 pm

Templar je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:

Predvidevam da je vaša vektra v 15 letih prevozila manj kot ena od tistih toyot sama.

Ne 8) 8) ;)
Oni so ful redko fural, in verjetn je biu to razlog da so crknel ;)

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr okt 26, 2005 5:39 pm

Spyker je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Maserati QP, 612, Bentley... Toliko bolsih, prefinjenih, soul avtov, ampak ne, bodo ovcke raj padale na eno in isto pakovanje od Nemcev, zdaj se bo pa še Lexus neki štulu.

Če bi "ovčke rajš padale na italijanarje" bi tud pol spisal tak post?

Men se zdi pa uredu da se znamko trudjo pridt v več razredov, in s tem tvojim t.i. "štuljenjem" ni nič narobe, naj probajo pa če uspejo, svaka jim čast. In na ameriškem trgu sem prepričan da jim bo uspelo, v Evropi se bo pa stanje tud dost izboljšalo glede na to da se Lexus znamka zdaj postavlja že na vedno več trgih.

Nekdo nima keša za Bentley, si kupi sebi primernega Lexusa.

Sej folk pada. Sam problem je, ko pridejo v malo nizji razred, kakor npr. visoki srednji razred (5ka, Eklasa...) Potem pa razni C6, Thesis, 166, S-Type kar na1x niso vredni svojega denarja. To se meni zdi smesno. Saj je dobr, da ne vidis QP, 612, Continentale na svakem koraku, kakor 7ice, S, A8... je avto saj poseben se toliko bolj. Problem je pri 166, Thesis... ker se ne prodajajo skoraj nic in potem posebni avti izginejo med vso sivino. Tukaj ni govora o kvalitetah, ker toliko koliko placas za tak razred, nekih velik razlik med kvalitetami ni, pa ce verjames ali ne - govor je bol o oblikah, notranjostih, voznji itd. Ne narobe razumet, ne motijo me nemski avtomobili sploh, samo, ker je trend danes tak, da mors met njih je vse tako ze prekleto dolgocasno in drugi nimajo sans niti obstat na trgu v tem razredu ali ne?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov