Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Po nov 20, 2006 9:24 pm

Saj dizajn-oblika in motor sta dobra, moti me le površnost pri izdelavi, ki začne motit ob natančnejšem pregledu (ogledu od blizu). Drugače pa vredu avto in najverjetneje trpežen kot VW. No, saj niti VW ni več to kar je bil, je pa le bolj precizno delan.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po nov 20, 2006 9:27 pm

Tomcatter je napisal/-a:Za Alteo sem bral da je najbolši nakup v svojem razredu, ker je dobesedno Golf za nižji dnar in (dojam tole) italjanski dizajn v enem.
Žalostno je edino to da večina kupcev Seata kar spregleda med kandidati

Golf za nižji denar z italjanskim dizajnom. Kako se pa tole lepo sliš :D

Samo škoda ker to ni res :?

Občutek imam, da ga pri Seatu z oblikami precej lomijo in da ni prav nobenega pridiha italjanskega dizajna zraven. Meni Seati izgledajo kot neuspelo skopirane Alfe.

Pri seatu je problem preveč izrazito oblikovan sprednji del, ki je povrhu tega enak še pri vseh novejših modelih (Altea, Leon, Toledo), kar pa seveda ni prosta volja Valterja da Silve ampak gre za finančno stisko.

Če bi fantje pri Seatu stvar mogoče malo drugače zastavili bi bila današnja slika povsem drugačna. Žal pa je tako kot je...

Tale Ibiza pa bi bila lepa, če bi jo videli kakšnih 10 let nazaj. Zdaj smo se pa očitno teh Seatovskih oblik najedli za celo večnost. Vsega mora biti ravno prav.

lp, mm

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Po nov 20, 2006 9:41 pm

Tomcatter je napisal/-a:
g.Kromfelna je napisal/-a:Nizka kvaliteta izdelave na račun nižjih stroškov izdelave je pri seatih kar precej opazna. Tako v notranjosti kot zunanjosti. V primerjavi z ostalimi člani VAG-a, kot tudi drugimi znamkami.

Športnost ne pomeni cenenost.

Kakšna nizka kvaliteta :?: Za Alteo sem bral da je najbolši nakup v svojem razredu, ker je dobesedno Golf za nižji dnar in (dojam tole) italjanski dizajn v enem.

used se v alteo, toledota ali leona
pa boš vidu kakšna kvaliteta je v notranjosti
če mene vprašaš, porazna

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po nov 20, 2006 10:13 pm

Dauče je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:
g.Kromfelna je napisal/-a:Nizka kvaliteta izdelave na račun nižjih stroškov izdelave je pri seatih kar precej opazna. Tako v notranjosti kot zunanjosti. V primerjavi z ostalimi člani VAG-a, kot tudi drugimi znamkami.

Kakšna nizka kvaliteta :?: Za Alteo sem bral da je najbolši nakup v svojem razredu, ker je dobesedno Golf za nižji dnar in (dojam tole) italjanski dizajn v enem.

used se v alteo, toledota ali leona
če mene vprašaš, porazna

kakšna je šele poj od fiata :oops:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po nov 20, 2006 10:43 pm

Dauče je napisal/-a:used se v alteo, toledota ali leona
če mene vprašaš, porazna

Se morm žal čist strinjat z tole trditvijo in sicer sem se pred nakupom Leona mk1 pred letom vozu tudi z novim Leon-om (mk2) in lahk rečem,da je mk1 znotraj velik lepše narejen kot pa mk2.Pa tut pri mk2 sem opazu,da ma notranjost precej plastičen videz in,da je mk1 precej bolj kvaliteten kar se samih materialov tiče.
Zj to je bilo ravno v prihodu novega modela Leona sam je po moje zdaj notranjost ostala nespremenjena (beri:plastičen videz).
Žal so se morm priznat pri Seat-u kar precej pokvarili kar se oblikovanja tiče in morm rečt,da mi je Leon mk1 do zdaj še vedno najlepši Seat kljub temu,da je star model in da že ima naslednika.
Sicer pa bomo videli kaj bo prinesel čas in kako se bojo novi modeli prodajali.
Glede Ibize 2008 se bom pa raje vzdržal komentarjev...........................
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po nov 20, 2006 10:49 pm

Sem že bil v Altei--> meni se ni zdela slaba
Slika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Po nov 20, 2006 10:55 pm

Vse v nič, tisto kar vi vozite je pa super in vse. :D Pač stalnica na a.com :P

Mi pa deluje tole nekako premajhno za ibizo. Se mi zdi tole en razred manjše.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po nov 20, 2006 11:16 pm

Fluid je napisal/-a:Vse v nič, tisto kar vi vozite je pa super in vse. :D Pač stalnica na a.com :P

Mi pa deluje tole nekako premajhno za ibizo. Se mi zdi tole en razred manjše.

Res je in tut jst lahk povem,da je bila že velika razlika med Ibizo in Leonom sam to je tak razlika med razredi.
Drugače pa Alteje nisem vozu sem pa vozu novega Leon-a in sem se kasneje raje odloču za mk1 pa čeprav sem sprva nekak ciljal na mk2.
sem pa tudi za mk1 dobu tkrt izdaten popust tko,da sploh nisem mel kaj za razmišljat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 To nov 21, 2006 1:42 am

Tomcatter je napisal/-a:

kot si povedu altea je huda zadeva sm se vozu parkrat in glede kvalitete ni za piskat sm pa ne vem v ker razred bi spadala? med leona in ibizo?

anyhow prec menam svojga leona za alteo:)

Zdj k jih ima audi na ramenih bi prcakvou kej lepsga kot to ceprou ni ne vem kva grdo sm od novih seatou sta mi usec edin toledo in altea
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna To nov 21, 2006 1:48 am

Mislim, da jih ima vse skup VW na ramenih.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To nov 21, 2006 4:50 am

Aktualna ibiza/cordoba ne le, da izgleda preozka, dejansko JE preozka kar se premočno odraža v notranjosti.
Če bodo to veliko napako odpravili, so ne glede na design po mojem mnenju naredili velik korak naprej.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

gjovic1
Nov uporabnik

Kraj: Železniki

Napisal/-a gjovic1 To nov 21, 2006 9:42 pm

Mene pa neki zanima zakva usi mislte da usi kopirajo oblikovne linije od Alfe. Nč ne rečem sj so Alfe res lepe sam roko na srce ta zadek od A159 me pa ful spominja na Cordobo LUČI mam u mislih. Pa ne govorim to zato k mam Seat-a sam poglejte pa boste videl. Aja kvaliteta je pa skor identična VW-vi kt da je zdej problem nardit kvaliteten avto bel je problem nardit kvaliteten pa pocen avto.

VW so pa itak preplačani u useh pogledih ga ma foter pa ni vreden tega dnarja.

RenaultFan
Nov uporabnik

Napisal/-a RenaultFan To nov 21, 2006 10:51 pm

Meni je pa kot avto lep,samo to nebi smela biti ibiza,lahko bi naredili kaki novi model avta,ne pa da samo stare obnavljajo! ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To nov 21, 2006 11:19 pm

men tole bl kot nova AROSA (al kaj je un tmal model) deluje (vsaj na pogled), po merah je pa loh drugo.
Slika

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Sr dec 06, 2006 5:11 pm

Ali kdo ve če bodo in kdaj, pri seatu začeli vgrajevati mašine 1.4TSI.
Sori, mal iz teme...

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če dec 07, 2006 5:45 pm

Predvidoma 2007 v leonu.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če dec 07, 2006 10:53 pm

tole so predstavili na sejmu v Bologni

Slika

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 So dec 09, 2006 6:34 pm

esem je napisal/-a:tole so predstavili na sejmu v Bologni

Slika

Mal starejši model :lol: :lol: :lol:
JOJ :roll:

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So dec 09, 2006 6:58 pm

gjovic1 je napisal/-a:Mene pa neki zanima zakva usi mislte da usi kopirajo oblikovne linije od Alfe. Nč ne rečem sj so Alfe res lepe sam roko na srce ta zadek od A159 me pa ful spominja na Cordobo LUČI mam u mislih. Pa ne govorim to zato k mam Seat-a sam poglejte pa boste videl.

Mogoče zato ker seate riše Walter Da Silva, ki je prej risal alfe. Kvečjemu je lahko zadek cordobe kopija alfe 156, 159-ka pa je pač naslednica.

Drugače pa ne vem kaj mislijo pri seatu, od prejšnjega leona naprej ni več avta ki bi mi bil všeč.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

butara
Nov uporabnik

Napisal/-a butara So dec 09, 2006 7:46 pm

:) Men pa je avt zelo všeč čeprav ima poteze drugih avtomobilov
ampak to ni nič čudnega vsi avomobili imajo poteze drugih avtov
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov