Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To okt 19, 2004 4:32 pm

ThARippA je napisal/-a:Vseeno bo pa izbran za evropski avto leta.

tole je pa dobra šala :P
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic To okt 19, 2004 4:35 pm

zupi13 je napisal/-a:
ThARippA je napisal/-a:Vseeno bo pa izbran za evropski avto leta.

tole je pa dobra šala :P

Kje sploh piše, da kandidira za avto leta? :?
No, vsekakor ga ni med izbranimi, ki se bodo tepl za ta naslov...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To okt 19, 2004 4:46 pm

sector je napisal/-a:tukaj vas je ali veliko razvajencev ali maminih sinckov, ki jim placuje bencin, zavarovanje, servise itd...ce odstejem tisti majhen odstotek prisotnih, ki so si zasluzili dober avto sami in ga zmorejo vzdrzevati, sami.

ko boste imeli enkrat druzino, zeno na porodniski, adaptirali bajto ali placevali kredit za stanovanje (svoje!) sami pa s 7. st izobrazbe cakali na zavodu me zanima kaksno mnenje boste imeli o tej dacii, ki zna s hudo ugodno ceno marsikomu polepsati zivljenje.

zapomnite si, da bogatasev ne bo vsak dan vec, srednji razred bo pa pocasi izginil.. :?

Glede maminih sinkov pa je takole:
-poleg študija delam
-res je da uporabljam očetov avto
-plačujem bencin približno 2X tolko ko avto vozim
-avto rihtam(šamponi, voski,čistila za šipe, brisalci,olje,...) iz svojega keša res je da ni veliko je pa!
-se zavedam koliko dela zahteva da se zasluži za 1000 kaj šele 8000EU

Glede avta:
Avto gotovo ni vreden 8000EUR in kake pol te cene lahko dobiš najmanj 2X boljši rabljen avto!
In ne Cliota 1 :x ampak že marsikaj več.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Sr okt 20, 2004 7:41 am

Ne vem, zakaj tako šimfate tega logana.. kot low budget avto pomojem ne bo slab, pri ceni 8000 EUR (1.900.000 Sit) pa ga utegne kupiti marsikateri Slovenec. Renault Thalia (najcenejša možna varianta) pride 200.000 SIT dražje, kar je lahko že dovolj razlike. (ta razlika v vsakem primeru pomeni pokritje stroškov obveznega zavarovanja in kaska)

Pa tudi - saj logan ne izgleda tako slabo (glede na namen). Vsekakor je občutno manj ogabnega videza kot thalia; če prav razumem, je pa tudi po dimenzijah večji.

Sicer pa - kakšne bodo res cene? Na Vzhodu se bo najcenejša varianta prodajala za samo 5000 EUR, kot sem zadnjič prebral. To je pa sploh zadetek v črno.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr okt 20, 2004 7:49 am

Tole je čisto super avto za tak denar. Res lahko kupiš za isto vsoto tudi kaj dosti boljšega ampak rabljenega. Torej bo imel rabljen avto prevoženih cca.100k km, kar pomeni da bo zdržal 100k km manj kot Dacia.

Za tiste, ki niso ravno pri denarju in nimajo velikega upanja da bodo v naslednjih 10 letih zaslužili bogastvo, je to prav dobra kupčija. Če pa še upoštevamo da je normalen in ne tko kot smo mi osli, torej da je zanj avto le sredstvo za prevoz iz točke A v točko B, pa sploh ni kej dosti za razmišljat.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe okt 22, 2004 12:09 am

5000 EUR bo stal avto, ki ne bi mel nič oreme, no vsaj ventilacijo bo mel.
Pri nas se bo pa prodajal avto, ki ima odbijače pa špegle v barvi vozila, CZ, 2x AB, Pa štrom spredaj, če se ne motim. ABS-a pri nas ne bo, če sploh kje bo.

Pri nas je veliko dobrih rabljenih avtov za podoben denar kot je ta nov.
Samo predstavljajte si da jih v Braziliji nimajo. Zgonen Renault 12 (kot primer) ni glih dobr rabljen avto. Tam enostavno ni dobrih rabljenih avtov, so sam taki, ki bi jih pri nas v veliki večini na odpad pelal.
S ceno 5000 EUR je pa to NOV avto ki je dokaj dostopen in nekdo, ki se je do sedaj vozil s nečem, ki je samo še od daleč podobno avtu .......

'Razvita Evropa' pač ni glavni - ciljni trg za ta avto.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe okt 22, 2004 6:39 am

sector je napisal/-a:tukaj vas je ali veliko razvajencev ali maminih sinckov, ki jim placuje bencin, zavarovanje, servise itd...ce odstejem tisti majhen odstotek prisotnih, ki so si zasluzili dober avto sami in ga zmorejo vzdrzevati, sami.

ko boste imeli enkrat druzino, zeno na porodniski, adaptirali bajto ali placevali kredit za stanovanje (svoje!) sami pa s 7. st izobrazbe cakali na zavodu me zanima kaksno mnenje boste imeli o tej dacii, ki zna s hudo ugodno ceno marsikomu polepsati zivljenje.

zapomnite si, da bogatasev ne bo vsak dan vec, srednji razred bo pa pocasi izginil.. :?

kaj, tvoja ženska je na porodniški, adaptiraš bajto, pa še stanovanje odplačuješ (to seveda vse sam)...IN ŠE! na zavodu si. ja se potem vprašam kako ti vse to ratuje. drugače pa, očitno si se prenaglil s plani v življenju. če bi šlo vse korak za korakom bi se dalo tudi na lažji način kajneda. to komu starci koliko dajo...blagor enim ane. zakaj pa ne bi uživali. ne mi safr furat stari

glede avta. na slovenski cestah je opazit visok nivo avtomobilov. dvomim, da se bo ta avto prodajal kot "za med" in da se bo enačil s prodajo clia in pežoja 206. bo pa našel ljudi, ki ga bodo kupili. tako kot nekdo kupi thalio bo nekdo kupil tudi tega. seveda ima lahko vsak svoje mnenje in ne vem kaj ma tu veze ali mu za bencin da mama foter ali pa bakica

and who the f*** is profesionalni voznik :shock: :?: :!:

kaj ma 650 rwbhp :cry :cry

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe okt 22, 2004 8:07 am

sonic je napisal/-a:Ne vem, zakaj tako šimfate tega logana.. kot low budget avto pomojem ne bo slab, pri ceni 8000 EUR (1.900.000 Sit) pa ga utegne kupiti marsikateri Slovenec. Renault Thalia (najcenejša možna varianta) pride 200.000 SIT dražje, kar je lahko že dovolj razlike. (ta razlika v vsakem primeru pomeni pokritje stroškov obveznega zavarovanja in kaska)

Pa tudi - saj logan ne izgleda tako slabo (glede na namen). Vsekakor je občutno manj ogabnega videza kot thalia; če prav razumem, je pa tudi po dimenzijah večji.

Sicer pa - kakšne bodo res cene? Na Vzhodu se bo najcenejša varianta prodajala za samo 5000 EUR, kot sem zadnjič prebral. To je pa sploh zadetek v črno.

se strinjam...

to je pač avto, namenjen ljudem, ki jim je važen transport od točke A do točke B...pravzaprav večina ljudi gleda na avto tako, ostalo pa je odvisno od tega, kaj si lahko privoščijo in kaj jim ustreza...jaz ga ne bi imel, a to sem pač jaz, hvala bogu, loh si mal zmišljujem in hvaležen sem za to :) ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe okt 22, 2004 3:06 pm

pubi2cv je napisal/-a:Slika

mmmm.....kaka lepota.... :EE

Nekdo je sovoznikov airbag spizdo ...
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe okt 22, 2004 7:50 pm

hehe... Ni rečen, da ga sploh ma. Ene majo oba, ene enga, ene pa sploh nimajo AB... Tole je očitno tasredna varjanta.

gmarolt
Nov uporabnik

dacia Logan je cist OK...

Napisal/-a gmarolt So nov 20, 2004 1:40 pm

Ljudje bozji,
Nakladate ko ene stare terciarke ne vasi.... brez preverjenih dejstev v stilu pravjo da so porabili stare dele od cliota itd.... Bil sem trikrat v Romuniji se peljal z vsemi predhodniki dacie (Belina in Solenza) ter Loganom in moram rect da je voznja z njim cisto na nivoju evropskega avtomobila. Vse je full podobno renaultu vkljucno z zvokom motorja.
Po mojem mnenju bo cisto konkurencen avtomobil.

Gregor

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant So jan 01, 2005 11:49 pm

a kdo ve kdaj nej bi pršu logan u slo??? neki sm brou da bo šele polet. to prou suxxx ker bom verjetn spomlad kupu avto, tm nek do aprila... a ma kdo kšno informacijo??
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne jan 02, 2005 1:03 am

po mojem bo to novi jugo, avto je poceni, rabljen pa bo še bol pocen, po mojem se bo marsi kdo ga lotu predelovat.
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne jan 02, 2005 1:26 am

Februarja pride. Ampak ne bo tako poceni. Na hrvaškem je 7.5k...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne jan 02, 2005 1:28 am

to bo kupu tist k ne misle plačewat znamke, (pomoje), pa k bo klub slabi plači končn enkat našparu za now awto.
to je u bistwu reno brez imena, kakšnih welikih napak si ne bo mogu prwošet, že zarad tega k bi pol slabo luč na ceu koncern vrgl.
sam moje mnenje.
tko d počakmo..
LP
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne jan 02, 2005 1:33 am

Kakšne napake mislš? Kvaliteta? Če bo mel ta avto kakšne težave z kakšno elektroniko in podobnim, pol se morjo pa resno zamislt... :-P

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr feb 02, 2005 5:42 pm

Evo znane so okvirne cene za logana. Osnovni model 1.4 naj bi stal okoli 1.6M sit. Papa, thalia. :twisted: 8)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če feb 10, 2005 9:46 pm

Če kaj berete tuje avto časopise, predvsem tu mislim na nam bolj dostopne nemške, lahko veste, da je Logan letošnja avto tema leta. Vsi govorijo o njem, vsi preveč pričakujejo od njega. Večina od udeležencev tega foruma je tako ali tako popolnih imbecilov, polnih predsokov in posploševanj. Avto je narejen na sila sodobnem podvozju, sestavljenem iz elementov trenutnega Clia, Micre in celo Modusa, tako da o Cliotu I tu ni govora. Večina testov je potrdila, da je avto več kot vreden svojega denarja, pač ne bo zadovoljeval potreb prepotentnih mladcev, ampak treznih ljudi, ki gledajo predvsem na uporabnost in ceno. Za ta denar (v Nemčiji naj bi stal od 7,500 evrov napre, vključno s s popolno varnostno opremo, kar pomeni, da bi pri nas moral stati še manj) se dobi relativno oblikovno zanimiv, sodoben, varen in predvsem prostoren avto (prtljažnik nudi 500 litrov, kar je na ravni S-klase!).

Avto se bo prodajal, o tem ne dvomim.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če feb 10, 2005 9:49 pm

Obupne težave z elektroniko imajo tudi tako visoko opevani Sharani in A6, ki stanejo toliko kot 5 Loganov skupaj.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če feb 10, 2005 9:55 pm

Ta avto še zdaleč ni namenjen ljudem ki daje nekaj na znamko (za tiste so audi, bmw, mb,...) ampak za ljudi ki bi radi za čim cenejši drobiž dobili nekaj čimbolj uporabnega. Bomo vidli kakšen folk živi v Sloveniji ko se bo začel tale Logan prodajat :D
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov