Joie de vivre! je napisal/-a:LR je rentabilen? Dvomim.
Jah res je bolj kot razmišljam imaš prav, je pa res da je vsaj nekaj blo narejeno na novih modelih proti Jaguarju kjer že po Roverjevem receptu delajo face lif na face lift na face lift.
Joie de vivre! je napisal/-a:Tvoje analize so zanimive. Tudi jaz ne vidim ene jasne rešitve, vse se zdi megleno.
Bom vzel kot kompliment, hvala!
Za kitajce sem vedno bolj v dvomu da bodo kupili kateregakoli od omenjenih, ker se po moje tudi sami zavedajo da se v očeh zahodnega kupca višjega razreda vse kar ima MADE in CHINA štepl pa ni vaza iz dinastije ming, spremeni v nevidno in po moje oni to vedo da tudi če bodo naredli avto iz zlata in platine ga ne bodo mogli prodat.
Po moje je glavni krivec za nastalo situacijo Ford, ki je preko svoje evropske centrale precej zanemarjal Jaguarja, ki je gotovo največji bolnik od vseh treh. AM še po moje vseeno drži tist rating da bi se ga splačalo obdržat tudi če bi nosil pozitivno ničlo na koncu leta.
LR in AM imata prihodnost ampak glede na razvoj modelov in rast ratinga tema znamkama bi bila po moje prodaja teh dveh vse prej ko razumna poteza saj njun ponoven čas še prihaja saj to da se nekaj dela na razvoju kaže vsaj zdrave temelje ki pa so kot že rečeno pri Jaguarju že zgnili.