Impreza WRX je napisal/-a:No pa bomo tud mi mel vesoljske ladje... :P
blindek je napisal/-a:avti nebodo nič vesolski ampak naprej lepi kot so...pred 20leti če bi komu pokazal kaki današnji avto ki je množici lep, bi on gledal kot da je UFO pristal
ta elektronika in napredek pa nam tudi pomaga da ob primeru nesreče tudi preživimo...
da pa crkuje vse je pa to krivo, da bi vsi radi za čim majn denarja čim več, pri čemer nastrada kvaliteta
tito156 je napisal/-a:Čez 20 let bodo avtomobili oblikovani po takratnih modnih trendih-ne precej drugače, kot danes. Pogon bo hibridni (bencin+elektrika),veliko pa samo električni...Dizlov ne bo več nikjer- razen morda še v gospodarstvu (avtobusi,tovornjaki,traktorji)...Varnostne opreme bo še več. Cestišča bodo sposobna sodelovat z avtomobilom in tako pomagat vozniku...
... Ko bo šlo proti koncu bodo spet uvedli omejitve in svet bo zopet ugotovil da gredo lahko kamioni in druga prevozna sredstva tudi z manjšo porabo naprej menjali bodo propelente saj je še alko pa plin pa oljna repica ... po moje bo motor z notranjim izgorevanjem še tu čez 20 let ... pa tudi nafte je še kar nekajVince je napisal/-a:tito156 je napisal/-a:Čez 20 let bodo avtomobili oblikovani po takratnih modnih trendih-ne precej drugače, kot danes. Pogon bo hibridni (bencin+elektrika),veliko pa samo električni...Dizlov ne bo več nikjer- razen morda še v gospodarstvu (avtobusi,tovornjaki,traktorji)...Varnostne opreme bo še več. Cestišča bodo sposobna sodelovat z avtomobilom in tako pomagat vozniku...
he he...ja ja...in kdo bo za to?! Raja bo, tisti dol z belimi rjuhami na glavi in tisti povsod okol z miljardami v žepu na račun avtomobilske industrije pa sigurno ne...in po čigavo misliš da bo?!
Nafta se bo črpala na polno do skoraj zadnjih zalog, zadnje zaloge bodo šle v roke "tistega", ki bo za njo največ dal, oz. bolje rečeno zadnje zaloge bodo meli tisti, ki bojo potem naprej krojil svet.
Takrat se zna narest kaka huda svetovna kriza...morte vedet, da je transport kot sam še najmanj pomemben na ravni prepeljavanja ljudi sem in tja. Če ni nafte se svet ustavi in se tud bo, zato ker mi smo lutke na vrvicah in krmilijo nas tisti, ki imajo v rokah črno zlato in to se bo vedno bolj stopnjevalo...
Tud najhujši madafakerji (Trump al bilo kdo), so brez črne župe navadni nebogljenčki.
Sorry za offtopic...
LP
Vince
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov