Hvala, da se ti je dalo.

Lp
Citroen začenja z izdelavo okolju zelo prijaznega avtomobila, ki bo temeljil na študiji C-Cactus. Projekt zajema tudi nove motorje, med njimi 1.0- litrski motor, ki bo v okolje izpustil manj kot 100 g/km CO 2 ter različne hibridne motorje.
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Avtofotomarket, Št. 229, December 2008, stran 9, rubrika Kratke:Citroen začenja z izdelavo okolju zelo prijaznega avtomobila, ki bo temeljil na študiji C-Cactus. Projekt zajema tudi nove motorje, med njimi 1.0- litrski motor, ki bo v okolje izpustil manj kot 100 g/km CO 2 ter različne hibridne motorje.
Se mi zdi pa kar hitro.![]()
Lp
drugmirko je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Avtofotomarket, Št. 229, December 2008, stran 9, rubrika Kratke:Citroen začenja z izdelavo okolju zelo prijaznega avtomobila, ki bo temeljil na študiji C-Cactus. Projekt zajema tudi nove motorje, med njimi 1.0- litrski motor, ki bo v okolje izpustil manj kot 100 g/km CO 2 ter različne hibridne motorje.
Se mi zdi pa kar hitro.![]()
Lp
ja, naj bi bil tricilindrični 1.0l motorček z okrog 100 konji al pa malo več... sliši se sicer fajn, sam mene malo moti tisti tricilindrični prefiks...
Lignage je napisal/-a:Serijski kaktus?
http://img19.yfrog.com/img19/4572/oa5i.jpg
(vir: Worldscoop.forumpro.fr)
Sam to bom še napisu... naj grejo v k****
Joie de vivre! je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Serijski kaktus?
http://img19.yfrog.com/img19/4572/oa5i.jpg
(vir: Worldscoop.forumpro.fr)
Sam to bom še napisu... naj grejo v k****
To je mišljeno kot budget car ali kako?
esem je napisal/-a:Fotka je slaba. Če odmislim čudne proporce in povdarjene obline - oboje zaradi nekvalitete fotke - bom predrzno (C-disidentsko ?ops: :P ) pohvalil obliko, ki je zelo samosvoja, opazna, da ne rečem originalna. Avto zna na cesti izstopat v dobrem in to iščejo vsi. Sploh ni tako slab, čeprav preferiram drugačne oblike.
Se mi pa zdi (naslanjajoč se na "kritičnost" gledanja fotke), da je avto večji in da bi to lahko celo bil kak DS4 ali celo C4?
Seveda so to samo divja ugibanja (zato tudi direktna replika na to ni potrebna), kar velja (za zdaj zaradi nekvalitetne fotke) tudi glede dizajna.
Počakajmo
Joie de vivre! je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Jaz se zaenkrat še ne bi razburjal glede oblike in počakal na bolj kvalitetne fotke.![]()
Lp
Po izkušnjah sodeč bo to to. Očitno neka čistilka v Citroënovem podzemlju že 10 let pridno fotografira prototipe.
Lignage je napisal/-a:
(Vir: worldscoop.forumpro.fr)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov