hladni je napisal/-a:ta vag koncern pa res ima neko čudno filozofijo, vsake par let delajo neke facelifte in nikol nimaš novega avta več kot 4 leta. Meni je to na nek način absurd, ker če daš tolk denarja za avto in maš pol čez 4 leta že starega je to zame zajebancija oz. podli način pospeševanja prodaje. Vsak ma rajši novejši model. Pa ne bi me motilo če bi spremembe ble male, sploh pri škodi so ogromne. Ne fali več dosti in bodo imeli kmalu še enga privrženca manj.
hladni je napisal/-a:ta vag koncern pa res ima neko čudno filozofijo, vsake par let delajo neke facelifte in nikol nimaš novega avta več kot 4 leta. Meni je to na nek način absurd, ker če daš tolk denarja za avto in maš pol čez 4 leta že starega je to zame zajebancija oz. podli način pospeševanja prodaje. Vsak ma rajši novejši model. Pa ne bi me motilo če bi spremembe ble male, sploh pri škodi so ogromne. Ne fali več dosti in bodo imeli kmalu še enga privrženca manj.
Uribobo je napisal/-a:Lep avto sploh od spredaj. Zadn konc bi pa lohk mal spremenil, preveč na prejšn model spominja. Notranjost je pa meni zelo všeč.
@hladni nevem kaj pluvaš po VAG-u sej je Seat tud zraven povrh pa še Audia kopira, sam nov model Exeo poglej pa boš vidu kaj mislm.
Dr.M3 je napisal/-a:
Marketinška finta, kako s skoraj 0 vloženih sredstev narediti voz na 7 let stari osnovi. Če Seat kopira Audi, kopirajo kvečjemu sami sebe lol
hladni je napisal/-a:naredi mi uslugo in ne govori o stvareh o katerih nimaš pojma. In ne, nisem tak tip če te že zanima ne vem od kod ti ta informacija?!![]()
P.s. Če bi mel staro octavio bi NEMUDOMA zamenjal s novim modelom, ravno zato ker mi je po duši lepša. neprimerno!
urbn je napisal/-a:Meni je pa na slikah zlo všeč, mi je notranjost všeč prav tako kot zunanjost , sm pa tega mnenja če bi biv ta volan 3kraki bi velik lepš zgledal![]()
der_Alte je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:oktavia se lahko primerja z passatom ..
ubistvu mata dele vse enake skor.. več al manj .. tko da mislm da pri kvaliteti ne zgubiš veliko .. pa še manj stane
![]()
Octavia se lahko primerja recimo z Golfom. Octavia Combi je »preoblečen« Golf Variant, pa nič drugega.
yugo_tuning je napisal/-a:Pa kaj skoz neki primerjate Škodo z ostalimi avti. Ja bed no..
der_Alte je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:oktavia se lahko primerja z passatom ..
ubistvu mata dele vse enake skor.. več al manj .. tko da mislm da pri kvaliteti ne zgubiš veliko .. pa še manj stane
![]()
Octavia se lahko primerja recimo z Golfom. Octavia Combi je »preoblečen« Golf Variant, pa nič drugega.
moj-avto je napisal/-a:der_Alte je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:oktavia se lahko primerja z passatom ..
![]()
Octavia se primerja z Boro in ne Golfom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov