Still in its early testing stages, our spies have managed to get the shots of a prototype for the next generation 5 series in Munich, Germany.
The new 5 series will be equipped with an 8-speed automatic transmission, optional four wheel drive and expect power to come from 6 petrol engines (ranging from 2.5 litre 218hp to 4.4 litre V8 biturbo 408hp) and four diesels (ranging from 2.0 litre 175hp to 3.0 litre 300hp).
Wide angle cameras will be fitted into the side mirrors for the all new model to give the driver an overall view of the car and it will also feature Park Distance Control.
The new 5 series will be launched in spring 2010, with the M5 set to follow a year later.
im nobody je napisal/-a:osebno mi je zelo lep.mi gre pa že počas na živce ko vidim vsak ta drugi avto na cest BWM 5
SpeedyRS je napisal/-a:Statistike kažejo na to. Ampak glede na to v kakšnih avtih se POVPREČNI Slovenci vozijo(golf 5, audi a4, passati in raznorazni precenjeni nemci) je izgleda več pomemben avto (imidž), kot naprimer družina, hiša itd. Poznam en primer, človek ima novega A4 čist navadnega, 1.6 bencinar mislim da je. Popolnoma navadna oprema in pol se važi, prehiteva v škarjice itd. Drgač hišo ma pa itak v razsulu. Pa takih primerov je še vsaj nekaj tisoč v Sloveniji. Žalostno.
Za nameček, se mi smeji v glavo kako lahko se vozim v jajcih od Renault-a(vozim cliota 2000 1.2). Js sm pa študent drgač. Mislim, budala kaj čem reč ne. To je tipičen primer važičov. Dejansko so zame lastniki Audi-a in BMW-a izpostavljači in nič drugega. (razn redkih primerov, js jih js nažalost večinoma poznam samo slabe primere)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov