beliblisk je napisal/-a:Sam res ud kdaj je biu pa opel avto.Ma ja sj lepa je res 18 bicikli pa to sam kaj pa vem FWD,rahlo uprašlivo usaj kar se sklizavga terena tiče.Awd rulz
Se bojim, da bo imel naslednji off-topic posledice

LP,
don CONSIGLIO
Nixxon je napisal/-a:Men je še kar všeč, ker osnovna verzija je grda ko satan.
Tale polovično rdeča notranjost mi je bomba, super pogruntavščina. Samo da ne bojo dal ene cheap plastike gor, tole bi kr usnje po armaturki rabil.
RR je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Men je še kar všeč, ker osnovna verzija je grda ko satan.
Tale polovično rdeča notranjost mi je bomba, super pogruntavščina. Samo da ne bojo dal ene cheap plastike gor, tole bi kr usnje po armaturki rabil.
Meni osebno rdeča barva v notranjosti ne sede..
Cheap plastika v Hondi??? hehe
Primer: potegni po armaturi audi-ja z nohtom, potem enako naredi v Hondi, pa šporoči kako se je končalo..
Lp
Nixxon je napisal/-a:RR je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Men je še kar všeč, ker osnovna verzija je grda ko satan.
Meni osebno rdeča barva v notranjosti ne sede..
Cheap plastika v Hondi??? hehe
Primer: potegni po armaturi audi-ja z nohtom, potem enako naredi v Hondi, pa šporoči kako se je končalo..
Lp
![]()
Ni treba. Vidim kam RR taco moli (prebral tudi drugo temo, BMW na paro).
Joie de vivre! je napisal/-a:To je samo SEMA fantje, čisti showcar.
Ker smo pri ameriškem Civicu, tudi limuzinca iz tegale kota izgleda prav prekleto luštno:
LP,
Joie
Collector je napisal/-a:Strupeno zgleda. Edina pripomba gre na ogromno armaturko.
Po forumu brska: Clancy in 7 gostov