Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To apr 25, 2006 5:55 pm

Fabrizio je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:
RKay je napisal/-a:Kot pravjo na Top Gearu: RUBISH :wink:

Sicer je pa na Top gearu tako ali tako vse rubish. ;)

se strinjam.... za njih če nima 500 konjov pa ne žge gume pa če ni angleški proizvod je rubish :roll:

top gear je out! :evil:

To sploh ni res.

Oni so navdušeni tudi nad takšnimi avtomobili kot je Fiat panda, samo smisel morajo imeti . Tega X3 nima, na terenu je za qurac, na cesti pa slabši od turinga 330ix. In zato je rubish. Če bi pa kdo od vas gledal vseh 300 ali koliko delov Top Geara potem ne bi govoril takšnih bedarij.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin To apr 25, 2006 9:55 pm

De_Tomaso je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

se strinjam.... za njih če nima 500 konjov pa ne žge gume pa če ni angleški proizvod je rubish :roll:

To sploh ni res.

Oni so navdušeni tudi nad takšnimi avtomobili kot je Fiat panda, samo smisel morajo imeti . Tega X3 nima, na terenu je za qurac, na cesti pa slabši od turinga 330ix. In zato je rubish. Če bi pa kdo od vas gledal vseh 300 ali koliko delov Top Geara potem ne bi govoril takšnih bedarij.

De Tomaso :pivo
Ta avto je za en qurc ! Po terenu ni šans, na cesti pa je boljši 3 touring ali 5 touring xdrive ! Precenjen je pa ko zlata qurba.
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr apr 26, 2006 11:00 am

Templar je napisal/-a:Če BMW kje seka in to mimo je to gotovo pri X3 in 5. Moremo vedet da je X3 yupije ki se itak furajo po avtocestah če pa kdaj plezajo na kak robnik v centru ko je treba parkirat pa x-drive prav pride... :lol:

Osebno grem raje na teren s čem drugim...

se strinjam..so ga na top gearu testirali po terenu - zadeva ne prileze nikamor..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr apr 26, 2006 12:18 pm

končno bo X3-ka dobila angelčke. :D
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To jun 27, 2006 5:28 pm

Uradne fotografije:
Slika
Slika
Slika
Slika

Meni je grši kakor pred prenovo. Sprednji spojler me spominja na kakšen ceneni styling.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jun 27, 2006 5:43 pm

Glede na to, da mi je bil prejšn odvratn, mi je tale mal bolši bl x5 wannabe. Ampak še vedno mi je grši od nekatere japonske konkurence... vse pravzaprav. :-P

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To jun 27, 2006 5:56 pm

metallic je napisal/-a:Glede na to, da mi je bil prejšn odvratn, mi je tale mal bolši bl x5 wannabe. Ampak še vedno mi je grši od nekatere japonske konkurence... vse pravzaprav. :-P

word

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha To jun 27, 2006 7:45 pm

Lep, grd ... predvsem je tipičn BMW od "ledvičk" na "nosu", značilnih luči, dizajnom ... in jasno prestižnejši od konkurence, pa tudi glede voznih lastnosti na cesti. Terenske zmogljivosti : zmore več, kot si večina lastnikov SUV-jev upa.

Z drugimi besedami - kdor išče cenejšega naj kupi recimo TUCSON-a - lahko kr dva za enako vsoto, lahko kupi FORESTER-ja če hoče boljše terenske zmogljivsoti ... itd. - ne more pa z nobenim od konkurentov niti približno kupiti BMW-ja oz to kar nudi tipičn BMW ;)

Predvsem pa je s svojim tržnim uspehom, ki je krepko presegel pričakovanja, "kriv" za to, da so pri konkurenci (AUDI, MB) začeli razmišljat o takšnem vozilu oz modelu v prodajni paleti.

LP

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To jun 27, 2006 7:54 pm

Martin je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

To sploh ni res.

De Tomaso :pivo
Ta avto je za en qurc ! Po terenu ni šans, na cesti pa je boljši 3 touring ali 5 touring xdrive ! Precenjen je pa ko zlata qurba.

da Martin, imaš prav. samo nevem kako to, da veš kaj jaz gledam po TV? ni mi jasno. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jun 27, 2006 7:56 pm

Kaj pa vem, na nemškem testu (autobild) ga je sesula čist vsa poševnooka konkurenca. ;) Ne vem kaj so ocenjeval, ampak večinoma so bli povsod uspred japončki&co.
Na top gearu je pa dobu (tko kot 1ka) novo značko: peace of shit with BMW badge on it... :lol: :P

No, ne vem, terenci me ne zanimajo, sploh pa ne bmw, tko da, pač povem to kar sm vidu/slišu... ;)

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To jun 27, 2006 8:13 pm

10.000.000,00 sit in več za tole. Lepo vas prosim. Najgrjši bmw sploh :huh:

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha To jun 27, 2006 10:20 pm

metallic je napisal/-a:Kaj pa vem, na nemškem testu (autobild) ga je sesula čist vsa poševnooka konkurenca. ;) Ne vem kaj so ocenjeval, ampak večinoma so bli povsod uspred japončki&co.
Na top gearu je pa dobu (tko kot 1ka) novo značko: peace of shit with BMW badge on it... :lol: :P

No, ne vem, terenci me ne zanimajo, sploh pa ne bmw, tko da, pač povem to kar sm vidu/slišu... ;)

V kategoriji, kjer se ocenjujejo vozne lastnosti na cesti (asfaltu) težko najdejš primeno dobrega, boljšega praktično nemogoče - blizu mu je recimo FORESTER
Terenske lastnosti so slabše od večine konkrentov - slabša je recimo HONDA CR-V.
Ampak - treba se je zavedat, da je "doma" na asfaltu, kjer prepriča z odlično vozno dinamiko, lega na cesti, vodljivost, visoka končna in posledično potovalna hitrost, pospeški, prožnost (večja od konkurence s primerljivimi pogonskimi agregati) že pri 2,0 d različici - pač tipičn BMW, terenske vozne lastnosti so "prepustili" ostali konkurenci - ampak kot rečeno, večina lastnikov tja sploh ne "zaide".
Sploh pa je pri SUV-jih težko najti primerno kombinacijo dobrih voznih lastnosti tako na terenu kot na cesti. Proizvajalci pa ta "problem" rešujejo vsak na svoj način ;)

LP

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jun 28, 2006 2:06 pm

Mojster Miha je napisal/-a:Lep, grd ... predvsem je tipičn BMW od "ledvičk" na "nosu", značilnih luči, dizajnom ... in jasno prestižnejši od konkurence, pa tudi glede voznih lastnosti na cesti. Terenske zmogljivosti : zmore več, kot si večina lastnikov SUV-jev upa.

Z drugimi besedami - kdor išče cenejšega naj kupi recimo TUCSON-a - lahko kr dva za enako vsoto, lahko kupi FORESTER-ja če hoče boljše terenske zmogljivsoti ... itd. - ne more pa z nobenim od konkurentov niti približno kupiti BMW-ja oz to kar nudi tipičn BMW ;)

Predvsem pa je s svojim tržnim uspehom, ki je krepko presegel pričakovanja, "kriv" za to, da so pri konkurenci (AUDI, MB) začeli razmišljat o takšnem vozilu oz modelu v prodajni paleti.

LP

meni se ne zdi prestiznejsi od npr. murana pa tudi vozne lastnosti nevem od kod ves da ima boljse... (stala bosta priblizno isto? al se motim?)

Bolj kot z muranotom se po mojem mnenju lahko primerja z santa fejem ki je pa ze obcutno cenejsi... (najdrazji santa fe bo boljsi a se vedno precej cenejsi kot najcenejsi x3)

Edina izjava ki je resnicna je, da ne more kupiti konkurenta tako dragega kot je bmw. Sam pol je to bolj kot zelja po dobrem avtu, zdravljenje kompleksov. Pac avto ki ga zagovarjajo tisti ki vejo da nikoli ne bojo imeli takega avta in o njem samo sanjajo (princip drago:dobro) ali pa si ga lastijo tisti ki imajo majhne lulcke.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr jun 28, 2006 2:37 pm

HajdukS je napisal/-a:
Mojster Miha je napisal/-a:Lep, grd ... predvsem je tipičn BMW od "ledvičk" na "nosu", značilnih luči, dizajnom ... in jasno prestižnejši od konkurence, pa tudi glede voznih lastnosti na cesti. Terenske zmogljivosti : zmore več, kot si večina lastnikov SUV-jev upa.

LP

meni se ne zdi prestiznejsi od npr. murana pa tudi vozne lastnosti nevem od kod ves da ima boljse... (stala bosta priblizno isto? al se motim?)

Bolj kot z muranotom se po mojem mnenju lahko primerja z santa fejem ki je pa ze obcutno cenejsi... (najdrazji santa fe bo boljsi a se vedno precej cenejsi kot najcenejsi x3)

Edina izjava ki je resnicna je, da ne more kupiti konkurenta tako dragega kot je bmw. Sam pol je to bolj kot zelja po dobrem avtu, zdravljenje kompleksov. Pac avto ki ga zagovarjajo tisti ki vejo da nikoli ne bojo imeli takega avta in o njem samo sanjajo (princip drago:dobro) ali pa si ga lastijo tisti ki imajo majhne lulcke.

sam to v osnovi velja za vse ''značke'' ne sam tuki pr x3
pač mojo nekaj svojega, boljšega od kokurentov in od tu je tudi cena višja
lp

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Sr jun 28, 2006 4:06 pm

Žalostno, žalostno. BMW v zadnjem obdobju tako brca v temo s svojimi oblikami, da se mi para duša. Nekdaj zame sanjska znamka, zdaj sanjska polomija. Škoda vse prestižnosti, voznega udobja in zmogljivosti, če se mora vse to skrivati pod takim dizajnom. Brrrrrrrrrr :huh: :evil:

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 28, 2006 4:58 pm

dejvi je napisal/-a:Žalostno, žalostno. BMW v zadnjem obdobju tako brca v temo s svojimi oblikami, da se mi para duša. Nekdaj zame sanjska znamka, zdaj sanjska polomija. Škoda vse prestižnosti, voznega udobja in zmogljivosti, če se mora vse to skrivati pod takim dizajnom. Brrrrrrrrrr :huh: :evil:

Vsake oči imajo svojega malarja.

Pa glede na to, da je tako katastrofalen dizajn, mi ni jasno kako to, da vsako leto rušijo prodajne rekorde...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr jun 28, 2006 5:14 pm

Meni v razredu ni lepšega :!:

Sam da je tak drag pa me spet odvrne :evil:
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Sr jun 28, 2006 6:13 pm

HajdukS je napisal/-a:

LP

MURANO je konkurent večjemu "bratu" X5 - o tem pa ne govori tema, zato pustimo primerjavo za drugič.

SANTA FE : X3 - v čem misliš da bo boljši SANTA FE ?

Glede tvoje zadnje izjave - predvsem je tipično tvoja

LP

Uporabniški avatar
VELOCIRAPTOR
Nov uporabnik

Kraj: nekje v p.m.

Napisal/-a VELOCIRAPTOR Sr jun 28, 2006 7:11 pm

Sh3bO je napisal/-a:
dejvi je napisal/-a:Žalostno, žalostno. BMW v zadnjem obdobju tako brca v temo s svojimi oblikami, da se mi para duša. Nekdaj zame sanjska znamka, zdaj sanjska polomija. Škoda vse prestižnosti, voznega udobja in zmogljivosti, če se mora vse to skrivati pod takim dizajnom. Brrrrrrrrrr :huh: :evil:

Vsake oči imajo svojega malarja.

Pa glede na to, da je tako katastrofalen dizajn, mi ni jasno kako to, da vsako leto rušijo prodajne rekorde...

ker je bmw...ka ma santa fe kar x3 nima? ..pol mansjo ceno za zacetek...
f*** avt.com

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr jun 28, 2006 7:17 pm

hajduks #2? :bonk :]
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov