Joie de vivre! je napisal/-a:Avto za pič** je prej tisto, kar imaš ti v avatarju, oprosti... Ne govorimo o tem, kako je ta avto lep (četudi je), ampak o njegovi "koži", ki je roko na srce genialna ideja.
S|icKeR je napisal/-a:ne, ker če bi bilo to res, pol bi renoji dobil -0 zvezdic, ne pa 5 tako kot jih dobivajo.
Joie de vivre! je napisal/-a:Avto za pič** je prej tisto, kar imaš ti v avatarju, oprosti... Ne govorimo o tem, kako je ta avto lep (četudi je), ampak o njegovi "koži", ki je roko na srce genialna ideja.
ManIAK je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ne, ker če bi bilo to res, pol bi renoji dobil -0 zvezdic, ne pa 5 tako kot jih dobivajo.
http://www.youtube.com/watch?v=86M_fV-1yKY
Kaj si že pravil?
FBR je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:pol sem jz edini k mi je ogabno grd? ja, avto iz blaga, najbolš. na ncap testu bo verjetno dobil 6 zvezdic, ne samo 5. mene ne fascinira.
Nekdo je toplo vodo odkril... dejmo pa obleke rajš iz pleha delat... tko s panti za rokave in šlic![]()
![]()
![]()
Pa kaj je to... modno oblikovanje za na pisto al kaj??!?!??
Grd je zelo mila beseda za tole.
Sploh pa je moje osebno mnenje, da se BMW-ju počasi trga, ker mi je vsaka oblika novega bmw-ja čedalje slabša. Iz oblike pravega moškega avta je danes nastal avto za pič**. Dobesedno popičkozen je. Če je včasih zgledah strup na cesti, danes zgleda samo še nekaj na kar se drug spol meče.
FBR je napisal/-a:Tole bi mi bilo super, če bi bil koncept mišljen kot za nanotehnologijo in "morphing" materijale. Tako, ko gre zgolj za rjuho in kvazi thinking out of the box, ki to ni, me pač ne gane.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov