Joie de vivre! je napisal/-a:Nekateri Francozi so res precenjeni in crkujejo, spet drugi pa imajo korejske cene in nudijo veliko več stila, varnosti, mogoče tudi opreme(xsara picasso, berlingo).
alexmazda je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Nekateri Francozi so res precenjeni in crkujejo, spet drugi pa imajo korejske cene in nudijo veliko več stila, varnosti, mogoče tudi opreme(xsara picasso, berlingo).
hyundai i30 1.4 Life 12,990 € BERLINGO Multispace 1.4i 13,917 € oba osnovna modela. s tem da ima berlingo že kar nekaj let prodaje za sabo, i30 pa je nov model, in če primerjaš je francoz še vedno 1000 € dražji. berlingo nima več stila,... pa reči kar hočeš.
hyundai i30 1.4 Life 12,990 € XSARA PICASSO SX 1.6i 16,550 €
razlika je kar 3600 €, in s tem sploh ne bom zgubljal besed, ker je brezveze. s tem da dizelaš stane masivnih 21,883 €, kar pa je že skoraj 10,000 € več. in še vedno nima več stila...
Eazy-O je napisal/-a:@alexmazda: Kako lahko primerjaš i30 z Xsaro in Berlingotom? Se ti ne zdi da sta malo večja?
Kakorkoli že, meni se zdi da se Getz vseeno bliža evropskim tekmecem (Corsa, Clio) po obliki... Bomo videli.
tha_man je napisal/-a:Getz se res precej slabo pelje.....
Lignage je napisal/-a:Pa tudi korejci niso tako kvalitetni kot se tukaj gor iz strani nekaterih rado pretirava
Kritik je napisal/-a:V kakšnem smislu se slabo pelje? Ni mi jasno...Ker vozil sem kar nekaj malčkov pred nakupom, pa se mi zdi da se je še najlepše peljal (lega na cesti v ovinkih, vožnja po AC, po mestu....)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost