ThARippA je napisal/-a:Vseeno bo pa izbran za evropski avto leta.
tole je pa dobra šala :P
sector je napisal/-a:tukaj vas je ali veliko razvajencev ali maminih sinckov, ki jim placuje bencin, zavarovanje, servise itd...ce odstejem tisti majhen odstotek prisotnih, ki so si zasluzili dober avto sami in ga zmorejo vzdrzevati, sami.
ko boste imeli enkrat druzino, zeno na porodniski, adaptirali bajto ali placevali kredit za stanovanje (svoje!) sami pa s 7. st izobrazbe cakali na zavodu me zanima kaksno mnenje boste imeli o tej dacii, ki zna s hudo ugodno ceno marsikomu polepsati zivljenje.
zapomnite si, da bogatasev ne bo vsak dan vec, srednji razred bo pa pocasi izginil..
sector je napisal/-a:tukaj vas je ali veliko razvajencev ali maminih sinckov, ki jim placuje bencin, zavarovanje, servise itd...ce odstejem tisti majhen odstotek prisotnih, ki so si zasluzili dober avto sami in ga zmorejo vzdrzevati, sami.
ko boste imeli enkrat druzino, zeno na porodniski, adaptirali bajto ali placevali kredit za stanovanje (svoje!) sami pa s 7. st izobrazbe cakali na zavodu me zanima kaksno mnenje boste imeli o tej dacii, ki zna s hudo ugodno ceno marsikomu polepsati zivljenje.
zapomnite si, da bogatasev ne bo vsak dan vec, srednji razred bo pa pocasi izginil..
sonic je napisal/-a:Ne vem, zakaj tako šimfate tega logana.. kot low budget avto pomojem ne bo slab, pri ceni 8000 EUR (1.900.000 Sit) pa ga utegne kupiti marsikateri Slovenec. Renault Thalia (najcenejša možna varianta) pride 200.000 SIT dražje, kar je lahko že dovolj razlike. (ta razlika v vsakem primeru pomeni pokritje stroškov obveznega zavarovanja in kaska)
Pa tudi - saj logan ne izgleda tako slabo (glede na namen). Vsekakor je občutno manj ogabnega videza kot thalia; če prav razumem, je pa tudi po dimenzijah večji.
Sicer pa - kakšne bodo res cene? Na Vzhodu se bo najcenejša varianta prodajala za samo 5000 EUR, kot sem zadnjič prebral. To je pa sploh zadetek v črno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov