Mojster Miha je napisal/-a: Uspeh bo po mojem prepričanju pogojen s ceno - sicer bo potrebno počakat na dokončno ceno osnovne različice - če bo obveljala napovedna 10.000 EUR ne gre pričakovat tržnega uspeha.
Za tak denar namreč dobiš solidno opremljen(klima, abs, el. stekla, ...) in motoriziran (1,4 l) GRANDE PUNTO
LP
ja, ok... dobiš. akcija, konstantna

, samo v mesecu aprilu....

:P poznamo :P :P
sam, pozabu si na eno stvar. 1,4 8v motorček ma kolko ....75 konjev in 110-120Nm navora, avto ma pa debelo čez tono kil!!! mam tudi jaz tak "akcija za 10k" C2 (jep, mojega predragega, superiorno očuvanega, 19 let starega Axa, brez pikice rje in z samo ene 80k km na grbi, sem nesrečno ubil na križišču pred kinom Vič

)! še garmina so mi šenkali!
enako kot grande Punto zgleda ko grom in isto tak me vse... ABS, ASR, vatom. klimo, električne šajbe, atermično vetrobransko, senzor za dež, variabilni servo, kup airbagov, radio s 6. zvočniki.... in istotak ma tudi 1.4 8v mašino s 75 konji in 118Nm navora

! še dobro, da mam električne šipe. mi vsej na semaforju ni treba nonstop kurble za okno vintat, da bi prosu mimoidoče, če me pr zeleni malo porinejo

! pa še žre ko prašič, ko proba premaknit tisto tono pleha

! :P
drugač sem pa zelo zadovoljen

ampak, sej veš kaj čem reč.... :P