Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

helvis
Novinec

Napisal/-a helvis Pe jul 28, 2006 8:59 am

lepe so še posebi ta nsx

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe jul 28, 2006 11:35 pm

dare01 je napisal/-a:type r so (skoraj) vedno primerjali z klaso malih hot hatchev(npr. clio).

http://media.putfile.com/Honda-Vs-Renault
... lep posnetek lepa podlaga - Queens of stone age ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So jul 29, 2006 12:24 am

dare01 je napisal/-a:type r so (skoraj) vedno primerjali z klaso malih hot hatchev(npr. clio).

To je res, a je po mojem mnenju civic ravno vmes med tema dvema klasama, kar se meni zdi idealna velikost, da gre še kej v prtljažnik in vseeno zadrži svojo okretnost. Kolega ma točno takega srebrnega CTR in, ko tist VTEC DOHC(double over head cam) motor zapoje, je veselje.
Podvozje je biser, da o menjalniku ne začenjam.
Enostavno JE najboljši hothatch, drugi ga presežejo le v moči, kar pa se hitro nadoknadi s turbino. :twisted:
Če primerjaš kaj jez vem opc astro ali focusa st in pa civica z nekje 230 hp sem prepričan, da se vsa konkurenca lepo skrije.
Vse kar ta avto rabi so dobre gume, ostalo že ima.
Če si mazohist ga pa še nižaš, kar je po mojem popolnoma nepotrebno, glede na naše ceste.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

odem81
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a odem81 So jul 29, 2006 12:34 am

Dva posnetka ki lepo kažeta da honda še nima konkurence v svojem razredu :D integra in civic hitrejši od impreze :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=eWIOebDK9hE&search=civic%20type-r
http://www.youtube.com/watch?v=D4U_Wj84XPU&search=civic%20type-r

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo So jul 29, 2006 9:56 am

8)
....

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So jul 29, 2006 11:34 am

ljudje a vam ni kapnl da je to impreza wrx, se pravi vec al manj navadna 2.0T. (kasn forum, moj bog)

Z sti-jko se ne more primerjat... :roll: :roll:

PS: razn v AM kjer je mel megane sport desetinko slabsi cas od stijke. Tok o nasih novinarjih. sramota. :/:o:/

odem81
Nov uporabnik

Napisal/-a odem81 So jul 29, 2006 2:49 pm

hm in kaj si hotu zdej povedat :roll: ta impreza ima 250km, je 4×4 pogon tako da sm vm dal sam primerjavo koliko več sta sposobni hondi z 50km manj, in pogonom na samo sprednjih kolesih.fnt mal se pozanimi pol pa piš

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So jul 29, 2006 2:58 pm

vem sm gledal zadevo... In zakaj se ti zdi da bi precej tezji avto z 4x4 in 20% vec moci moral bit hitrejsi? Sploh ce ni tok sportno zastavljen kot CTR ali integraR....

odem81
Nov uporabnik

Napisal/-a odem81 So jul 29, 2006 3:15 pm

ja spet kr neki :roll: lej impreza ma 1360kg,civic 1210kg,integra 1170kg , tako da ne morš govort o "precej" težjem avtu(težji je samo zaradi 4 kolesnega pogona).glede športne zasnove :lol: ja pa ker avto pa je pol športno zasnovan če ne impreza :? impreza je impreza pa ni važn al je sti al pa ne,ne ga lomt s takimi izjavami no.

lp

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So jul 29, 2006 3:29 pm

Ne vem kdo ga tukaj lomi z:
1. 150, 180 kg ni precejsnja razlika?? :lol:

2. Impreza WRX je manj športno zasnovana kot CTR in IntegraR vsaj kakor jst razumem stvari pa probam precej spremljat jap sceno (pazi, tukaj ne govoriva o osnovnih verzijah ali najbolj sportnih izvedbah, ne zdj mesat stvari)

odem81
Nov uporabnik

Napisal/-a odem81 So jul 29, 2006 4:26 pm

dej bul da pustiva zadevo pr mer k nebomo pršli skup ;)
raj dam jst gor slike od honde legend k se nasledn mesc začne spet pri nas prodajat
:twisted:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz So jul 29, 2006 4:42 pm

bass je napisal/-a:

To je res, a je po mojem mnenju civic ravno vmes med tema dvema klasama, kar se meni zdi idealna velikost, da gre še kej v prtljažnik in vseeno zadrži svojo okretnost. Kolega ma točno takega srebrnega CTR in, ko tist VTEC DOHC(double over head cam) motor zapoje, je veselje.
Enostavno JE najboljši hothatch, drugi ga presežejo le v moči, kar pa se hitro nadoknadi s turbino. :twisted:
Če primerjaš kaj jez vem opc astro ali focusa st in pa civica z nekje 230 hp sem prepričan, da se vsa konkurenca lepo skrije.
Če si mazohist ga pa še nižaš, kar je po mojem popolnoma nepotrebno, glede na naše ceste.

A civic ma turbino?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass So jul 29, 2006 5:02 pm

W|zz je napisal/-a:
bass je napisal/-a:

A civic ma turbino?

Lahko jo ma :twisted:
Ampak tud brez turbine tistih 30hp ni spet tak problem dobit, če je $.

Honda leđend mi je pa huda čist.
Cena?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

odem81
Nov uporabnik

Napisal/-a odem81 So jul 29, 2006 6:37 pm

"Cena za osnovni model, ki je serijsko zelo bogato opremljen znaša 14.990.000 SIT (62.552 €)"

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 29, 2006 7:01 pm

Kombinacija srebrne in lesa pa ni glih posrečena.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj So jul 29, 2006 8:27 pm

Uuu, honda gre u luxus pravte a? hehe ...

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 So jul 29, 2006 8:42 pm

HajdukS je napisal/-a:ljudje a vam ni kapnl da je to impreza wrx, se pravi vec al manj navadna 2.0T. (kasn forum, moj bog)

Z sti-jko se ne more primerjat... :roll: :roll:

PS: razn v AM kjer je mel megane sport desetinko slabsi cas od stijke. Tok o nasih novinarjih. sramota. :/:o:/

to ti dam prav. wrx in wrx sti sta dva različna planeta. sem jaz hotel lansko leto pripeljati eno zadnjih wrx s starim prednjim delom(letnik 2005), ker so jih dajali skoraj za smešne pare(20990€), ker je prišla ven že nova. pa sem se potem za nasvet obrnil na lastnika wrx sti, ki je tudi imel na "testu" wrx. in je rekel NE.
kar se tiče megana, wrx sti in mobikroga...mislim, da z wrx sti sploh niso speljali idealnega kroga(mogoče preveč driftanja) in čeprav imam megana RS...kapo dol imprezam in mickam. mogoče kakšen evo 9 že drugo leto :D .
sicer pa imate tukaj čase nordschleife pa poglejte kje so honde in kje je okrog najbližja konkurenca.... http://geilekarre.kabeleins.de/forum/vi ... sc&start=0

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po jul 31, 2006 8:56 pm

odem81 je napisal/-a:hm in kaj si hotu zdej povedat :roll: ta impreza ima 250km, je 4×4 pogon tako da sm vm dal sam primerjavo koliko več sta sposobni hondi z 50km manj, in pogonom na samo sprednjih kolesih.fnt mal se pozanimi pol pa piš
...jaz sem pa mislil da jih ima 265 :P :P :P ...izgleda da za vsak trg ima model drugačne konje ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To avg 01, 2006 10:14 am

jao ljudje ne mesat Imprezo WRX in Imprezo WRX Sti . Razlika v moči je mogoce samo 15 konjev (evropska in ameriska verzija wrx masta 230 konjev tako da je 35 konjev razlike), samo je pa razlika kot dan in noč glede performans (drugacen pogon, menjalnik, vzmetenje... prakticno vse je bol dirkasko razen osnovne oblike ). Vi vsi govorite o imprezi wrx v mislih imate pa wrx sti.

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo To avg 01, 2006 10:42 am

Lepo, sam tale NSX je koncept,na koncu bo pa avto drugačn in neki druzga od koncepta
budalesaj in poznali te bodo
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov