Dejch je napisal/-a:Haderach je napisal/-a:Men je pa trenutni model eden najlepših Mercedesov sploh. In tale novi mi ni tok všeč.
Trenutni je svetski ja, samo kako lahko tega ocenjujes, ko pa se ga ne vidi pol kurca mi pa tud ni jasn.
kljukec je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Haderach je napisal/-a:Men je pa trenutni model eden najlepših Mercedesov sploh. In tale novi mi ni tok všeč.
Trenutni je svetski ja, samo kako lahko tega ocenjujes, ko pa se ga ne vidi pol kurca mi pa tud ni jasn.
lol
pustmo se presenetit
linije zgledajo lepe
pa po moje- ma kaj sam po moje- 100% niso sam luči spremenil ampak popolnoma vsak del, ker si avto za 25mio+ ne more privoščit stare tehnike![]()
lp
HajdukS je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Haderach je napisal/-a:Men je pa trenutni model eden najlepših Mercedesov sploh. In tale novi mi ni tok všeč.
lol
pustmo se presenetit
linije zgledajo lepe
pa po moje- ma kaj sam po moje- 100% niso sam luči spremenil ampak popolnoma vsak del, ker si avto za 25mio+ ne more privoščit stare tehnike![]()
lp
ne staro tehniko si lahko privoscijo avti samo do 15mio, npr. toyota, honda, volvo, subaru, mitsubishi...
ja ja vem za CLa da ma 4 sedeže, za SL me zanima, ker sm vidu zadaj neke varnostne pasove, pa ne vem čemu služijoRoBBiE` je napisal/-a:acx SL in CL sta razlicna modela!
No tale CL mi pa pomoje ne bo tok vsec,kot njegov predhodnik!
Se bom pustu presenetit pa pocakal,da se sname ta kamuflaza,ker linije so lepe,se strinjam z nekaterimi,samo zadek mi nekak ne potegne!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov