Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
enzospotenzo
Novinec

Kraj: Den Haag,cell No.1

Napisal/-a enzospotenzo Sr mar 28, 2007 9:02 pm

Matjaz46 je napisal/-a:Ful je lep!
Bi ga takoj mel!
Upam da ne bo cena prevlka!

...bojda bo cena okoli 36.ooo $, niti ni veliko ;)

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr mar 28, 2007 9:04 pm

Jaz sem pri prvi sliki pomislil na CLSa, pri zadnji tudi no 350Z overall pa slabo. Na cesti mi pa tele luči delujejo še 5x bolj grozno
Slika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr mar 28, 2007 11:03 pm

enzospotenzo je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Ful je lep!
Bi ga takoj mel!
Upam da ne bo cena prevlka!

...bojda bo cena okoli 36.ooo $, niti ni veliko ;)

350Z stane v USA osnovni 26k $, pri nas pa mislim da cca 10-11 mln. Tak da verjetno bo teh 36k $ pri nas narastlo na 50++?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Če mar 29, 2007 12:04 am

Mick Jerry je napisal/-a:Če pogledam zadnjo sliko, mi zgleda enak kot da je tole preoblečen Nissan 350 Z. A je to res al sam men zgleda? nism šel brat teksta, tko da ne vem. Mi pa precej zgleda kot da imata vsaj podvozje isto.

k sm ga zagledou....sm se tut to sam prašou :P to je 350 Z...i guees not :twisted:

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če mar 29, 2007 12:16 am

Jah, oba imata Nissanovo FM platformo...
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če mar 29, 2007 1:10 am

Dobr je dobr, nimaš kej! 8)

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če mar 29, 2007 8:06 am

i ja bi to imao tata 8)
....

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če mar 29, 2007 1:43 pm

Infiniti, lepo je vse to napisano, z Joijem se pa ne preveč ukvarjat. Čistokrvni Evropejec, mogoče malo preveč arijca, večvrednostni kompleks...hmm...morda te to spominja na kakega bivšega liderja? No, če te, to ni naključje... :lol: :P

Sicer pa meni oblika tega sicer odličnega avta ne potegne. Raje imam old fashion nizke palačinke, vsi ti ta novi so preveč napihnjeni...

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Če mar 29, 2007 1:52 pm

a to je avto :idea: za Janeza Blonda :noro lepa mašina
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če mar 29, 2007 5:58 pm

Mater ej najboljši dve reviji ste zbral... Motortrend in Car & Driver :lol: ....za zbruhat... če ma kdo preveč keša naj si kupi kot odvajalo ker ti takoj slabo rata... sej ponavad shranm revije pa bi dal par quotov ampak te sem raje skuro
"Infinity FX45 prehitel Cayenna turba"
"MMI - Audijev neuspešen način (pazi to) kopiranja BMWjevega iDriva"
Imajo tudi slabo razločevanje, ker menda sta si Cayman in Z4 tako podobna da si ju nima smisla kupit. Najboljša je pa ko so 911 postavl na slabše mesto zaradi handlinga :lol:
Sorry za offtopic

Kar se pa tiče kvalitete Infinitijev, posebej notranjosti pa mi je žou ampak z BMWjem se ne more primerjat, in vsakič ko hočeš kej naštimat in malce zabremzaš zletiš s prstom v ekran (G35, drgač pa avto čist na ravni s konkurenco, zgleda tut kul sam zadi ma luči čudne) Zanimivo jih bo videt v evropi, čeprou mislim da bodo glavni tekmec Lexusom
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če mar 29, 2007 6:31 pm

ah Joie...ne da se mi spet prepucavat. Sicer pa mam že tipa tko da (in ni japonec :D )... :P

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če mar 29, 2007 6:33 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Če se ne strinjaš z njimi, še ne pomeni da sta to slabi reviji.

Ne gre se za to, ampak kaj oni pišejo not in objavljajo. Poglej si razliko med AUTOCARom in MotorTrendom -- V AUTOCARu ne boš našel detailnih podrobnosti o avtomobilu za 2020, izjav kot na primer Fiat Panda naredi malčka it LR Discoverya po brezpotju, in napovedovanje in (včasih) blatenje avtomobila po podatkih spaza ki se je glih vrnil iz Nemčije in ve vse kar se dogaja tam (alias trusted resources), ker so mu vse firme razkrile plane za v prihodnost .... v MotorTrendu je to običajno
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če mar 29, 2007 7:53 pm

Mah G35 in 3ko primerjat, ce bi ze iz tega razreda vzel avto bi raje pogledal za Alfo 159 al pa Lexusom IS... Obadva lepša, po tehnologiji nc ne zadostajata, po varnosti prav tako ne. Sploh pa kater avto za ta denar je pa slab? Vse je tuki vec al mn subjektivno.

Pri lamborghiniju je pa italjanskega kaj ze? Nism vec prepricat ce je se motor in oblikovanje. Pravzaprav za oblikovanje sem skor preprican da je belgijc al pa walter de silva oblikova. Mogoce je se motor pa kej tazga, drgac pa je vse vec al mn nemško.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če mar 29, 2007 8:04 pm

Dejch je napisal/-a:Pri lamborghiniju je pa italjanskega kaj ze? Nism vec prepricat ce je se motor in oblikovanje. Pravzaprav za oblikovanje sem skor preprican da je belgijc al pa walter de silva oblikova. Mogoce je se motor pa kej tazga, drgac pa je vse vec al mn nemško.

Vsekakor je verjetno v R8 (in še kje - npr S6) precej več Lamborghinijevega z it. geni kot je v Lambotu nemškega. Tudi dizajn se še vleče iz it. zasnove. Inženirji in delavci so tudi italijanski.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če mar 29, 2007 8:28 pm

Murcielago je razvit izključno v Italiji, takrat audi še ni imel prstov vmes, jih je pa imel pri LP640, čeprav ne vrjamem da kej dost.
Je pa imel audi več vpliva pri gallardu, saj je bil audijev namen razviti platformo za R8. Desetvalnjikov ni razvil audi in jih posadil v lambota ter potem ''nazaj'' v audija, pač pa jih je razvil lambo.

Glede g35 in trojke. Zakaj primerjajo 330 in g35 ki ima 3,5 literski motor. Pol litra je ohoho razlike, bi rekel da ima večjo moč kajne. Da ne govorimo o 3,7.

No mislm da ma Joie klele kr prav. Infiniti je umeten, pa obrni kakor hočeš. :D

Aja btw: zakaj ljudje vedno tok poskočjo ko kdo omeni audi? Pa saj to so vendar samo preoblečeni VW, ki jih za hude denarje prodajajo neumnim kupcem s preveč denarja.(according to Hajduk in ostali Azijofili, kot jim pravi Joie)
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 29, 2007 8:36 pm

Sprednji konec mi je noro lep! Zadnji mal manj ampak kljub temu - avto kot celota mi je zakon. Sicer pa znamke Infiniti še nisem vozil in bi ga zato rade volje, sem prepričan da more bit kvaliteta izdelave na visoki ravni, prav tako uporabljeni materiali in vse ostalo kar šteje pri končni oceni avtomobila.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če mar 29, 2007 9:31 pm

Mick Jerry nima smisla, tko al tko bodo zdej VW in Audiji vsi postal Porcheji pod kožo :P
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če mar 29, 2007 9:41 pm

Tomcatter je napisal/-a:Mick Jerry nima smisla, tko al tko bodo zdej VW in Audiji vsi postal Porcheji pod kožo :P

Glede na to, da naj bi pripravljal Porsche malega Cayena kot tekmeca X3 na osnovi Tiguana, lahko prej rečemo, da bodo sčasoma vsi Porscheji postali Golfi pod kožo :P

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če mar 29, 2007 9:53 pm

anyways, avto bojo cenil tisti, ki niso tolk obremenjeni z znamkami. Torej jenki, katerim je avto tut v prvi vrsti namenjen.
Infiniti, a ti je zdej jasn od kje mi ideja, da se gtr za 100k ne bo (kej dost) prodaju? :D

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če mar 29, 2007 11:47 pm

No sej je italjansko-nemški, sam mislu sm bol v stilu, da je vseeno bol nemško-italjanski. :)

Drgac pa res ste k en vrtec, ne vem zakaj vam je tok tezko dojet, da je nekomu pac druga znamka zakon. Vazn da so skoz eni bedni izpadi.

Infiniti tud ce je neorginaln, je se zmer zelo dobr avto in je cist vseen na kaksn nacin je do tega prsu.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov