Mojster Miha je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:border_ je napisal/-a:Da se vas to vprasam... kaj pravte na to ponudbo...
GOLF V
novo vozilo
1.9 TDI (105KM)
4x4 (4motion)
Avtomatksa klima
sredinsko naslonjalo
celotno vozilo v barvi karoserije (vsa plastika)
metalik barva
radio CD 4x zvocniki
usnjen volan+rocica
elektro paket
CENA: 4.450.000 SIT (to vplacam in odpeljem)
Za ta denar dobiš že avto, ne pa golfa!
Z vsem naštetim ? Tak razred vozila, 4-motion, dizel agregat .... ?
Dej primer - bo koristno za kupca !
LP
Black Jack je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Pocakaj na R36
R36misliš R32
Ti je prav povedu....R36...to bo 3.6 litrski FSI šestvaljnik z nekje okoli 280-300KM. Začeli naj bi ga delati drugo leto v omejeni seriji......če ga sploh bojo...to je
nebivedu je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:border_ je napisal/-a:Da se vas to vprasam... kaj pravte na to ponudbo...
GOLF V
novo vozilo
1.9 TDI (105KM)
4x4 (4motion)
Avtomatksa klima
sredinsko naslonjalo
celotno vozilo v barvi karoserije (vsa plastika)
metalik barva
radio CD 4x zvocniki
usnjen volan+rocica
elektro paket
CENA: 4.450.000 SIT (to vplacam in odpeljem)
Za ta denar dobiš že avto, ne pa golfa!
Z vsem naštetim ? Tak razred vozila, 4-motion, dizel agregat .... ?
Dej primer - bo koristno za kupca !
LP
1. avto ni 4x4, ker se zadnji pogon vklopi, ko prvi par koles zdrsi.
2. Škoda octavila jen za isti denar, pa še karavana dobiš samo mašina je 2.0 namesto 1.9, pa je škoda vsaj avto za pogledat, tale škatla od golfa je pa men osebno en izmed grših avtomobilov, skor takoj za multiplo. Pa da ne bo kdo reku, da mu žalim avto - moje osebno mnenje je da je golf V grd avto.
Pa še mnenje mehanika: Preveč se elektronika kvari.
ghandaed je napisal/-a:mojster miha - za ta denar dobiš fiat sedici z vso opremo, dizel in konkreten 4x4 pogon. In če mene vprašaš je to mnogo boljša izbira kot pa ta golf.
ghandaed je napisal/-a:ufff ne želi si tega. Da bi prodajali še stilota 4x4 kaj bi potem sploh še ostalo golfu?
martk je napisal/-a:Golfe še vedno dvojka prodaja. Dobro ime. Jaz npr z 1.7m višine v golfu petke s koleni butam v spodnji del armaturke. Kar se mi niti pri yugotu ne dogaja. Kar se 4x4 tiče, pa imajo ostale navedene firme več izkušenj in tudi boljše sisteme za zimske, blatne in mokro-travne situacije. Ni vse zlato, kar se sveti. Kaj me zanima tradicija, pa kvalitetni materiali... Brat se vozi z 12let staro favoritko, pa je zadovoljen. Za luxuz pa ne vzamem golfa. Enostavno pri drugih proizvajalcih dobiš za isto ceno. Pa, mimogrede, s katerimi avti pa bi primerjal golfa?
Clio ni primeren
Laguna tudi ne..... kam potem spada?
Pa ne to vzeti samo kot primerjavo z Renaulti.
LP
Martin
ghandaed je napisal/-a:ufff ne želi si tega. Da bi prodajali še stilota 4x4 kaj bi potem sploh še ostalo golfu?
ShowDown je napisal/-a:Golf nima quattro-ja. Ma kar slabši sistem s haldex sklopko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov