Minidoblo/Miniberlingo/Minipartner:

Ta avto bo 100% Fiat.
ggg je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Vsaj po notranjosti sodeč bo tole cel fiat.
Škoda, brez fiata in peugeota bi bil miniberlingo super dopolnitev Citroënovi paleti, tako pa bo le še eno prevozno sredstvo brez duše.
hvala Bogu, da je nekaj konkurence, ze tako je citroen zadnja leta, podobno kot renault, v podnu.![]()
Lastil sem si tako partnerja kot berlingota, kangooja in sedaj novega dobla. Ne morem verjeti zakaj nisem ze prej kupil italjanskega konjicka. Ne samo, da je 120 konjski diesel biser med avtomobili, prijetno presenecen sem nad turki, ki znajo avto vsaj normalno sestaviti. Koncna izdelava kombijev francoske naveze je pod kritiko![]()
Klinc gleda duso in znacko, tega danasnji avtomobili ne premorejo vec, kakorkoli obrnes
turtle je napisal/-a:kombiji francoske naveze+fiata se sestavljajo v italiji! in njihova kvaliteta je katastrofalna(če bi ble stranske stene ravne bi bil kombi meter daljši)
in glede turkov: sem videl 100 novih civicov iz turčije in jih ne bi privošču niti sovražniku
esem je napisal/-a:turtle je napisal/-a:kombiji francoske naveze+fiata se sestavljajo v italiji! in njihova kvaliteta je katastrofalna(če bi ble stranske stene ravne bi bil kombi meter daljši)
in glede turkov: sem videl 100 novih civicov iz turčije in jih ne bi privošču niti sovražniku
Ta kombi je nov in ne nova generacija. V Sevesu v Italiji res sestavljajo večino od ostalih treh ali štirih različnih PSA-FIAT modelov (EuroVan2, Ducato, Jumpy, morda še kaj ?), a ta bo delan v Tofasu v Turčiji. BTW - turška tovarna je po interni Fiatovi lestvici kvalitete za Tychy-jem (Poljska - Panda, 500 itd) in pred vsemi italijanskimi.
Sicer se pa strinjam z Lignage-om in Mad-om glede lepote.
Joie de vivre! je napisal/-a:Ko sem jaz sedel v Dobloja mi je v roki ostala stropna lučka...
Berlingo je bil dober do facelifta, po faceliftu je dobil katastrofalno obarvane armaturke ter gol pleh v prtljažniku.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov