Tomcatter je napisal/-a:A lohk kdo pove kje je facelift, kr na tem avtu jst ne vidim razlike (se ga nikdar nisem tko dobro nagledal)
Cornelius je napisal/-a:Vnaprej se opravičujem ker je začetek off topic a menim, da je primerno, da napišem par besed kot nov član.
Pozdravljeni na forumu od novega člana in se zahvaljujem vašem starem članu kateri mi je povedal, da na tem forumu ne vlada totalitarizem kot na forumu kjer se ne ve kdor pije kdor plača (omenjam forum kateri žal ne more imeti tega naziva ker je v sramoto znamki Volvo ker ga vodi par njih kateri nimajo prav nič z Volvo vozili, njima se gre samo za zaslužek a to ni bistvo foruma ) a je po kvaliteti in vodstvu moderatorjev nekaj podobno komunističnem vladanju.
Karkoli si začel pisati ali debatirati o eni temi so te opozarjali, brisali in ti zaklepali teme in ankete in ko si im na lep način napisal so te takoj označili za Robin HUDa itn...sam moderator nikoli ni napisal enega posta v pravilni Slovenščini a mene ki nisem Slovenc so stalno opozarjali in ko si to javno napisal so te ožigosali ter so morali najti nekoga, da me sporovocira in so meni včeraj proti vsem pravilom onemogočili dostop zato sem odšel ker na takšnem forumu žal ne moreš odkrito in sproščeno brez cenzure debatirati.
Na vašem forumu vidim veliko članov kateri so bili tako kot jaz na forumu Volvo in odšli ter mi že dolgo časa dopovedovali, da tukaj ni takšen način vodenja foruma, da pridem sem in da so vse objave katere ne kršijo osnovna pravila foruma odprte in svobodne za debato. Hvala. Vesel bom če me boste razumeli in sprejmem vsako kritiko ali opozorilo za pravilno uporabo foruma, če je le ta na nivou pravil foruma.
Žal je to peščica voznikov Volvo vozil kateri "nimajo osnovnega znanja o vodenju foruma", res se trudijo in tudi sam sem napisal nešteto postov kateri so sodeč izkazani podpori ostalih dobili pravi namen. Pomagati in reševati probleme na naših vozilih ter se prijetno družiti. Žal konstantan in neznosen odnos ter večinoma favšerija sta dokazala svoje.
V enem letu je odšlo več kot 18 članov (aktivnih je itak samo 5) in nazadnje so im vsi bili krivi in jaz a sami ne vidijo da je forum kot ste tudi Vi navedli v Vaših pravilih le izraz osebnega mnenja do ene debate in ne moderatorjevega. Tam so vsi od moderatorjev in tistih katerim pač nisem všeč naprej zaklepali, brisali poste in onemogočali uporabnikom kot meni danes dostop do servera. Nisem prvi zato o tem pišem.
Žal mi je, da dajam negativno kritiko na ta forum in tako se je večina sama prepričala in odšla. Jaz nisem temveč so me banali ker sem im upal povedati v faco da bo na forumu ostalo le njih par s takšnim načinom vodenja. In potem naj ne bo javni forum temveč naj ga zaklenejo. Vsak forum kjer se par njih grupira pripelje do tega. In seveda ker imajo "organe, moč in klikajo ter glumijo big bosse " so danes veseli ker im je uspelo, da mene banirajo! WOW koja tehnika in moč. Še dežurnega "dobermana" so pripeljali na sestanek kateri me je hotel fizično tepsti !!!?? In bi za vedno končal v zaporu, če bi se me dotaknil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov