ghandaed je napisal/-a:Meni je razen volana kar všečen. Samo števci so pa kretenski.
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a: Lepo bi ga bilo videti tudi na naših cestah, seveda tudi s dobrimi dizelskimi motorji.![]()
Sandi je napisal/-a:meni je avto všeč- nekaj posebnega! se strinjam da bi se moral prodajati pod imenom omega v evropi.
lp,
cruiser1 je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a: Lepo bi ga bilo videti tudi na naših cestah, seveda tudi s dobrimi dizelskimi motorji.![]()
No, ker je avto že tako ali tako sfalen mu za piko na i, res lahko dajo še eno dizelsko sranje pod pokrov.
IcEm4n je napisal/-a:pomoje, da je imel on v mislih to, da bi se prodajal kot Opel Omega, ne kot Buick Omega... Sej Buick Regal je ubistvu Insignia, pa mislm, da bo podobno z novo Astro.
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a: Lepo bi ga bilo videti tudi na naših cestah, seveda tudi s dobrimi dizelskimi motorji.![]()
No, ker je avto že tako ali tako sfalen mu za piko na i, res lahko dajo še eno dizelsko sranje pod pokrov.
Kaj za boga je pa narobe s dandanašnjimi dizlih? Da je pa ta avto sfaljen se pa ne morem strinjat. But that`s just me![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov