Vsekakor mi je všeč, ampak takšni avti so me zaenkrat minili. Nažalost pa avtomobil ni velik preskok iz Golfa V, oziroma je razlika precej manjša kot med Golfom 4 GTI in Golfom 5 GTI.
W|zz je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kaj pa R32 ne bo več
Ne, GTI-R naj bi ga nadomestil. Isto 2.0TFSI, 265hp, 4x4, itd. Vprašanje pa če bo prišel v slovenijo, na poršeju so zadnjič rekli da nič ne vejo o tem..
simply je napisal/-a:Na avtonetu že pobirajo naročila zanj - cca 29.000 EUR.
Vsekakor mi je všeč, ampak takšni avti so me zaenkrat minili. Nažalost pa avtomobil ni velik preskok iz Golfa V, oziroma je razlika precej manjša kot med Golfom 4 GTI in Golfom 5 GTI.
rini je napisal/-a:Men se ne zdi nič posebnega, če ga primerjam z blestečim 1.4 fsi 160 KM.
Mal več navora in 1,1 sekundo boljši pospešek pač ne opravičuje 8.000 evrov razlike. Da ne omenjam stroške vzdrževanja (višja poraba) in stroške registracije (letno dodatnih 300€ brez bonusa).
Ogledal sem si notranjost dveh rabljenih GTI izvedb V. generacije in oba sta bila videt že prav postarana (a folk notr spi). Se mi zdi, da so klasičnih golfi v verziji comfortline ali pa highline bolj brezčasni.
simply je napisal/-a:Me prav zanima, če bodo serijska 18 colska platišča pri GTD-ju.
simply je napisal/-a:Zanimivo je to, da v oglasu ponujajo serijsko 18 colska platišča. Ko bo avtomobil prišel, bodo pa kupci hm ...
FFST je napisal/-a:Mene je pa tale zadnja serija Golfa čisto razočarala. Nobenega drznega pristopa oblikovalcev... isto je tudi z GTI-jem. Tehnično je sicer na nivoju... verjetno v zgornji polovici "hot-hatch"-ev Oblikovno? Čisti dolgčas! Poleg tega pa avto ni popolnoma nič ekskluziven... GTI-jev je na cestah kot listja in trave... vsak mulc ga ima.
LP U
TomyBoy2 je napisal/-a:Je pa cena višja kot sciroccota 29k je osnovni model brez DSG, serijsko pa res naj bi imel 18col.
TomyBoy2 je napisal/-a:Eni pa res kvasite neumnosti.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov