Da objavim še v pravi temi: V Ženevi bo predstavljen koncept limuzinske verzije A3-jke. Pogon koncepta je petvaljnik iz TT-RS. Dolg naj bi bil 4,44m ... Dobrih 15cm daljši od 5-vratne verzije. več: klik
Končno nekdo, ki ne počuti potrebe po izumljanju "vesoljskih" armatur. Meni je izredno všeč sam pristop, brez stotin napihnjenih elementov polnih različnih gumbov.
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
"Minimalizem" je OK, če je smiselen. Tu pa gre za premium avto nižjega ranga, ki se s tako armaturo postavlja ob bok mnogo nižje rangiranim avtom (že tu taki odgovori - npr CupraR) in to je "podcenjevanje" ter ne pristaja v tak avto (BTW - če "tvojo" oz njihovo logiko ekstrapoliramo daleč naprej, bo od premium ostal samo še 4-krog). Je pa treba to videt v živo pred kakršnokoli konkretno razsodbo.
Ah, nevem no, meni so ZELO všeč konkretne, založene, pa vendar nemško urejene armaturke...tole je pa...podobno kot v kaki Giulieti...sej ni slabo, sploh ne, ampak v Audija zame ne paše.
Notranjost Giuliette je všečna kombinacija retro in sodobnega sloga z raznimi detajli, ki poudarjajo karakter avtomobila. Pa tudi ergonomija je dobra (ja, sem že preizkušal Julko).
Notranjost Audi A3 pa je vznemerljiva toliko, kot povprečen bankomat. To ni noben minimalizem, to je navadna, pardon vrhunska (ipak je Audi!) puščoba.
No ja, Giuliettina armatura je v osnovi kot wafel sandwich, čeprav so na njo nametani okusni detajli.
Meni je ta armatura všeč, tako kot so mi všeč recimo trenutne VW-jeve oblikovalske smernice. Že večkrat sem napisal zakaj, enostavno se mi zdi, da se pri oblikovanju novih avtomobilov pretirava s kupom detajlov, vse skupaj postaja preveč "baročno" in to v obdobju, ko prevladujejo čisto drugačne oblike. Poglejte recimo ostalo tehniko, pa tudi hiše ipd.
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"