Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 29, 2006 12:27 pm

Lignage je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:kaj pa info, da naj v evropi ne bi vec nosila starega imena?

In kako ji bo potem po novem ime?

Drugač pa tud jst verjetno ne bi nikol kupil Toyote, pa če vsi govorijo, kako zanesljiv avto je to...

Toyote so zame najbolj dolgočasni avtomobili kar jih obstaja.

lp, mm

Res so totalno nasprotje francoskim nenaprednim šlamparijam, tko da te razumem in metallica tudi...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po maj 29, 2006 12:33 pm

hajduk strikes again... :lol:

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 29, 2006 12:44 pm

khm. Nisem se mogu zadrzat po tvoje veleumnem zelo pomensko koristnem strokovnem postu. (enako velja za lignja)

EDIT (odgovor na metallicov post za tem): Da ne bom smetil teme... mene nc ne boli.. nekaj vaju ocitno boli da se vkljucujeta v razgovore o avtomobiliu ki vaju niti najmanj ne zanima in napiseta mnenje ki ne zanima nobenega od nas.
Zadnjič spremenil HajdukS, dne Po maj 29, 2006 12:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po maj 29, 2006 12:45 pm

sorry, a ornk boli? :lol:
OK, dost bo. :-P

EDIT: ok, bom še enkrat napisu:

Ker mi oblika ni všeč (je preveč nezanimiva), ga nebi imel, kljub temu, da je po statistiki najbolj zanesljiv avtomobil in se bo pokvarilo 5 avtomobilov manj v 1000 primerih, kot naprimer francozov, italijanov, itd.

Zadovoljen? ;)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 29, 2006 1:06 pm

glavno da si ti zadovoljen... pa samo da te popravim 5 avtov manj od 1000ih bo ostalo na cesti (recimo 1 ali nobena toyota pa 5 ali 6 renojev) :D.

Glede drugih okvar (zaradi katerih ne ostanes nujno na cesti) se pa sploh nebi kregal ker je itak jasno kako zalostna bi bila primerjava...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po maj 29, 2006 1:06 pm

HajdukS je napisal/-a:khm. Nisem se mogu zadrzat po tvoje veleumnem zelo pomensko koristnem strokovnem postu. (enako velja za lignja)

EDIT (odgovor na metallicov post za tem): Da ne bom smetil teme... mene nc ne boli.. nekaj vaju ocitno boli da se vkljucujeta v razgovore o avtomobiliu ki vaju niti najmanj ne zanima in napiseta mnenje ki ne zanima nobenega od nas.
... :P :P :P Nova je pa lepša ... Malo večji Jaris? Branil se je ne-bi ...dokler pa stane manj tri leta star Audi A4 kot nova ... jebiga ;)
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 29, 2006 1:09 pm

Mad je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:khm. Nisem se mogu zadrzat po tvoje veleumnem zelo pomensko koristnem strokovnem postu. (enako velja za lignja)

... :P :P :P Nova je pa lepša ... Malo večji Jaris? Branil se je ne-bi ...dokler pa stane manj tri leta star Audi A4 kot nova ... jebiga ;)

Kaksna primerjava. :roll: :shock:

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po maj 29, 2006 2:10 pm

HajdukS je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:

Kaksna primerjava. :roll: :shock:

...Kaj denar(količina) ne da pri istem vložku primerljivosti?
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To maj 30, 2006 10:16 pm

HajdukS!!! Tega, kater avto in kater prispevek koga zanima, pa ti res ne moreš vedet.

lp, mm

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr maj 31, 2006 8:30 am

Lignage je napisal/-a:

HajdukS!!! Tega, kater avto in kater prispevek koga zanima, pa ti res ne moreš vedet.

lp, mm

Hvala pol za tak prvovrstnen informativen poučen post (nobenega ne zanima kaj je tebi dolgocasen avto, to je prevec subjektiven kriterij... Verjetno te tut moje mnenje o citroenih prevec ne zanima; sploh ce recem da so nenapredni (uuuu hidravlicno podvozje; vse kar majo kvazi naprednega in to trobijo ze pol stoletja, ceprav roko na srce niti ni tok dobro podvozje+ drago je + kvari se + nobenega napredka ni njem ze 10 let) , nekvalitetni avti za pedre in mamice, ki se vsakic ko ga peljejo na servis tolazijo "kaj, sem pa vsaj nekaj posebnega" in jst si takrat mislim: "ja, posebne vrste k****n....")

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Sr maj 31, 2006 10:28 pm

notr me na VW spominja čist...Od zunaj pa nima prave oblike, tle so mi še vedno evropski avti zakon. Hajduk, kaj qurca si ti to tako ženeš srcu? Pač se nam avto ne dopade, jebiga....kup ga, če ti paše-jst ga ne bi!
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jun 01, 2006 6:55 am

Upam, da se je HajdukS ohladil, da se bo tema lahko normalno nadaljevala...

Še nekaj slik, čeprav niso najboljše, pa vseeno.
http://www2.shrani.si/files/toycor1598209.jpg
http://www2.shrani.si/files/toycor2598210.jpg

Vse kar me na teh slikah vsaj malo preseneča je oblika zadnjih luči...

lp, mm

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To jun 13, 2006 7:14 pm

Ne morem se zadržat da ne povem, da sm točno ta avto na slikah vidu, sam mal bl sončn dan je biu :P
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Sr jun 14, 2006 8:39 am

Meni se zdijo zanimive prve slike v tej temi. Imam občutek kot, da hoče posnemat CIVIC oz kot bi hoteli pri TOYOTI spremenit siceršnjo zadržanost ali "hladnost" aktualnega dizajna. In mislim, da bo kočna oblika v tem slogu.
Sicer pa je kregarija o obliki povsem odveč - samo pomislite, kakšen dolgčas bi bil na cesti v primeru, da imamo vsi enak okus.
Sploh pa imajo kupci akutalne TOYOTE zagotovo svoje mnenje o obliki - ali jim je preprosto všeč, ali pa za njih oblika na lestvici pričakovanj ni ravno "pri vrhu".

LP

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po jul 31, 2006 2:48 pm

Azijsko-ameriška karjola:

Slika

Velika večina Coroll po svetu je prav azijsko-ameriškega tipa, isto velja za Civice.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jul 31, 2006 7:32 pm

kolkr sm gledu v AF-ju sliko, je tako rekoč povečan yaris.
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po avg 07, 2006 7:31 pm

Še en prikaz možne oblike nove Corolle:
Slika

Limuzina ima nekaj podobnosti s Scionom tC.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po avg 28, 2006 10:16 pm

Notranjost 4-vratne Corolle:

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr avg 30, 2006 4:44 pm

Še dve sliki:
Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po sep 04, 2006 4:28 pm

Po informacijah, ki krožijo po medmrežju, se bo nova Corolla (vsaj v Evropi) imenovala Auris:
Slika
Slika

Avto naj bi se na Japonskem prek prodajne mreže Netz že prodajal.
Kobilica:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov