Torej Lanca Thema 2010. Če uvedemo malo moj imaginarni svet, bi lahko uporabili isto platformo kot jo bojo uprabili za Alfo 169, ampak naredijo avto ki je bolj eleganten in stilski ter ima v vseh motornih različisah na voljo le 4x4. Italijanov je konec koncev 60 milijonov, torej vsekakor potrebujejo eno limuzino, za bolj umirjene, torej starejše gospode, poslovneže, tudi razne politike, ki ne bi bila tako športno nastrojena kot Alfa 169 in Maserati Quattroporte.
Če bi imeli pravilen marketinški načrt bi lahko vsaj v Italiji ukradli precej kupcev Mercedesu, nekaj pa tudi ostalim (ne pozabiti, da je Lancia pri Italijanih še vedno više rankirana kot Alfa). Z dobrim oglaševanjem in opominjanjem da Lancia še obstaja in dela fenomenalne avtomobile bi uspeli tudi po celotni evropi. Najtežje bi sicer bilo v Nemčiji, ampak nič za to. Skratka Alfa in Lancia bi z 169ko in Themo napadli segment kjer je zelo težko uspeti; vendar imata dovolj potenciala da uspeta, sploh zdaj ko je Fiat v popolnem preporodu. Lancia rabi predvsem prepoznavnost, Alfa pa vrnitev svojega imidža.
Upam, da se naposled pri Fiatu le odločijo za splavitev naslednika Thesisa, ker jaz si zelo težko predstavljam Lancio brez svoje elegantne admiralske ladje kot vrh svoje ponudbe.
@Joie de vivre! AutoBild je tako katastrofalna revija, da me za njihovo korenje baš boli k

Razlogi zakaj so podelili ta korenček prav Alfi 159 so bili več kot smešni. Zanimivo je, da odkar se je izkazalo da je Alfa 159 sijajen avto jo nemške revije zelo rade blatijo, izgleda se bojijo konkurence in jo ustavljajo na vseh frontah. Ampak tema je o Lancii Themi!